Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΑΓΟΝ ( 59-83): ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

Το ταξίδι στην υπέροχη Αρεόπολη δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ Μεγαλόπολης κυρίως λόγο των απουσιών αλλά και της τακτικής που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το μυαλό και την διάθεση κάπου αλλού και βρέθηκε να χάνει με διπλάσια διαφορά από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης. Οι απουσίες απαραίτητων ,για το συγκεκριμένο αγώνα , παικτών δεν μπορούν να σταθούν σαν δικαιολογία αφού σε κανένα παιχνίδι ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ δεν αγωνίστηκε πλήρης .Η ομάδα του ¨ΓΥΘΕΙΟΥ¨ με δυο τρίποντα στα πρώτα είκοσι δευτερόλεπτα έδειξε ότι έχει περισσότερη ενέργεια και θέληση για τη νίκη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης. Και όμως η ομάδα της Μεγαλόπολης αλλάζοντας τακτική γύρισε το παιχνίδι φέρνοντας την διαφορά στους δέκα πόντους αλλά εκεί δυο χαμένα lay-up και μάλιστα εύκολα , και ένα τρίποντο από το πουθενά τέλειωσαν στην ουσία τον αγώνα. Η ήττα αυτή τρίτη για φέτος δεν είναι εκτός προγράμματος μιας και ο ¨ΑΓΟΝ¨ είναι ιδιαίτερα δυνατός ειδικά στην έδρα του , αλλά προπονητής και παίκτες πρέπει να βελτιωθούν στον τρόπο προσέγγισης τέτοιων αγώνων. Και βέβαια υπάρχει η δικαιολογία των άπειρων και νεαρών (15 και 16 ετών ) αθλητών στην περιφέρεια του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ αλλά ακόμη και έτσι πρέπει να υπάρχει καλύτερη αγωνιστική παρουσία.

Το κλειστό της Αρεόπολης ένα πραγματικό στολίδι με ξεχωριστή και πλήρης αίθουσα εκγύμνασης, με ειδικό ξεχωριστό χώρο εκδηλώσεων (350 θέσεων ) καινούργιες μπασκέτες και υπέροχο παρκέ είναι σίγουρα το κορυφαίο κλειστό της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

-------------------------------------
Τα δεκάλεπτα : 24-9 / 46-26 / 66-37 / 83-59 .
ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ (…….): Αποστολάκος- Κουμεντάκος-Μπατσάκης - Μπουζέτος - Καραβασίλης - Παπαδάκος - Φραγκιάς - Κυριφίδης - Αναγνωστάκος - Μπουκουβάλας.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ): Γιαννόπουλος - Κουκουλάς – Μανιάτης-Δρακόπουλος- Μπουγάς - Δαλάτσης - Βούλγαρης - Καραμπάτσος - Αναστασόπουλος - Τσίρμπας - Φραγγέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου