Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Διον. Παπαδόπουλος στη ΔΡΤ: “Αναγκαίο κακό το έργο ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων” (video)

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Δέδε, κ. Διονύσης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Μ.Δευτέρας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης.

Ο κ.Παπαδόπουλος μίλησε για την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος, για την μεταλιγνιτική εποχή, αλλά και για την πιθανότητα δημιουργίας ΧΔΒΑ στην Μεγαλόπολη, θέμα για το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: “Δεν υπάρχει απόφαση για κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα”. 
Επιπλέον αναφέρθηκε στο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: “Είναι ένα αναγκαίο κακό το έργο αυτό. Είναι η μοναδική λύση που έχουμε, μιας που δεν υπάρχει άλλος χρόνος”.

3 σχόλια:

  1. Ο για ολίγον ακόμη Δήμαρχος αντί να κοιτάξει να μαζέψει τα χάλια της πόλης ζητάει πάλι την ψήφο μας για το έργο που δεν έκανε. Η πόλη πασχαλιάτικα είναι γεμάτη σκουπίδια , τα χορτάρια ένα μέτρο , οι παιδικές χαρές διαλυμένες , οι κάδοι βρωμάνε , κανένας στολισμός για το Πάσχα , τα φωτιστικά στους δρόμους κατεστραμμένα , τα δένδρα ακλάδευτα , καμία εκδήλωση κλπ.
    Κατα τα λοιπά οι πρώην δικοί του και αυτός κάνουν βόλτες στα μαγαζιά και στους δρόμους! Μάτια δεν έχουν και λίγο ενδιαφέρον? Μόνο για τη ψήφο ?
    Τελικά δεν υπάρχει στην πολιτική ΝΤΡΟΠΗ..!
    Ας ελπίσουμε ότι από όλους τους συνδυασμούς θα ψηφιστούν οι νέοι υποψήφιοι και θα μείνουν στα αζήτητα οι για χρόνια επαγγελματίες της πολιτικής.
    Καλό Πάσχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Διονύσης μετά την επιτυχημένη του θητεία στο πόστο του δημάρχου θα διαπρέψει ως αντιπεριφερειάρχης, που είναι σίγουρο ότι θα γίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι πέρυσι το Πάσχα στολίζανε την πλατεία με το κοτοπουλάκι το κάρο και τα κόκκινα αυγά. Φέτος δεν μπήκε στολισμός γιατί σπάσανε τα αυγά μεταξύ τους οι σύντροφοι και ως κουτορνίθια θα είναι πλέον οι πολίτες !
    Μαύρο λοιπόν σε αυτή την δημοτική παράταξη και τους συνεργάτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή