Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Π. Νίκας: συναντήσεις με νεοεκλεγέντες δημάρχους/ προειδοποιήσεις για "σκόρπισμα χρήματος" από την Περιφέρεια!

Συνεχίζει τις επαφές με φορείς ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να γνωρίσει την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της και βεβαία όπως δήλωσε για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου λίγο μετά τις 21:00 ο κ. Νίκας και ο κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τους νεοεκλεγέντες δήμαρχους Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης κ. Γιώργο Καμπύλη και Θανάση Χριστογιαννόπουλο.

Στην δήλωση που μας παραχώρησε πριν την έναρξη της σύσκεψης, κ. Νίκας μίλησε για την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
" ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ"

Παρακαλώ το ΠεΣυ, πρόσθεσε, να συνεδριάσει ως ένα υπηρεσιακό συμβούλιο και να μην κατανείμει πόρους, γιατί ο ίδιος προγραμματικές που δεν υπακούουν στην παραγωγή την ανάπτυξη και τον ουσιαστικό πολιτισμό δεν πρόκειται να τις υλοποιήσει»



Έφη Καστραντά από το ArcadiaPortal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου