Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Βασίλειος Κολοκοτρώνης: υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα και τον φτωχοποιημένο Ελληνικό λαό ο οποίος έχοντας φτάσει στα όριά του πλέον, καλείται να επιβιώσει σε έναν κρανίου τόπο και μια πολυπολιτισμική ζούγκλα, την οποία του επέβαλαν οι διάφοροι σωτήρες που ψήφιζε κατά καιρούς χωρίς βέβαια να μπουν στον κόπο να τον ρωτήσουν.
Δυστυχώς τα κόμματα που διαχειρίστηκαν την κρίση από το 2008 και ύστερα, επέλεξαν αντί για τη χρεοκοπία του κράτους και την πλήρη διαγραφή του επαχθούς χρέους, για το οποίο δεν ευθυνόταν ο Ελληνικός λαός, να χρεοκοπήσουν και να εξαθλιώσουν τους πολίτες, με αντάλλαγμα την επιβίωση και συντήρηση ενός συστήματος εξουσίας που μοναδικό σκοπό έχει να κρατά τον πολιτικό έλεγχο στην πατρίδα μας για λογαριασμό ξένων αφεντικών.

Πως θα μπορούσαν άλλωστε οι διάφοροι γόνοι μεγάλων πολιτικών τζακιών να εναλλάσσονται στην εξουσία προσφέροντας δήθεν λύσεις σε προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.

Μετά τη συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ο Σύριζα με τη σιωπηρή συγκατάθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Σκόπια, έρχονται και άλλες μυστικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, που θα γίνουν ερήμην του λαού και θα αφορούν τους φυσικούς πόρους σε Κύπρο και Αιγαίο.

Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για να δικαιολογήσει την κατάληψη και κατοχή των Κυπριακών εδαφών από τους Τούρκους και την αδράνεια της τότε Ελληνικής κυβέρνησης, είχε δηλώσει ότι η Κύπρος κείται μακράν, το αποτέλεσμα ήταν ότι τα ΜΜΕ της διαπλοκής τον έχρισαν Εθνάρχη...Κάποιος άλλος είχε πει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, κάποιος 'άλλος ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας και πάει λέγοντας.

Το ερώτημα είναι ως πότε την Ελλάδα που κάποτε κυβέρνησαν άνδρες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Ιωάννης Καποδίστριας θα την κυβερνούν ηγέτες υπάλληλοι των τραπεζών που πολλοί απ αυτούς δεν έχουν υπηρετήσει ούτε καν τη θητεία τους στον Ελληνικό στρατό?

Σήμερα περισσότερο από ποτέ υπάρχει η ανάγκη για μια εθνική ηγεσία, που θα έχει στον πυρήνα της πολιτικής της την κινητοποίηση των δυνάμεων του Έθνους.
- να δώσει τα κίνητρα και τα εργαλεία στους νέους για να μείνουν στον τόπο τους, και να πολεμήσουν για ένα καλύτερο μέλλον.
-να λύσει τα χέρια στον Έλληνα επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στην πατρίδα του, και να παράγει πάλι Ελληνικά Προϊόντα.
-να βοηθήσει τους αγρότες να παράγουν πλούτο δίνοντας έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή.
-να θωρακίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων για να σταματήσουν να είναι αντικείμενα εκμετάλλευσης και έρμαια του κάθε αφεντικού.
-να καταργήσει όλα τα επιδόματα που δίνονται σε λαθρομετανάστες, και να δώσει τα χρήματα σε Έλληνες αναξιοπαθούντες.

Και το σημαντικότερο να κάνει τους Έλληνες και πάλι υπερήφανους που είναι Έλληνες, και να ξανακάνει την Ελλάδα Ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου