Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Μεγαλόπολη: Δελτία Τύπου Κώστα Μιχόπουλου (ΝΕΑ ΑΡΧΗ)

Αγαπημένοι μας συμπολίτες, 
η Νέα Αρχή και ο επικεφαλής 
Κώστας Μιχόπουλος μαζί με τους συνεργάτες μου ,σας ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε έμπρακτα την παράταξη μας στις Δημοτικές εκλογές, αλλά και εσάς που για κάποιον λόγο επιλέξατε διαφορετικά.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κάθε μία και τον κάθε ένα ξεχωριστά που διαβάσατε το πρόγραμμα μας, συνταχθήκατε μαζί μας , στον αγώνα , κάνοντας μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για τον Δήμο Μεγαλόπολης .
Έναν αγώνα που δεν τελείωσε με το κλείσιμο της κάλπης ,αλλά ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και έξω με όλους τους πολίτες. Αφού ο στόχος μας είναι να αναδεικνύουμε όλα τα προβλήματα και να δίνονται λύσεις.

Ευχαριστούμε που μας δώσατε την πλειονότητα των εδρών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και σας διαβεβαιώνουμε ότι με πνεύμα συνεργασίας , με σεβασμό στην δύναμη που μας δώσατε και στις Δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία του Δήμου μας , θα είμαστε παρόντες κάθε μέρα οι συνεργάτες μου και εγώ στα προβλήματα της πόλης και των χωριών.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η φωνή σας θα ακούγεται δυνατά παντού .
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς .

----------------------------------------------------------------

Μήνυμα συμπαράστασης της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ
 στους εργαζόμενους 8μηνίτες στην Λιγνιτική Μεγαλόπολης. 

Η Νέα Αρχή εκφράζει την συμπαράστασή της στους εργαζόμενους 8μηνίτες και μέλη της ομοσπονδίας Μεταλλωρυχών Ελλάδας και ζητά την άμεση υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας 2019-2021.
Καλούμε την διοίκηση της ΔΕΗ –ΛΙΓΝΙΤΙΚΗΣ Μεγαλόπολης να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υπογραφή τις συλλογικής σύμβασης και την καταβολή των δεδουλευμένων.
Να προχωρήσει στην άμεση εφαρμογή του νόμου για μόνιμες προσλήψεις, αφού οι εργαζόμενοι 8μηνίτες καλύπτουν διαρκής και πάγιες θέσεις εργαζομένων τις επιχείρησης.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε στο πλευρό κάθε εργαζομένου που διεκδικεί τα δίκαια αιτήματά του και την μόνιμη εργασία στον τόπο μας.
Οι εργαζόμενοι στο ενεργειακό κέντρο της Μεγαλόπολης συμβάλουν στην τοπική οικονομία και στην μείωση της ανεργίας στην περιοχή μας.

Μετά τιμής
Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ Ι. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου