Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Ν.Π.) ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ (Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020)

Συνάδελφε του τακτικού προσωπικού, οκταμηνίτη, εργαζόμενε στις εργολαβίες σε καλούμε να πάρεις μέρος στις εκλογές του ΣΕΕΝΠ. Το μοναδικό κλαδικό σωματείο στην ενέργεια που εγγράφει ως μέλη του όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο της παραγωγής ενέργειας ανεξάρτητα εργασιακής σχέσης και επιχείρησης. Έχουμε κάθε λόγο να ενισχύσουμε τη δύναμη και τη φωνή μας ως εργαζόμενοι στον κλάδο της Ενέργειας, να είμαστε πιο δυνατοί, με καλύτερη οργάνωση, απέναντι σε εργοδοσία και κυβέρνηση

Οι εκλογές του Σωματείου πραγματοποιούνται σε μια περίοδο που η επίθεση στα δικαιώματα και της κατακτήσεις μας δεν έχει προηγούμενο. Προωθείτε το κλείσιμο ορυχείων και σταθμών της ΔΕΗ ως το 2028 με βάση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, με περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ και φυσικά η διαχρονική μείωση των εργατικών δικαιωμάτων και μισθών. Την ίδια στιγμή βέβαια έχουμε ανακοινώσεις και πανηγύρια από τον πρόεδρο της ΔΕΗ, τη κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια τους για οικονομικά θαύματα στη ΔΕΗ, για αυξήσεις κερδών κ.ο.κ., είδατε εσείς καμία αύξηση στους μισθούς σας; Ισα ισα που η ΔΕΗ πρωτοστατεί όπως έχουμε ενημερωθεί στη μη υπογραφή της συλλογικής σύμβασης της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων που καλύπτει 8μηνιτες και εργολαβικούς, συνεπικουρούμενη προφανώς από την κυβέρνηση που ακόμα δεν έχει πάρει απόφαση για την προηγούμενη αυθαιρεσία της ΔΕΗ που αρνείται να πληρώσει τους εργαζόμενους στους ΑΗΣ και στις εργολαβίες με την αντίστοιχη σύμβαση

Συνάδελφοι μια ζωή θα ζήσουμε, δεύτερη δεν θα υπάρξει, ας τη ζήσουμε όμορφα και ωραία χωρίς άγχος, μιζέρια και φτώχεια, έχει έρθει η ώρα να τη διεκδικήσουμε, για το δικαίωμα μας στη ζωή αγωνιζόμαστε. Έλατε μαζί μας, αγωνιστείτε μαζί μας τίμια και καθαρά για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. 

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στη Μεγαλόπολη, την Παρασκευή 2/10/2020 και το Σαββάτο 3/10/2020 και ώρες 12:00 με 20:00 στο χώρο που γινόντουσαν οι αιτήσεις για το κτηματολόγιο (Πρώην αίθουσα δημοτικού συμβούλιου).
Το σωματείο θα είναι ανοικτο στον ίδιο χώρο Τέταρτη και Πέμπτη 17:00 εως 20:00 για οποιαδήποτε απορία καταγγελία αιτήσεις εγγραφής κ.ο.κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου