Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Αθ. Χριστογιαννόπουλος: Απάντηση στην ανακοίνωση του Κ. Μιχόπουλου

Μεγαλόπολη 8/10/2021


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
 ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ

Για την κατάπτυστη ανακοίνωσή του κύριου Μιχόπουλου επί των γραφόμενων του ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.

Να του πω μόνο ότι θα πρέπει να κάνει έκπτωση στην χρήση των χυδαιολογημάτων του, γιατί τις επόμενες μέρες η Δημοτική Αρχή θα κάνει ανακοινώσεις για πολύ σπουδαία έργα στον Δήμο και θα χρειασθεί να έχει αφήσει σαν απόθεμα ένα μέρος από τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του, για να τους εκτοξεύσει τότε.

Και να θυμάται ότι Δήμαρχο οι πολίτες εκλέγουν κάθε 4 χρόνια.
Μετά 2 χρόνια ας προσπαθήσει να κάνει πράξη τον διακαή του πόθο να εκλεγεί Δήμαρχος.
Πρέπει να έχει μάθει μέχρι τότε ότι πάντα τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι πολίτες του Δήμου και οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε την απόφαση τους.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος


7 σχόλια:

  1. Επι της απαντήσεως του κ. Δημάρχου και εμείς οι πολίτες για το ύφος και το επίπεδο του λέμε : ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Μιχοπουλος δείχνει ότι βρίσκεται μακριά από το δρόμο της ειλικρινής του αυτοκριτικής για την σημερινή εικόνα της Μεγαλόπολης.βυθισμενος στον λαϊκισμό μοιάζει ανήμπορος να κατανοήσει την σημερινή πραγματικότητα τής Μεγαλόπολης μια Μεγαλόπολη που αυτή την στιγμή η καταστροφή της βρίσκεται να κρέμεται σε μία κλωστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως αν παρατηρήσει κάποιος η ανακοίνωση του Μιχοπουλου κατηγορεί την δημοτική αρχή για ξεπούλημα αλλά πουθενά δεν ανάφερει με ποιους συνεργάζεται στο ξεπούλημα Αν το ξεπούλημα γίνεται σε συνεργασία με την σημερινή κυβέρνηση θα είχε μία αξία να βγει μια ανακοίνωση υπογεγραμμένη από όλα τα στελέχη της παράταξης Μιχοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σήμερα έρχεται από το χθες και το μέλλον αναδύεται από το παρελθόν,και δυστυχώς οι επαναστατημένοι Λαϊκιστές έχουν βεβαρυμένο παρελθόν.

      Διαγραφή
  4. Σε κάποια στιγμή δημοτικός σύμβουλος της παράταξης τσιριγωτη ζήτησε την παραίτηση του δημάρχου δεν κατάλαβα όμως αν ζήτησε κανονική η σαν αυτή τής παράταξης Παπαδόπουλου που συμμετέιχε σχεδόν όλο το προηγούμενο συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως ψηφοφορος του δημαρχου οπου του μαζεψα κι ενα καρο ψηφους αλλα και ως σχολιαστης εδω μεσα πολλες φορες υποστηριζοντας τον απο την λασπη που του εριχναν για καποια πραγματα και τα εμποδια που του εβαζαν εχω να πω πως λυπαμαι δημαρχε αλλα σε αυτο εδω εχεις αδικο.Κι οχι μονο αδικο αλλα δεν λες κουβεντα για την ταμπακιερα.Πηρες αποφαση κι εσυ και ολο το δημοτικο συμβουλιο και χρεωθηκαμε αρκετα χρηματα να προσφυγουμε στα δικαστηρια με μεγαλο δικηγορικο γραφειο?
    Γιατι δεν το τηρησες?
    Για την ταμπακιερα εχεις να πεις κατι εσυ ή καποιος αλλος εδω μεσα που σε εκθειαζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιχνίδι ειναι στημένο απο όλους μόνο στα δελτία τύπου με τσακωμούς μένουν για να αποβαποβλακωνετε ο ήδη αποσβολωμένος κοσμος και δεν κανουν τίποτε απο αυτα που μπορούν για να αποφευχθεί το να πάνε τα λεφτά στους όμορους δήμους.

      Διαγραφή