Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

1415 χασισόδεντρα εντοπίστηκαν στο Λεοντάρι Μεγαλόπολης/ πλήθος στοιχεία για τους καλλιεργητές!

Πλήθος στοιχεία που μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητα των καλλιεργητών ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης στα τρία αυτοσχέδια παραπήγματα τα οποία είχαν στήσει οι δράστες στους χώρους της διπλής φυτείας με τα 1.415 δίμετρα δενδρύλλια κάνναβης σε δάσος στο Λεοντάρι Μεγαλόπολης .

Στα παραπήγματα, που ήταν σκεπασμένα με κλαδιά δέντρων για να μην διακρίνονται από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν πλήθος προσωπικά είδη, ρούχα, είδη υγιεινής, πλαστικά και τενεκεδένια δοχεία, αλλά και αναδιπλούμενα κρεβάτια, τραπέζια και καρέκλες.
Όλα κατασχέθηκαν μαζί με τον καλλιεργητικό εξοπλισμό και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA που αναμένεται να οδηγήσουν στους δράστες.


Η φυτεία είχε εντοπιστεί χθες (Κυριακή) κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν εξερεύνηση στην δασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας, μετά από στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει.
Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών συνεχίζεται και ήδη στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει συγκεκριμένα άτομα ως ύποπτοι.

9 σχόλια:

  1. Κυρια Δημητρακόπουλου να τα διαβάζουν οι πρώην παρεμβατική μεγαλοπολης που λέγανε όχι φυλακές Μεγαλοπολη γιατί θα έρθουν τα ναρκωτικά και οπως διαβάζουμε φυτεία μαμούθ στην Μεγαλοπολη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν στις φυλακές ΔΕΝ έχουν έρθει στην Μεγαλόπολη. Εαν δεν με πιστεύεις δεν έχεις πάρα να πας μια βόλτα μέχρι τον Κορυδαλλό να σου πουν οι κάτοικοι της περιοχής τι ωραία που περνάνε με τις φυλακές. Προ ημερών έγινε ντου στις φυλακές από εξωτερικές δυνάμεις της αστυνομίας αλλά αυτά μάλλον δεν τα είδατε γιατί δεν βολεύει τις αυταπάτες σας.
      Η χασισοκαλλιέργεια στην Μεγαλόπολη έχει μακρά παράδοση, κι όλοι ξέρετε τους ντόπιους χασικαλλιεργητές άσχετα εάν παριστάνετε πως δεν γνωρίζετε. Το ίδιο ισχύει και με τις τοπικές αρχές γι' αυτό άλλωστε στις δύο επιχειρήσεις που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό έχουν ΜΗΔΕΝ συλλήψεις και φούμαρα για έρευνες που και καλά θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών. Αν δείτε σύλληψη να μου τρυπήσετε την μύτη. Εσύ τώρα είδες τους μπάφους στην Μεγαλόπολη γιατί εγώ την δεκαετία του 90 θυμάμαι ότι μας είχαν δείξει και στα κανάλια με επιχείρηση κλιμακίου της αττικής που είχε οδηγήσει σε επ αυτοφόρω σύλληψη ντόπιου χασισοκαλλιεργητή ο οποίος και καταδικάστηκε.

      Διαγραφή
    2. Καλός αναγραφείς τα παραπάνω αλλά να ξέρεις η φυλακές οπως και τα στρατόπαιδα χρειάζονται τρόφιμα ψώνια στην αγορά επισκεπτήρια με διαμονές πάρε μια εικόνα από της γυναικείες φυλακές μετά την Θήβα που ήταν χωράφια που τα έσπερναν σιτάρι και τώρα έχει γίνει πολιτεία με μαγαζιά είδη ρουχισμού καταληματα που εξυπηρετεί τους επισκέπτες στης φυλακές αστυνομικά τμήματα μαγειρους στης φυλακές τροφίμους εργολάβους καθαριότητας και πολλά αλλά αυτό εννοούμε 200 θέσεις εργασίας και ψώνια από την τοπική αγορά

      Διαγραφή
    3. Ναι και μετά ξυπνήσατε. Η Θήβα αγαπητέ μου εδώ και πολλά χρόνια είναι βιομηχανική ζώνη στην οποία έχουν την βάση τους μερικές από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας. Δεύτερον στην Θήβα έχει την βάση του το κέντρο πυροβολικού του ελληνικού στρατού. Δεν "ανέπτυξαν" την Θήβα οι φυλακές, βασικά δεν την βοήθησαν αναπτυξιακά ούτε τα άλλα δύο συγκριτικά της πλεονεκτήματα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των απασχολούμενων σε αυτά δεν είναι από την Θήβα ούτε κατοικούν σε αυτή.
      Κάτι έχετε καταλάβει λάθος, δεν είναι όλα ΔΕΗ για να έχουν κριτήρια εντοπιότητας.
      Από εκεί και πέρα για την τροφοδοσία των φυλακών ισχύει ότι και για το υπόλοιπο δημόσιο. Αυτό γίνεται μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών στις οποίες είναι αδύνατον να επικρατήσει το συνοικιακό μπακάλικο, χασάπικο κτλ. της Μεγαλόπολης. Οι μεγάλες επιχειρήσεις τροφοδοσίας επικρατούν, αυτές που τροφοδοτούν και τα καταστήματα της Μεγαλόπολης. Δεν ξέρω που τα είδες εσύ όλα αυτά που περιγράφεις για τις φυλακές του Ελεόνα 13 χιλόμετρα έξω από την Θήβα. Τον Ιούλιο που πέρασα εγώ από εκεί πέριξ του συγκροτήματος των φυλακών δεν υπάρχει τίποτε πέρα από βιομηχανικές εγκαταστάσεις και αποθήκες. Προφανώς κάποιοι σας έχουν φλομώσει στο παραμύθι.
      Πηγαίνετε μια βόλτα και στο Μαλανδρίνο, χωριό ήταν πριν τις φυλακές, το ίδιο χωριό παρέμεινε και μετά την ίδρυση και λειτουργία των φυλακών.

      Διαγραφή
  2. Αυτοι εχουν μεγαλη ευθυνη διοτι τοτε θα παιρναμε τις φυλακες και θα δουλευαν 200 ατομα και θα ειχε κινηση η πολη. Οπως και το φωτοβολταικο.
    Μας εφαγε η κουλτουρα η ιδεοληψια και η ανταρσυα της του κρυφου κεφαλαιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο 200; Πες 2000 άτομα να είναι πιο ρεαλιστικό το νούμερο. Από που κι ως που θα δούλευαν 200 Μεγαλοπολίτες στις φυλακές και δεύτερον πως θα είχε κίνηση η πόλη; Τί είναι οι φυλακές, τουριστική ατραξιόν για να προσελκύσει κόσμο ή μήπως στρατόπεδο για να κυκλοφορούν στην αγορά οι φυλακισμένοι όταν είναι εξοδούχοι; Ε ρε τι αναπτυξάρα βιώνει η Τρίπολη με τις φυλακές.
      Κι αφού ρε μεγάλε δεν πήραμε εμείς τις φυλακές, δεν μας λες ποιος ήταν ο υπερτυχερός που τις πήρε; Α ναι σωστά δεν έγιναν πουθενά φυλακές υψίστης ασφαλείας όπως άλλωστε δεν έγιναν ποτέ και οι φυλακές στην Ανδρίτσαινα.
      Το φωτοβολταϊκό παρά τις προσφυγές του πίπη, δεν έγινε γιατί δεν εκδηλώθηκε επενδυτικό ενδιαφέρον (όπως άλλωστε δεν έγινε αργότερα και το άλλο στην Πτολεμαΐδα) δύο διαγωνισμοί προκηρύχθηκαν και οι δύο κηρύχθηκαν άγονοι με μηδέν προσφορές.Αυτά αναφέρονται εγγράφως στις ετήσιες αναφορές του προέδρου της θυγατρικής της ΔΕΗ Αρκαδικός Ήλιος 1& 2 (η οποία υπάρχει ακόμη στα χαρτιά), δεν τα λέω εγώ. Οπότε φροντίστε να ενημερώνεστε καλύτερα και σταματήστε να ζείτε με αυταπάτες και φήμες.

      Διαγραφή
    2. Γιατί εξακολουθούμε να ζούμε με μύθους αγαπητέ πατριώτη; Γιατί εξακολουθείς να πιστεύεις ότι επρόκειτο να γίνουν φυλακές στη Μεγαλόπολη, και μάλιστα θα απασχολούνταν 200 (!) άτομα; Γιατί δεν "κουράζεις" λίγο τον εγκέφαλό σου και να αναρωτηθείς, το εξής: εάν η Πολιτεία είχε ποτέ σχεδιάσει να δημιουργήσει φυλακές στη Μεγαλόπολη θα σήμαινε ότι είχε ανάγκη πράγματι να γίνουν φυλακές. Κι εφόσον δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν σε αυτόν τον έρμο τον τόπο, γιατί η Πολιτεία δεν έψαξε να βρεί να κάνει φυλακές λίγο παραπάνω ή λίγο παρακάτω από εδώ;
      Μήπως, εν τέλει, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε σχεδιάσει το Κράτος να γίνουν φυλακές εδώ, αλλά πιθανότατα ούτε και στην ευρύτερη περιοχή; Μήπως αυτή κι αν ήταν ιδεοληψία; Και στο απίθανο ενδεχόμενο να γίνονταν φυλακές εδώ, ΠΩΣ πιστεύεις ότι θα απασχολούνταν 200 εργαζόμενοι;
      Τώρα στο παρασύνθημα...Επειδή θα γίνονταν φυλακές στη Μεγαλόπολη, θα απέτρεπαν να γίνονται χασισοφυτείες στα περίχωρά της; Πώς στηρίζεται αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα; Εδώ απλά γελάνε, εάν αναλογιστεί κανείς ότι στη μεγαλύτερη φυλακή της Ελλάδας, στον Κορυδαλλό, τα ναρκωτικά δίνουν και παίρνουν εντός της, μέσα από ένα κύκλωμα κρατουμένων, επισκεπτών και σωφρονιστικών υπαλλήλων...Μη γίνεται λοιπόν αυτή η άστοχη διασύνδεση!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ....

      Διαγραφή