Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος: στόχος μας η σύμπνοια και η ανάπτυξη του τόπου μας


Το 2019 ξεκινήσαμε το “ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ”, με όραμα και στόχο να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να πορευθούμε σε ΝΕΑ ΒΑΣΗ με σύμπνοια και στόχο την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Πέντε χρόνια πριν, οι τρεις γνωστοί πρώην δήμαρχοι επέλεξαν τον καταλληλότερο για αυτούς πρόσωπο, να ηγηθεί ενός συνδυασμού με σκοπό την ορθή διακυβέρνηση του Δήμου.

Δέσμευσή τους ήταν ότι μετά την ανάληψη του Δήμου από τον συνδυασμό τους θα αποσυρθούν, παραδίδοντας τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα με την διακριτική εποπτεία τους.
Δέσμευσή τους ήταν ότι δε θα καταλάμβαναν καμία θέση, περιοριζόμενοι σε ρόλο συμβουλευτικό από την τιμητική θέση του Δημοτικού Συμβούλου.
Στην διαδρομή των πέντε ετών όλες οι κύριες θέσεις καταλήφθηκαν από τους ίδιους ή από άτομα της επιρροής τους, με συνέπεια τον κύριο λόγο των αποφάσεων να τον έχουν οι ίδιοι.
Απόδειξη των παραπάνω είναι ότι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μονοπωλούσαν τον χρόνο και επέβαλλαν τις προτάσεις τους. Φυσικά, οι υπόλοιποι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, γιατί θα μπορούσαν να αρθρώσουν λόγο, γεγονός που γενικά δεν συνέβη.
Χρόνο με τον χρόνο οι ατομικές φιλοδοξίες βγήκαν στην επιφάνεια ώστε να οδηγηθούν σε ΔΙΑΣΠΑΣΗ αποδεικνύοντας την αποτυχία τους εγχειρήματος.
Αποτέλεσμα, ο Δήμος να αφεθεί στην τύχη του και να είναι πλέον ακυβέρνητος.
Πέντε κρίσιμα χρόνια χαθήκαν, αφήνοντας ευκαιρίες, κοινοτικά προγράμματα και χρηματοδοτήσεις να χαθούν.
Ο Δήμος παρουσίασε ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ για την κρίσιμη μεταλιγνιτική περίοδο, η οποία είναι προ των πυλών.

ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1) Πέτυχε η συνεργασία των τριών και αν ναι γιατί διαλύθηκε;
2) Αν δεν πέτυχε ποιος θα απολογηθεί για τα πέντε χαμένα χρόνια;
3) Αν δεν πέτυχε ποιοι οι λόγοι της αποτυχίας; 
Μήπως το ΕΓΩ υπερίσχυσε του ΕΜΕΙΣ και η εξουσία έχει γίνει έμμονη ιδέα κάποιων, την οποία είχαν στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια;

Εμείς, ο συνδυασμός “ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ”, 
θα επιχειρήσουμε αφήνοντας στην άκρη στείρες αντιπαραθέσεις και ανούσιες αντιπαλότητες, να βοηθήσουμε, ώστε ο Δήμος να πραγματοποιήσει το ΒΗΜΑ που είναι αναγκαίο για την επιβίωσή του στην μετά ΔΕΗ εποχή.
Εμείς καταθέτοντας την πρότασή μας και δίνοντας τους βασικούς άξονες δράσης μας, θέλουμε να κάνουμε γνωστή την πρόθεσή μας: 
ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
Στόχος μας είναι ο Δήμος να λειτουργεί προσφέροντας αυτές τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη ο πολίτης.
Φιλοδοξία μας είναι η δημιουργία σχέσεων ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και τους νέους της πόλης μας.

Ο Συνδυασμός “ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” εντός των επόμενων ημερών θα γνωστοποιήσει αναλυτικά τις θέσεις και τις προτάσεις του για το σύνολο των προβλημάτων του Δήμου.
Σας καλούμε να ψηφίσετε με βάση αυτό που θεωρείτε συμφέρουσα λύση για τον Δήμο και τότε είναι σίγουρο ότι η ψήφος σας, όποια και να είναι η επιλογή σας, θα βοηθήσει την περιοχή να ορθοποδήσει και να πορευθεί στο αύριο με βήμα σίγουρο και σταθερό.

3 σχόλια:

  1. Η επιλογή είναι εύκολη για όσους διαθέτουν κοινή λογική και είναι απαλαγμένοι από διάφορες εξαρτήσεις και επιρροές που κρατούν τον τόπο αιχμάλωτο και δέσμιο από μικρουμφέροντα και ψευτοδεσμεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ώρα να πούμε εμείς τι θέλουμε για τον τόπο μας και να μην σερνόμαστε πίσω από τα θέλω των άλλων.
    Επιτέλους τέλος.
    Είναι στο χέρι μας !!!!!!
    Έξω λοιπόν από τις παράγκες του παρελθόντος και μακριά από σεσιμασμενους πολιτικούς που ορίζουν τη ζωή μας εδώ και τρείς δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε δεν πρέπει να ξεχνάμε 'οτι η μεγαλύτερη τοπική παράγκα ήταν η ΔΕΗ με τους Συνδικαλιστές της ρουσφετολογίας και της αραχτής (Με την ανοχή των τοπικών Διευθύνσεων) με τις επιλεκτικές και σημαδεμένες εντοπιότητες, με την προκύρηξη προσλήψεων τις παραμονές των εκλογών,με τα μηχανήματα για την εξυπηρέτηση <> που βαφτίζονταν -ανάγκες του ΔΗΜΟΥ, και γενικώς με το εμπόριο της ελπίδας και της εξάρτησης. Και ένα σωρό από άλλα παραμάγαζα του συστήματος,Δημοτικές Επιχειρήσεις,αναθέσεις έργων σε εργολάβους,οι ..καλές σχέσεις με δημοσιογραφικούς, εκκλησιαστικούς και λοιπούς κύκλους κ.λ.π. κ.λ.π.
    Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ, η ΘΥΜΗΣΗ ΈΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή