Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ντ. Νικολάκου για Γ. Μπέζο:"παραιτήθηκε από τις απαιτήσεις του στην ΤΕΡΝΑ, μετά την εκλογή Νίκα"!!!

Στην επικαιρότητα έρχεται και πάλι το ζήτημα της διένεξης του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας με την ΤΕΡΝΑ. «Παραιτήθηκε από την αγωγή κατά της εταιρείας μετά τη νίκη του Παναγιώτη Νίκα», υποστήριξε δημόσια η Ντίνα Νικολάκου.

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ντίνας Νικολάκου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, σχετικά με το ζήτημα που απασχόλησε έντονα την Πελοπόννησο, όταν ο Γιώργος Μπέζος, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, προσέφυγε στη δικαιοσύνη πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εναντίον της ΤΕΡΝΑ, κατηγορώντας την εταιρεία ότι προχώρησε σε παράνομη αγορά εκτάσεων στην Αρκαδία, προκειμένου να κατασκευάσει τις υποδομές της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την εποχή ο κ. Μπέζος είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριζε ότι η ΤΕΡΝΑ αγόρασε οικόπεδα που διέθεταν πλαστούς τίτλους, οικόπεδα τα οποία ανήκαν στην οικογένειά του.
Μάλιστα, ο κ. Μπέζος στη συγκεκριμένη υπόθεση είχε εμπλέξει και τον τότε περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, τον οποίο κατηγορούσε ως συνυπεύθυνο.

Τα όσα υποστήριζε τότε ο κ. Μπέζος και οι προσφυγές του αποτέλεσαν κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής περιόδου, ενώ αποτέλεσαν έναν από τους λόγους που το συγκεκριμένο έργο δεν ξεκίνησε να λειτουργεί επι ημερών του κ. Τατούλη.
Σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις της κας Νικολάκου ο κ. Μπέζος, αμέσως μετά τη νίκη του νυν Περιφερειάρχη στις εκλογές του 2019, απέσυρε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη εναντίον της ΤΕΡΝΑ! Επιπλέον, η κα Νικολάκου υποστήριξε ότι όχι μόνο ο κ. Μπέζος απέσυρε την προσφυγή του, αλλά παραιτήθηκε και από όποιο μελλοντικό δικαίωμα προέκυπτε από αυτή!
 Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο η κα Νικολάκου υπονόησε ότι υπάρχουν και άλλα ζητήματα, σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς σημείωσε ότι «τα πράγματα είναι χειρότερα».

Οι δηλώσεις της κας Νικολάκου φέρνουν και πάλι στην επικαιρότητα ένα κρίσιμο θέμα, καθώς αφορούν το μεγαλύτερο έργο της Πελοποννήσου, έναν πρώην διοικητή Νοσοκομείου και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, την ΤΕΡΝΑ.



5 σχόλια:

  1. Από την δοιηκηση του νοσοκομείου όμως δεν παραιτήθηκε χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως ο κύριος Παπαδόπουλος και ο κύριος Τσιριγωτης πρέπει να φουσκώνουν από περηφάνια βλέποντας το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης να τσακώνονται για τις προσλήψεις στην παλαιοχουνι και τα σκουπίδια να βρίσκονται ακριβώς πάνω στα όρια της Μεγαλόπολης.Νεοι και άνεργοι της Μεγαλόπολης καμαρώστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο προσωπικό και τι ειδικότητες ζητά η ΤΕΡΝΑ; Υπάρχει κάποια ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα σε ποια χώρα ζεις εσύ; Πρώτον οι θεσούλες στο Ελλαδιστάν καθορίζονται βάσει ρουσφετολογίας και γνωριμιών (γι' αυτό κι ο ιδιωτικός τομές της Ελλάδας στο μεγαλύτερο μέρος του είναι για τα πανηγύρια όπως και το ελληνικό δημόσιο).
      Σε ένα τέτοιο διαπλεκόμενο μπαχαλοσύστημα ΔΕΝ βγαίνει ποτέ καμία σχετική ανακοίνωση.
      Δεύτερον πολύ δύσκολα παίρνει προσωπικό η ίδια η ΤΕΡΝΑ χωρίς υψηλή κατάρτιση και μπόλικη προϋπηρεσία πλην θέσεων χαμάλη οι οποίες είναι κι ελάχιστες στην συγκεκριμένη εταιρία. Οι μπαχαλοεργολάβοι στους οποίους αναθέτει η ΤΕΡΝΑ την Χ υπεργολαβία παίρνουν αναλώσιμο προσωπικό. Όχι, ΔΕΗ τους περάσατε τους ΤΕΡΝΑτζήδες.

      Διαγραφή
    2. Συνδικαλιστές με προϋπηρεσία στη ΔΕΗ θα προσλάβει η ΤΕΡΝΑ?

      Διαγραφή