Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Γηροκομείο Μεγαλόπολης: Υπεγράφη σήμερα η ένταξή του στο ΕΣΠΑ/ (2 βίντεο)

Δήμος Μεγαλόπολης:
 Υπογράφηκε η απόφαση ένταξης 
στο ΕΣΠΑ του έργου 
της κατασκευής του
 Γηροκομείου Μεγαλόπολης

Υπογράφηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης, η ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου με προϋπολογισμό 4.600.000 ευρώ του έργου της κατασκευής μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στην Μεγαλόπολη.
Το έργο αφορά στην κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, δυναμικότητας 48 κλινών, η οποία θα εξυπηρετεί ηλικιωμένα άτομα, καθώς και χρονίως πάσχοντες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο από την υπογραφή την ένταξης


Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Με την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020» του έργου «Ανέγερση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα» στη Μεγαλόπολη, δίνεται η δυνατότητα στο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης να αποκτήσει μια σημαντική κοινωνική υποδομή, που εξυπηρετεί πρώτιστα τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας.

Σε ένα κτίριο, συνολικού ύψους περίπου 15 μ. και επιφάνειας περί τα 2.300 τ.μ., αναμένεται να φιλοξενούνται έως και 48 συνάνθρωποί μας, λαμβάνοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, προκειμένου η ποιότητα ζωής τους να είναι η καλύτερη δυνατή. Όλοι και όλες μας θα εργαστούμε με το ίδιο σθένος ώστε το έργο να ολοκληρωθεί στον καλύτερο δυνατό χρόνο».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης.  

Παρευρέθηκαν:
ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ευστάθιος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, Εμμανουήλ Σκαντζός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Αντώνης Κυριακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Σιέμπος, Παναγιώτης Μανιάτης, Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης, ο Πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης κ. Γεώργιος Σαφλαγιούρας, ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος κ. Αντώνης Ψαράκης, ο Πρόεδρος της “Αρκαδία” Α.Ε. κ. Παναγιώτης Μπούρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Μαρκολιάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Αντώνακας και πολίτες.

Εκ του Δήμου


5 σχόλια:

  1. Από αυτά που διαβασα στην ανακοίνωση μόνο ένας δημοτικος σύμβουλος των άλλων παρατάξεων ειταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, το συγκεκριμένο έργο δηλαδή βρίσκει αντίθετες της παρατάξεις των αντιπολίτευσεων η φωνές περι προεκλογικής υποσχέσης που δεν θα τηρηθεί και ψεματος αφορουν περί συμφωνιας Νικα Δημάρχου και Μητροπολιτη Σπάρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατήφορος των αντιπολιτευσεων του Δήμου οι εικόνα τις απουσίας τους από την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σέ προηγούμενο συμβούλιο σε θέμα γία ένα ξενώνα σε χωριό που μακάρι να λειτουργήσει άν και φενεται ότι είναι αδύνατο ή παράταξη του κ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ προκάλεσε δύο συμβούλια. Σήμερα μέ αυτή την εξέλιξη θεώρησε πώς μάλλον είναι μικρότερης σημασίας τό γηροκομείο. Δυστυχώς άν παρατηρήσει κάποιος τίς συμπεριφορές τούς πολύ εύκολα θά καταλάβει γιατί τριάντα χρόνια πού βρίσκονται στα πράγματα ή Μεγαλόπολη έφτασε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχουν οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με τα προεκλογικά σόου των μαυρογιαλούρων;
      Δεν ελήφθη κάποια απόφαση στο Δημαρχείο χθες για να βάζετε ορισμένοι στο ίδιο τσουβάλι μήλα με πορτοκάλια.
      Καλά έκαναν και δεν πήγαν οι αντιπολιτεύσεις όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που έχουμε φάει το σανό με το τσουβάλι τόσα χρόνια στην Μεγαλόπολη.
      Προσωπικά θα πάω στα εγκαίνια όταν ΘΑ είναι έτοιμο για να λειτουργήσει (εύχομαι μόνο να ζω μέχρι τότε). Σανό με υπογραφές εντάξεων και μπαρμπούτσαλα εγώ έχω πάψει να τρώω εδώ και δεκαετίες. Και στο παρελθόν έγιναν τέτοια σανοπανήγυρα στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης και μετά οι εντάξεις έγιναν αέρας κοπανιστός!
      Αλλά, πρόβατα υπάρχουν και όσο υπάρχουν πρόβατα θα συνεχίζουν και οι σανοδιανομείς το "έργο" τους.
      Εκείνο το παλαιοντολογικό τι έγινε παιδιά ολοκληρώθηκε, λειτούργησε; Εκείνη η τηλεθέρμανση τι έγινε ρε παιδιά ολοκληρώθηκε ποτέ; Δύο παραδειγματάκια από αντίστοιχα σανοπανήγυρα με υπογραφές εντάξεων, μεγαλοστομίες, αλληλοσυγχαρήκια και προβολή στα τοπικά ΜΜΕ των αφεντομουτσουνάρων και των χοντροκοιλιών των μαυρογιαλούρων.
      Ρε ούστ!

      Διαγραφή