Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Υφ. Ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς σήμερα στη Μεγαλόπολη: ήλθον, είδον και απήλθον !!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου

Η πολυαναμενόμενη εδώ και 1,5 μήνα επίσκεψη του Υφ. ενέργειας Γεράσιμου Θωμά στη Μεγαλόπολη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ξεκίνησε από το πρωί με επίσκεψη στην 4 και 5 Μονάδες, στα Ορυχεία και στην Τηλεθέρμανση.
Ακολούθησε 2ωρη συζήτηση εκεί με εργαζόμενους και συνδικαλιστές της ΔΕΗ
μετά φεύγοντας πήγε στην πίστα ΜΟΤΟ CROSS και στο Αρχαίο Θέατρο.
Μαζί του ο Γ. Κοπανάκης (Γεν Δ/ντής Ορυχείων και Παραγωγής ΔΕΗ)
Τον συνόδευσαν ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Θ. Χριστογιαννόπουλος

Στις 3 το μεσημέρι έφτασε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης , όπου μέχρι τις 5.30 συμμετείχε σε συνεδρίαση, όπου τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, ο Μητροπολίτης Ιερεμίας, καθώς και ο τέως Δήμαρχος Δ. Παπαδόπουλος , ο Π.Μπούρας  και στο τέλος ο κ. Αδαμίδης (ΓΕΝΟΠ)
Πολίτες και φορείς δεν μίλησαν

Βασικά σημεία της συνεδρίασης στο Δημαρχείο
1. Κοινή θέση όλων των ομιλητών: Χρειαζόμαστε χρόνο, δεν αποδεχόμαστε
    το κλείσιμο των μονάδων
2. Βασικά σημεία τοποθέτησης υφυπουργού κ. Θωμά
    α) Η απόφαση για κλείσιμο των μονάδων ελήφθη μετά από εισήγηση της ΔΕΗ 
         Η αιτία τα οικονομικά προβλήματα της ΔΕΗ
    β) Η κυβέρνηση επεξεργάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο υποστήριξης τόσο της
        Δ. Μακεδονίας, όσο και της Μεγαλόπολης, με κονδύλια και έργα, ώστε
        να μπορέσουν οι περιοχές να προχωρήσουν παραγωγικά στην μεταλιγνιτική 
        εποχή
   γ) Το master plan θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι και περιμένουμε τις προτάσεις σας
        για να τις συμπεριλάβουμε προς υλοποίηση
   δ) Όχι, δεν θα εισηγηθώ επιμήκυνση της λιγνιτικής λειτουργίας, δεν με πείσατε
       σήμερα για κάτι τέτοιο

Μπορείτε να δείτε τις τοποθετήσεις όλων στη σελίδα μας στο facebook
Μεταδόθηκαν όλες ζωντανά.
      
Οι δικές μας επισημάνσεις
1. Ο υφυπουργός ήρθε για να πει (όσα έπρεπε...), όχι για να ακούσει
2. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ληφθεί αποφάσεις από την κυβέρνηση και την ΔΕΗ,
    που περιλαμβάνουν θέματα, για τα οποία ο κ. Θωμάς και ο κ. Κοπανάκης
    ΔΕΝ είπαν κουβέντα!
3. Οι συνδικαλιστικοί λεονταρισμοί καλά κρατούν (το καυτηρίασε και ο Δήμαρχος)
     μπροστά στις κάμερες που συνοδεύονται ταυτόχρονα από θερμούς 
     εναγκαλισμούς  και αβροφροσύνες εκτός κάμερας
 4. Το "ζουμί της υπόθεσης κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων" είναι άλλο!!!
     Επιμένουμε σε αυτό και πολύ σύντομα θα έχουμε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!
5. Αυτήν την φορά η Μεγαλόπολη οφείλει να συναντήσει το μέλλον της
     με γνώση , σύνεση, ηρεμία και πάνω από όλα, επιμένουμε σε αυτό..
     με καθαρές κουβέντες . -
     



11 σχόλια:

  1. Η χειρότερη φάρα όλων τον εποχών.Οι συνδικαΛηστές φορώντας την τραγιά του επαναστάτη.Κι όλοι το παραδέχονται όταν αλληλοκατηγορούνται ότι οι άλλοι του άλλου σωματείου ειναι οι απατεώνες. Κι όμως από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο σας εκεί μέσα ειστε κότες λυράτες στα έργα.
    Αν δεν ήσασταν δεν θα λέγατε μόνο λόγια αλλά πριν πέντε χρόνια το λιγότερο θα είχατε κατεβάσει διακόπτες εκεί μέσα.Ακόμα και χθες που ήρθε ο υπουργός.Δεν θα περιμένατε στο ''και πέντε'' να κακαρίζετε.Κακαρίζετε μονίμως αλλά καμία πράξη δεν εχετε κάνει κανένα έργο μόνο μπλα μπλα.Όλοι σας και ολα τα σωματεία όλων των κομμάτων.Το λέω γιατί κάποια κόμματα φοράνε την τραγιά του σούπερ επαναστάτη πχ ΚΚΕ.Στα λόγια επαναστάτες αλλά στις πράξεις κότες.Αφού δεν κάνετε κάτι εσείς που θα χάσετε τις δουλειές σας μετά στρέφεστε εναντίων των πολιτών της πόλης και άλλους ότι σας φταίνε αυτοί που δεν κάνουν τίποτα.Δείτε τα δικά σας χάλια πρώτα και μετά των άλλων.Όταν ο πολίτης βλέπει ότι δεν αντιδρούν οι φορείς των εργαζομένων και τον κοροϊδεύουν οι βολεμένοι στις καρέκλες όπως πολλοί βολεμένοι ακόλουθοι τους υπάλληλοι δεν θέλει να χαλάσει ούτε το σάλιο του για δαύτους. Δεν θέλω διάλογο μαζί σας βολεμένοι υπαλληλίσκοι εκτός κι αν κάνατε κάτι και μου έχει διαφύγει. Αν κατεβάσατε κανέναν γενικό διακόπτη στην ΔΕΗ τον τελευταίο καιρό και δεν το αντιλήφθηκα.Το μπλα μπλα σας και την κασέτα που σας έχουν φυτέψει στο μυαλό τα κόμματα κακόμοιρα ανθρωπάκια αλλού.Και όχι προς θεού δεν σας τσουβαλιάζω όλους τους συνδικαΛηστές.Μόνοι σας τσουβαλιάζεστε με την ανυπαρξία των πράξεων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κι εσύ άξιος της μοίρας σου φιλαράκο, κι εξηγούμαι.
      Ούτε εγώ έχω ψηφίσει ή υποστηρίξει ποτέ το ΚΚΕ αλλά αυτό το πράγμα του να μην ψηφίζει/υποστηρίζει κάποιος το Χ κόμμα και να βγαίνει μετά να σκούζει γιατί αυτό δεν τον έσωσε, πραγματικά χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και μόνο στην Ελλάδα έχω δει να γίνεται αυτό.
      Στην προκειμένη περίπτωση εάν κατάλαβα καλά ζητάς τα ρέστα από το μειοψηφικό σωματείο που πρόσκειται στο ΚΚΕ γιατί δεν κατεβάζει τους διακόπτες. Ζητάς δηλαδή από π.χ 100 νοματαίους, σε έναν χώρο εργασίας 1.000 ατόμων να αναλάβουν δράση (προφανώς με βίαια μέσα γιατί αλλιώς δεν βγαίνει η αναλογία 100 vs 900) και να κατεβάσουν διακόπτες. Ξέρεις πως λέγεται αυτό; Πραξικόπημα.
      Πάντως όπου τα σωματεία του ΚΚΕ είναι πλειοψηφία δεν τα έχω δει απλά να κακαρίζουν αλλά να πράττουν, υπενθυμίζω πχ. απεργίες διαρκείας στα λιμάνια και την χαλυβουργική.
      Το κακάρισμα είναι εθνικό σπορ κι όχι μόνο χαρακτηριστικό γνώρισμα των σωματείων. Πού είναι σήμερα οι ψηφοφόροι της ΝΔ που έβγαιναν επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης στις συγκεντρώσεις στην πλατεία; Τότε έκαναν και κήρυγμα για το τι κακό θα μας βρει όλους με την πώληση, τώρα με το λουκέτο πουλάνε αισιοδοξία & φούμαρα για κοινές προσπάθειες ώστε να γίνει η Μεγαλόπολη Μονακό. Κοκοκο!
      Τον Σεπτέμβριο του 2017 όταν η τότε δημοτική αρχή ψήφιζε με χέρια και με πόδια υπέρ του σκουπιδοεργοστασίου στην Παλαιόχουνη, πού ήταν όλοι αυτοί που έσκουζαν κι έλεγαν μέχρι τις εκλογές του 2014 ότι ο Μπούρας έφερνε τα σκουπίδια; Κοκοκο! Για να μην μιλήσω για όλους αυτούς που έσπευσαν να κάνουν αίτηση το 2015 στην ανύπαρκτη εταιρία ύστερα από ανακοίνωση (για λόγους πολιτικών παιχνιδιών εκείνη την εποχή) της ΤΕΡΝΑ στα τοπικά μέσα. Κοκοκο!
      Αυτά τα ολίγα σε τοπικό επίπεδο γιατί άμα πιάσω τα κακαρίσματα εθνικής εμβέλειας θα γράφω μία εβδομάδα.
      Οπότε αγαπητέ σε μια χώρα στην οποία η υποκρισία και η διαφθορά ξεχειλίζουν, νομίζω πως είναι περιττά τα μεμονωμένα κηρύγματα.
      Για όποιον θέλει να βλέπει τα πράγματα και λίγο ρεαλιστικά, το έτος 2020 κανένα κατέβασμα διακόπτη δεν είναι ικανό να αποτρέψει τις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας. Για όποιον δεν το κατάλαβε ή το ξέχασε, τις ημέρες της πρωτοχρονιάς η κεντρική εξουσία κατέβασε τους διακόπτες των λιγνιτικών σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη με τις τοπικές κοινωνίες να είναι αυτές που παρακαλούσαν τότε για την επαναλειτουργία των μονάδων ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτα οι τηλεθερμάνσεις.
      Ας πρόσεχε ο λαουτζίκος τι ψήφιζε. Γιατί μέχρι το 2009 μπορεί να υπήρχε δικαιολογία ότι δεν ήξερε αλλά από το 2009 και μετά πήγε περίπατο το "δεν ξέραμε". Αλλά είπαμε ο διεφθαρμένος λαός διεφθαρμένους θα εκλέξει για να τον διοικήσουν, γιατί μπροστά στην ευκαιρία για το ρουσφετάκι και το προσωπικό βόλεμα ποιος την χ... την χώρα, το κοινό καλό κτλ. κτλ.
      Περαστικά μας.

      Διαγραφή
  2. αν νομιζεις οτι εωδιαφερει το κρατος αν θα κατεβασουν διακοπτες η
    οχι αυτη την εποχη εισαι μακρια γελασμενος,το παιχνιδι αν ειναι ετσι ειναι πουλημενο
    ετσι θαναση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΣυνδικαΛηστές αγαπητέ μου έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν ως ΘΗΡΕΥΤΕΣ ατομικού κέρδους, τρέφονται από τον κρατικό κορβανά, και λαφυραγωγούν το σύστημα σε βάρος των υπολοίπων.
    Μοιράζονται μεταξύ τους, τη λούφα, τα πληρωμένα ταξίδια, τις προσλήψεις των παιδιών τους και των κολλητών τους, τις μαϊμουδίστικες προϋπηρεσίες,και έχουν και φιλίες με τους εργολάβους. Κατά τα άλλα αγωνίζονται αραχτοί στούς Καφενέδες.
    Ε τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παπαδοπουλε αργησες 5 χρονια να μιλησεις οπως χθες,αν και δε σε πηγαινα νομιζω εισαι για αυτη τη θεση τελικα, θαναση εισαι πολυ λιγος για τη μεγαλοπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΑΪΔΟΛΟΓΙΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  5. Ο Παπαδόπουλος (κι όσο ήταν Δήμαρχος το ίδιο έκανε) κινείται στην γραμμή των ψευτοσυνδικαΛΗσταράδων, με τον Αδαμίδη άλλωστε έχουν γίνει φιλαράκια. Με την διαφορά όμως ότι ο πρώην Δήμαρχος ζει με την πλάνη πως οι ψευτοπεναστάσεις όντως έχουν πέραση το 2020 όπως είχαν την δεκαετία του 80. Επίσης με την ασχετοσύνη που τον διακατέχει έχει την εντύπωση πως η λιγνιτική παραγωγή είναι α) ανεξάντλητη και β) οικονομικά συμφέρουσα εις το διηνεκές. Και δεν αναφέρω καν το κεφάλαιο περιβαλλοντολογικοί περιορισμοί (και τα ανάλογα κόστη) που έχουν τεθεί σε ευρωπαϊκό πλαίσιο για τα οποία ο άνθρωπος ακόμη δεν έχει πάρει μυρωδιά. Κι αυτό φάνηκε από τις αρλούμπες που είπε και στην τοποθέτηση του σε προηγούμενη συνεδρίαση για το ζήτημα στο Δημαρχείο.
    Οπότε ρε μεγάλε τί μας λες εσύ τώρα; 5 χρόνια πού ζούσες; Αυτά δεν έλεγε ο Παπαδόπουλος κι όσο ήταν Δήμαρχος; Με την ντουντούκα στο χέρι κι αγκαλιά με τους ψευτοσυνδικαΛΗστές δεν πορεύθηκε αφήνοντας τα καυτά ζητήματα του Δήμου για το αόριστο μέλλον; Και τα αποτελέσματα τα είδαμε τότε (και τα νομοσχέδια πέρασαν κανονικά και οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την πώληση έγιναν κανονικότατ και μάλιστα δύο φορές και τα κλειδιά του Δήμου ουδέποτε παρέδωσε στο υπουργείο σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει), τα είδαμε και τώρα που ήρθε μια κυβέρνηση που προτίθεται να κλείσει τα πάντα στο άμεσο μέλλον και είναι η Μεγαλόπολη παντελώς απροετοίμαστη γιατί κάποιοι αντί να κοιτάξουν τι θα κάνουν με την πόλη έτρεχαν σε ανούσιους ψευτοαγώνες με ντουντούκες.

    Μπράβο στον νυν Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν υπέκυψαν στους αρχιαπαταιώνες της ΓΕΝΟΠ και τις αξιώσεις τους και που τους ξεμπρόστιασαν για την υποτακτική στάση τους στην συνεδρίαση στην 4η μονάδα που δεν υπήρχαν οι κάμερες. Για κακή τύχη όμως του Αδαμίδη υπήρχαν οι κάμερες έξω από την μονάδα κατά την υποδοχή του υφυπουργού. Για δείτε το βίντεο όπου όταν οι εργαζόμενοι αρχίζουν να θέτουν καυτά ερωτήματα στον υφυπουργό εμφανίζεται ο κύριος Αδαμίδης σε ρόλο μπράβου- προστάτη-εκπρόσωπο τύπου του υφυπουργού και τον πιάνει από το χέρι να τον απομακρύνει από τους εργαζόμενους ενώ ταυτόχρονα τους διακόπτει και δεν τους αφήνει να μιλήσουν. Για θυμηθείτε τον κύριο Αδαμίδη πριν τις εκλογές που περίμενε την επικράτηση ΣΥΡΙΖΑ και ξερογλειφόταν να πάρει καμία θεσούλα στα ψηφοδέλτια. Για δείτε τον κύριο Αδαμίδη την ώρα που πούλαγε ψευτοεπανάσταση για την πώληση των μονάδων στην Μεγαλόπολη και τραπεζωνόταν με τους υπουργούς της τότε κυβέρνησης στην Κοζάνη. Για δείτε την τοποθέτηση της ΓΕΝΟΠ στην διαβούλευση του νομοσχεδίου για τα νέα εργασιακά της ΔΕΗ και για το οποίο υποτίθεται ότι ήταν κάθετα αντίθετη και καλούσε σε συλλαλητήρια. Λέει στην σχετική τοποθέτηση η ΓΕΝΟΠ ότι είναι κάθετα αντίθετη; Όχι αντιθέτως έλεγαν ότι συμφωνούσαν με τα περισσότερα άρθρα και διαφωνούσαν στα σημεία.
    Δήμαρχε γερά για το κοινό καλό της Μεγαλόπολης κι άσε τους ψευτοσυνδικάλες να σκούζουν. Όπως και τους οπαδούς του ισόβιου θαμώνα του δημοτικού συμβουλίου, να γράφουν ό,τι θέλουν και να προσδοκούν ψευτοαγώνες με ντουντούκες.
    Ο λαός της Μεγαλόπολης μίλησε στις εκλογές και τους σανοδιανομείς της ντουντούκας τους έστειλε για διακοπές και κομπαρσιλίκι παρέα με την επί σειρά ετών παράγκα που είχαν στήσει με τα ρουσφετολογικού περιεχομένου 8μηνάκια. Αυτό τους καίει, το πώς θα διατηρηθεί η παράγκα ζωντανή ώστε να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες επανεκλογής κι όχι το κοινό καλό του τόπου. Ισοβίως αμετανόητοι οι ολετήρες της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οα δουμε τον ιουνιο ποιος λεει την αληθεια και ποιος παιζει παιχνιδια στη πλατη των εργαζομενων και της μεγαλοπολης,γιατι ξερει και δεν μιλαει και τα ριχνει στους αλλους να κερδισει χρονο, υπομονη και ο χρονος θα δειξει

      Διαγραφή
    2. Αντί να περιμένεις τον Ιούνιο κοίτα να ανοίξεις τα μάτια σου, τόσο εσύ όσο κι ο Παπαδόπουλος και να ρίξετε για αρχή μια ματιά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
      Είδες ντουντούκες στην Δυτική Μακεδονία που από φέτος (2020) και μέχρι το 2023 θα απολέσει και τις 10 λιγνιτικές που λειτουργούν σήμερα (Αμύνταιο 1&2 2020, Καρδιά 3&4 2021, Άγιος Δημήτριος 1,2,3&4 2022, Μελίτη & Άγιος Δημήτριος 5 2023), να λένε ότι δεν συζητάνε με κανέναν και πως θα κάνουν ψευτοεπανάσταση; Είναι όλοι ηλίθιοι στην Δυτική Μακεδονία και είστε εσύ κι ο Παπαδόπουλος οι έξυπνοι που θα βάλετε φρένο στις αποφάσεις για απολιγνιτοποίηση με ψευτοαντάρτικο από την Μεγαλόπολη. Όσο φρένο βάλατε με τα νομοσχέδια πώλησης που ψηφίστηκαν και τέθηκαν σε ισχύ κανονικά και με τις διαδικασίες της πώλησης που επίσης έγιναν κανονικότατα.
      Έχεις δίκιο μεγάλε έπρεπε κι ο σημερινός Δήμαρχος να παραδειγματιστεί από τον φωστήρα Παπαδόπουλο. Να βάλει σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο να συμφωνήσουν πως εάν κλείσουν οι μονάδες θα παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου στο υπουργείο. Κι αν πράγματι κλείσουν οι μονάδες να συνεχίσει να ασκεί κανονικά καθήκοντα Δημάρχου και να κατηγορεί τους άλλους χαχαχα. Έχει και μούτρα κι εμφανίζεται στα δημοτικά συμβούλια.
      Τί είναι αυτό δηλαδή ρε προπαγανδιστές που είναι κρυφό και θα το μάθουμε τον Ιούνιο; Δεν σου έχουν ήδη ανακοινώσει οι κυβερνώντες ότι το 2022 κλείνει η 3η μονάδα (50% μείωση της λιγνιτικής δραστηριότητας στην περιοχή) και το 2023 κλείνει και η 4η (100% οριστική παύση της λιγνιτικής δραστηριότητας στην περιοχή); Να μην τους ψηφίζατε. Στον εκάστοτε Δήμαρχο θα χρεώνουμε τις κυβερνητικές επιλογές; Άρα για τις προηγούμενες αποφάσεις πώλησης των μονάδων έφταιγε ο Παπαδόπουλος, ήξερε και μας το κρατούσε κρυφό. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.
      Σε ποιόν να χρεώσουμε το γεγονός ότι η Μεγαλόπολη είχε εισέλθει επισήμως στην μεταλιγνιτική εποχή από το έτος 2010 που έσβησαν οριστικά οι μονάδες 1,2 και οι της τοπικής αυτοδιοίκησης έκαναν λόγο μέχρι και πριν τις εκλογές του 2019, για την μεταλιγνιτική εποχή που ΘΑ ερχόταν (ενώ είναι σχεδόν δέκα χρόνια εδώ); Για πες μας.
      Κι εντάξει τους 4,5 συντοπίτες μας που σας έλεγαν όλο αυτό το διάστημα ότι είμαστε ήδη στην μεταλιγνιτική εποχή, δεν τους πήρατε ποτέ στα σοβαρά, εξακολουθείτε ρε αθεόφοβοι να μην παίρνετε στα σοβαρά ούτε και τις δηλώσεις του νυν υφυπουργού που σας είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα το έτος 2020; Πως η Μεγαλόπολη διανύει την μεταλιγνιτική εποχή από το 2010. Σε ποιόν πρέπει να χρεώσουμε την απραξία σχεδόν μιας ολόκληρης δεκαετίας, στον φούφουτο;




      Διαγραφή
  6. Μπράβο στο τέως Δήμαρχο για τη χθεσινή του τοποθέτηση ήταν η καλύτερη και η πιο ουσιαστική έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους .. Ο δε σημερινός Δήμαρχος έκανε εισήγηση για λογαριασμό του απόντος Χατζηδάκη κρίμα που σε ψηφίσαμε... Μόνο για τη μετάβαση μιλούσες και κουβέντα καμμία για την ανεργίαπου θα μας πνίξει αλλά και πως θα διαχειριστείτε τα ευρώπουλα όσο για το πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου έλεος μαζέψτε τον ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου μόνο να ουρλιάζει και για να διακόπτει τους ομιλητές ειναι ουσία μηδέν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι ψέματα ρε δήθεν ψηφοφόρε;
      Η ανεργία μας είχε πνίξει εδώ και χρόνια από τότε που γέμισε η ΔΕΗ Μεγαλόπολης με Μεσσήνιους & Τριπολιτσιώτες και αργότερα και με μπαχαλοεργολάβους ακόμη κι από τον Πύργο. Και κάπως έτσι για τους περισσότερους Μεγαλοπολίτες είχαν απομείνει τα δίμηνα, τα 8μηνα και η εκμετάλλευση των μπαχαλοεργολάβων (ειδικά για όσους δεν ήταν ψηφοφόροι της κλίκας του συνταξιούχου συνδικάλα της ΠΑΣΚΕ και πρώην Δημάρχου που έχετε μόνιμα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο εδώ και 30 χρόνια).
      Φαίνεται όμως πως είχες βολέψει καλά την πάρτη σου τόσα χρόνια και δεν κατάλαβες τίποτα παρά μόλις το 2020 που σου ανακοίνωσαν το λουκέτο στις λιγνιτικές.
      Ναι τι καλά που τα είπε ο πρώην Δήμαρχος που δεν βρήκε ούτε την ψήφο του στις εκλογές. Τώρα θυμήθηκε να ξεσπαθώσει ο πρώην Δήμαρχος για τα λεωφορεία από Καλαμάτα και Τρίπολη, όσο ήταν Δήμαρχος όμως έγλειφε τους Καλαματιανούς και τους Τριπολιτσιώτες. Επίσης τώρα θυμήθηκε τις διεκδικήσεις, όσο ήταν Δήμαρχος "μάλωνε" όποιον εναντιωνόταν στις πολιτικές επιλογές των πρώην κυβερνώντων (στο κόμμα των οποίων προσχώρησε τελικά στις εκλογές) που ήθελαν να κάνουν την Μεγαλόπολη χαβούζα ως αποδέκτη όλων των επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων της χώρα. Ενώ υπερψήφισε στον ΦΟΣΔΑ με χέρια και με πόδια την εγκατάσταση του σκουπιδοεργοστασίου στην Παλαιόχουνη (αντίθετα με τις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου) γιατί έτσι του υπαγόρευσαν να πράξει οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ (και σε αυτό το ζήτημα) Φλαμπουράρης και σια. Μέχρι και να παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου στο υπουργείο "ξέχασε" ο μέγας "ηγέτης". Κάποιοι νομίζετε ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

      Για τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου. Δεν μπορώ να καταλάβω από την στιγμή που δεν δόθηκε σε κανέναν άλλο απλό πολίτη το δικαίωμα να μιλήσει, γιατί επετράπη στον Παδόπουλο να του δοθεί ο λόγος. Ούτε εκλόγιμη θέση κατέχει σήμερα, ούτε κάποια άλλη θέση στην δημόσια διοίκηση, απλός πολίτης σαν όλους τους άλλους. Μας έχει κουράσει ο κύριος πουθενάς με τις παρεμβάσεις και την ακατάσχετη αρλουμπολογία του, ας πάει στις τοπικές του κόμματος να μιλάει όσες ώρες θέλει και να λέει ό,τι θέλει.

      Διαγραφή