Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη/Συναντήσεις με πολίτες, φορείς και Δήμαρχο

Δευτέρα 14/2/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 11/2/2022 επισκέφθηκε τη Μεγαλόπολη ο πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ σύντροφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ. Επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος μας αποτελούμενο από μέλη της Ο/Μ μας και του Γραμματέα της Ν.Ε Αρκαδίας σύντροφο ΧΡ. ΣΤΑΙΚΟ περιόδευσε στην αγορά της πόλης μας, όπου μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και συζήτησε με καταστηματάρχες και παραγωγούς.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κον ΑΘ. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟ, όπου ενημερώθηκε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα μεγάλα θέματα του Δήμου μας.
Ο κος ΡΗΓΑΣ εξέφρασε την συμπαράσταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ στις ανησυχίες του Δημάρχου και δεσμεύτηκε, ότι το κόμμα μας θα πιέσει προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να προχωρήσουν τα έργα, που άμεσα πρέπει να υλοποιηθούν στην περιοχή μας.
Το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας ήταν ο Εισηγητής στην Προσυνεδριακή μας Συνέλευση, όπου παρουσίασε κι ενημέρωσε τα μέλη και φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ για τα προσυνεδριακά κείμενα και θέσεις ενόψει του επερχόμενου Συνεδρίου του κόμματος μας.
Στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμος κι εποικοδομητικός διάλογος.

 Σ/Ο ΣΡΙΖ.Α-Π.Σ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου