Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

50.000 ευρώ χορηγία εταιρίας ΜΕΛΗ στον Δήμο Τρίπολης, για εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση



Μια σημαντική χορηγία η οποία θα αξιοποιηθεί
στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού
 για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση
 ανακοίνωσε την Παρασκευή (18/06/2021)
ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Αναλυτικότερα, μετά και από πρόσκληση του Δημάρχου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «MELIS BLOCK A.E», κ. Νίκος Δ. Μελής βρέθηκε στο δημαρχείο όπου παρέδωσε προσωπικά στον κ. Τζιούμη επιταγή ύψους 50.000 ευρώ για την κάλυψη των δαπανών της δράσης «Ψηφιακό Έκθεμα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου».

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα, και μπορώ να πω ότι συγκινούμαι, που ένας γνωστός συμπολίτης μας, ο κ. Μελής, του οποίου η οικογένεια δραστηριοποιείται οικονομικά στην περιοχή μας 110 χρόνια περίπου […] ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Δήμου Τρίπολης και βοηθά χορηγικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δίνοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό, 50.000 ευρώ, με σκοπό να συνεισφέρει στη δημιουργία του ψηφιακού εκθέματος το οποίο θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και θα αναπαριστά την Άλωσης της Τριπολιτσάς και θα μείνει για πάντα στην Τρίπολη», ανέφερε στη δήλωσή του ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια ο κ. Τζιούμης εξέφρασε τις ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη τόσο από την πλευρά του Δήμου όσο και από την πλευρά των πολιτών στο πρόσωπο του κ. Μελή για αυτή την τόσο μεγάλη προσφορά του για τον Δήμο Τρίπολης.

Ο κ. Μελής, με τη σειρά του, ανταπέδωσε τις ευχές του στον Δήμαρχο Τρίπολης, ενώ την επιταγή παρέλαβε στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Τσαγκαρέλης ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μελή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου