Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

(Μεγαλόπολη)"Δημοτική Ενότητα" : απάντηση στον Σταύρο Αθανασόπουλο για την ανεξαρτητοποίησή του


ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 20-11-2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο τρένο είναι αυτοί που μπορούν
 ν’ αντέξουν τις ταχύτητες.


Με αφορμή την επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την "Δημοτική Ενότητα" 
του συναδέλφου κ. Αθανασόπουλου Σταύρου 
 που δόθηκε στη δημοσιότητα 
θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής: 
 Είναι ιδιαίτερα στενόχωρο και δυσάρεστο να χάνεις από την παράταξη έναν συνεργάτη που είχε εργαστεί για την νίκη της "Δημοτικής Ενότητας" στις Δημοτικές εκλογές. 
 Ιδιαίτερα δε δυσάρεστο και απορίας άξιο είναι όταν αυτός που κατείχε την θέση του πρόεδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης επί δυο χρόνια 2015 - 2017 και στην συνέχεια επί 22 μήνες την θεσμική θέση ιδιαίτερης βαρύτητας αυτή του Αντιδημάρχου, επέλεξε να …………….διαφωνήσει μόλις πέντε μέρες μετά την απαλλαγή του από την έμμισθη άσκηση αρμοδιοτήτων ως αντιδήμαρχος με απόφαση του κ. Δημάρχου
 Πρώτα απ’ όλα, θεωρούμε ότι το ύφος και οι χαρακτηρισμοί της δήλωσης του συνάδελφου Αθανασόπουλου είναι γεμάτες εμπάθεια, άρα ανάξια σχολιασμού.

 Τίθεται όμως το εύλογο ερώτημα, πώς είναι δυνατόν να λοιδορεί και να επιτίθεται στο Δήμαρχο και να στρέφεται, ουσιαστικά, εναντίον συνεργατών, συναδέλφων και των πολιτικών που υπηρέτησε, για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναντίρρητα όταν ήταν μέλος της δημοτικής παράταξης με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. 
 Πως είναι δυνατόν όλα αυτά που γράφει στην ανακοίνωση του να έρχονται σε μια στιγμή που η Δημοτική Αρχή έχει μεγάλες επιτυχίες. 
 Προφανώς, θέλει να βάλει και αυτός το λιθαράκι του μαζί με αυτούς που , λασπολογούν, ψευδολογούν, με αυτούς που δελεάζουν δήθεν όσους δεν μπόρεσαν μέχρι τώρα να ικανοποιήσουν προσωπικές επιθυμίες, οφίτσια, φιλοδοξίες και στόχους με σκοπό να παρασύρουν όσους μπορούν.

 Η Δημοτική Ενότητα με αμείωτη ένταση και αμείωτο ενδιαφέρον για την πόλη και τον Δήμο και τους ανθρώπους που την εξέλεξαν θα ολοκληρώσει με επιτυχία το σημαντικότατο έργο της και χωρίς αυτούς, που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν. 
 Στο τρένο είναι αυτοί που μπορούν ν’ αντέξουν τις ταχύτητες. 
 Προφανώς και ο καθένας διαλέγει. 
Ευχόμαστε καλή τύχη στον συνάδελφο , ό,τι και αν επιλέξει.

12 σχόλια:

  1. Μόνο που το τρένο πρέπει να έχει και οδηγό οχι μόνο εισπράκτορες!!! Χωρίς οδηγό ταχύτητες δεν υπάρχουν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΛΑΛΗ20 Νοεμβρίου 2018 στις 7:19 μ.μ.

    Αυτό το αμείοτο ενδιαφέρον για την πόλη και τον Δήμο διακρίνει πρωτίστος τον εξ Λεονταρίου ορμωμενο Δημοτικό σας Σύμβουλο κ. της Δημοτικής Ενότητας Φ.Γ. τον οποίο ορίσατε εντεταλμένο για την υπογραφή του συμβολαίου μεταξύ της ΔΕΗ και του Δήμου Μεγαλόπολης για την έκταση που γίνονται τα κούλουμα στο Ψαθί και αυτός ακόμα να πάει να υπογράψει για να υλοποιήσει τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια και προγράμματα όπως διατυμπάνιζε !!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σοφός λαός λέει :Οι γύφτοι τα μαλώματα τα ‘ χουν για πανηγύρι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά φοβερη ανακοίνωση..ρίχνουμε και πολύ γέλιο.. ταχυτητες..επιτυχίες.. έργο.. συνάδελφοι. .ποιος την υπογραφει? Και που να φτασουμε στις εκλογές! Κακομοίρα Μεγλη τι σε πεειμενει αν δεν ξυπνήσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα γυρίζει στα χωριά της περιοχής και λέει ότι θα είναι υποψήφιος με τον Μιχοπουλο,για τόσο αγαθούς μας πέρασε; Αν δεν επερνε την αντιμισθία Δεν αναλαμβάνε αντιδήμαρχος. Τυχαίο; Στο πρόβλημα της Καμαρας 29/9 που ήταν; ένα χωριό τον βρίζει,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γελειοτητα και το θράσος της Δημοτικης Αρχής δεν εχει ορια .Ο μουτζούρης εχει σκουριάσει και δεν υπαρχει μημηχανοδηγός.Παρτε λοιπόν τις μαριονέτες σας που το παίζουν Δημοτικοι σωτηρες και να πάτε για βρούβες. Χαμενα 8 χρόνια επι Μπούρα και 5 ακομη χειρότερα επι Σάκη.. Ο λαος στις επόμενες εκλογές θα σας στειλει στα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...Πως είναι δυνατόν όλα αυτά που γράφει στην ανακοίνωση του να έρχονται σε μια στιγμή που η Δημοτική Αρχή έχει μεγάλες επιτυχίες..."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Χα, χα, χα, χα, χα, χα, ..................
    Έχουν πάθει παράκρουση στο Παπαδοπουλο-Τσιριγωτο-Φουσεκέικο ρε πατριώτες! Άκου, "τώρα που η Δημοτική Αρχή έχει μεγάλες επιτυχίες"....Άσ' το καλό τους πιά..Θα πάθουμε τίποτα από τα γέλια...Μεγάλες επιτυχίες ή αλλιώς success story του Σαμαρά και του Τσίπρα...
    Ρε ανεκδιήγητοι, πού για ποιές μεγάλες επιτυχίες μιλάτε;
    Φιρί φιρί το πάτε να κάνει συνδυασμό τελικά ο Πες-Πες και να γελάσει το σκυλί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ΄? Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ¨..¨ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

      Διαγραφή
  8. Το πιο περίεργο σ΄αυτή την ανακοίνωση της Δημοτικής Ενόνητας, είναι ότι το εν λόγω μανιφέστο ΔΕΝ φέρει την υπογραφή και το ονοματεπώνυμο συντάξαντος αυτή !!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς που κάνατε αυτή την δημοσίευση, πού έχετε τα σπίτια σας;
    Ποια ειναι η ασχολία σας;
    Που έχετε επενδύσει τα χρήματα που πήρατε από τις "υπηρεσίες" σας στον δήμο;
    Τα παιδιά σας που τα έχετε;
    Ρε ρεμάλια τι νομίζετε οτι κάνοντας μια ανακοίνωση βγήκατε λάδι; Υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου! Γιατι δεν λέτε για ότι γινόταν μέσα στα δημοτικά συμβούλια;
    Σας ενοχλούσε.... σας χαλούσε την σούπα..... γιαυτό φροντίσατε να τον στείλετε. Τώρα που θα σας "στείλουν" οι πολίτες της Μεγαλόπολης θα καταλάβετε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
    Φυσικά θα πρέπει να υποστηρικτούν αυτοί που επενδύσαν στον τόπο κατοικίας τους και όχι στας Αθήνας και στην Καλαμάτα.
    Μιχόπουλο λοιπόν και Αθανασόπουλο
    Εσεις τον "πούλο" και πολυ σας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι περισσοτεροι συμπολιτες μας ακομη δεν εχουν αντιληφθει οτι πολυ κοντα στο Δημαρχειο υπαρχει μια παραγκα της οποιας ο ιδιοκτητης ειναι πισω απο ολα κινει υπογειως τα νηματα και κραταει πολλους πολιτικους και ψηφοφορους στο χερι. Ποιος ειναι ? Ψαξτε να μαθετε ... και να τον ξαναψηφισετε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτούς τους κλώνους του Τσιριγώτη να βγάλουμε ? Είσαστε στα καλά σας? Αλεξόπουλος και ξερό ψωμί. Ο καλύτερος είναι, ψηλός, έμπειρος, ευθύς και δημοκράτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή