Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ν. Παπαθανάσης: "Σύντομα οι προσκήσεις για ενίσχυση επιχειρήσεων στην μεταλιγνιτική Μεγαλόπολη" /Απαιτείται βαθιά ενασχόληση του Δήμου ΤΩΡΑ!!!!!!

Μια ενδιαφέρουσα ενημερωση που σύμφωνα με πληροφορίες μας, σύντομα θα την δούμε σε εφαρμοφή για την περιοχή της Μεγαλοπολης
Το θέμα είναι οι προϋποθέσεις που θα "τρέξουν" αυτές οι ενισχύσεις


Επίσης θα πρέπει ΤΩΡΑ να ασχοληθεί ο Δήμος και να έχει σαφή ενημέρωση και παρέμβαση στις επιμέρους παραμέτρους
ΤΩΡΑ!!!!!
----------------------------------------
Υπενθυμίζουμε...
Σύντομα, αναμένονται να προκηρυχθούν οι πρώτες προσκλήσεις ενίσχυσης των επιχειρήσεων, στις οποίες η περιοχή της Μεγαλόπολης Αρκαδίας, θα ενισχύεται, με διακριτό τρόπο, απ’ τις υπόλοιπες περιοχές του προγράμματος της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης.
Αυτό, φαίνεται να είπε, στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννη Τρουπή, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, κατά την συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες.
Θυμίζουμε, ότι η Μεγαλόπολη, πλήττεται ιδιαίτερα, μετά και την είσοδό της στην μεταλιγνιτική εποχή.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ανέπτυξε στον Αναπληρωτή Υπουργό, τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει το Επιμελητήριο, για τη στήριξη και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ζήτησε απ’ τον Νίκο Παπαθανάση, όπως όλα αυτά που σχεδιάζονται να γίνουν στη Μεγαλόπολη, να γίνουν γρήγορα και να αποφευχθεί η γραφειοκρατία.


Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου