Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Τρίπολη: Εγκαίνια κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου (Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021)

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην τελετή εγκαινίων
της κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου
της πόλης της Τρίπολης.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί της Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12.00 στο Βανοστάσιο του ΔΕΣΦΑ (για πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://goo.gl/maps/SS42qBG8db7gQJaa6).
Την τελετή του Αγιασμού θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος και την τελετή θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Βλάσης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης και ο Πρόεδρος της HENGAS κ. Λαμπρόπουλος.

2 σχόλια:

  1. Ε ρε δούλεμα που τρώνε τα κουτορνίθια της Μεγαλόπολης.
    Τι έγινε, τόσο κράτησε το «συγκριτικό πλεονέκτημα» και η υποτιθέμενη «πρωτιά» της Μεγαλόπολης;
    Στο άλλο άρθρο που έθιξα το ζήτημα με την δήθεν πρωτιά της Μεγαλόπολης και τις προσκλήσεις στο ΕΣΠΑ για τα δίκτυα σε Τρίπολη & Κόρινθο έπεσαν τα κουτάβια της Μεγαλόπολης να με φάνε. Ελπίζω να πατήσουν το link που οδηγεί στον χάρτη και να δουν καλά καλά το πραγματικό συγκριτικό πλεονέκτημα της Τρίπολης που είναι η έτοιμη και υπαρκτή ΒΙΠΕ της, μπας και ανοίξουν καμιά φορά τα μάτια τους.
    Βέβαια δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία καθώς το φ.α αποτελεί πλέον περσινά ξινά σταφύλια για όποιον έχει ανοικτά τα μάτια του και τα αυτιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά με το διάβασμα δεν τα έχεις και πολύ καλά από τι φενεται,αλήθεια υπάρχει κάτι που μπορεί να συγκριθεί μεταξύ Τρίπολης και Μεγαλόπολης.Δεν είναι η Μεγαλόπολη η πρώτη πόλη στην Πελοπόννησο. Στην Μεγαλόπολη δεν είναι δωρεάν όλα.θα είχε αξία να θέσεις ερωτήματα για να πάρεις απαντήσεις καλή η έκθεση ιδεών αλλά όπως είπαμε έχεις κακή σχέση με το διάβασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή