Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Αθανάσιος Κουτρής: ευχαριστήριο στους δημότες Μεγαλόπολης

Ευχαριστώ θερμά τους Δημότες οι οποίο στις Δημοτικές εκλογές, στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» καθώς και όσους στήριξαν εμένα ως υποψήφιο και όλοι μαζί εκλέξαμε τον Θανάση Χριστογιαννόπουλο νέο Δήμαρχο του Δήμου Μεγαλόπολης.

Επίσης ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιους και τον αρχηγό του συνδυασμού μας κ. Θανάση Χριστογιαννόπουλο για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό, το καλό του τόπου μας.
Προσωπικά, όπως δήλωσα και προεκλογικά δεν ξεχνώ τους Δημότες, εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη, επιτυχίες στους στόχους τους και καλό καλοκαίρι.

Αθανάσιος Κουτρής

2 σχόλια:

  1. Από τους λίγους Δημοτικούς Συμβούλους, που κάτι έκανε, αλλά ήταν ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά προσέφεραν στην πόλη και στα χωριά. Κρίμα που δεν εξελέγη και βγήκαν κάτι άλλοι που δεν αξίζουν τόσο - αποδεδειγμένα, γιατί από θέσεις ευθύνης (ως Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι) δεν έκαναν ούτε τα αυτονόητα - και όμως ο κόσμος τους ψήφισε πάλι. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κ. Κουτρή , αποτελεί πλήγμα για την περιοχή μας η μη εκλογή σας.Είχατε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από όλους αλλά τα οργανωμένα συμφέροντα που σας πολεμούν έδρασαν πάλι. Καλή επιτυχία στο έργο σας από οποιαδήποτε θεσμική θέση σας ορίσει ο νέος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή