Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΚΚΕ Μεγαλόπολης: ελάτε να μάθετε που πήγαν τα 72.000.000 ευρώ του λιγνιτόσημου!!!


Που πήγαν τα 72 εκατομμύρια ευρώ 
του λιγνιτόσημου

Ελάτε την Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2018, 7μμ στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης να συζητήσουμε, να μάθετε:
· Που διατέθηκαν τα 72 εκατ. ευρώ από το λιγνιτόσημο
· Που θα διαθέσουν άλλα 52 εκατ. ευρώ από το 5ο ΕΑΠ – λιγνιτόσημο τα επόμενα χρόνια

Από όλες τις Δημοτικές Αρχές και την Περιφέρεια, από κοινού οι δυνάμεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ διέθεσαν 72 εκατ. ευρώ για έργα βιτρίνας, για φρου-φρου και αρώματα, σε εργολάβους, για μελέτες (3,3 εκατ. ευρώ) για αναπλάσεις (6,2 εκατ. ευρώ) για…

Ø Αφού διέθεσαν από το λιγνιτόσημο μόνο για την τηλεθέρμανση 11,4 εκατ. ευρώ γιατί να πληρώνουμε πανάκριβα τέλη σύνδεσης και συντήρησης για την τηλεθέρμανση;
Γιατί κόσμος ακόμα δεν έχει συνδεθεί;
Ποιο το μέλλον της τηλεθέρμανσης μετά την πώληση του ενεργειακού κέντρου;
Ø Να απαιτήσουμε και να μάθουμε σε ποιους ημέτερους δόθηκαν τα 3,3 εκατ. ευρώ από την Αρκαδία ΑΕ για γραμματειακή υποστήριξη, για αποζημιώσεις μελών επιτροπών, για...

Να απαιτήσουμε να διατεθούν τα 52 εκατ. ευρώ του 5ου ΕΑΠ σε έργα που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες για:
- για αντισεισμική θωράκιση. Δόθηκαν μέχρι τώρα Μηδέν!!!
- για αντιπυρική προστασία. Δόθηκαν μέχρι τώρα 20.000!!!
- για αντιπλημμυρικά έργα. Δόθηκαν μέχρι τώρα 595.000!!!
Για να μην χάνονται ζωές και περιουσίες όταν βρέχει λίγο πιο πολύ και πλημμυρίζουμε, όταν φυσάει το καλοκαίρι και καιγόμαστε.

Ελάτε να ενημερωθείτε για αυτά, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.
Και μετά …. στο γλέντι στο Γρύλο για να τιμήσουμε
τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

Κομματική Οργάνωση
Μεγαλόπολης του ΚΚΕ

11 σχόλια:

  1. Λαλημένοι ξελαλημένοι και ανθέλληνες στο ΚΚΕ αλλά μόνο αυτοί φωνάζουν για τα λεφτά μας (της Μεγαλόπολης) που κάποιοι τα έφαγαν.Όλοι οι άλλοι άχνα δεν βγάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολλά από τα δεινά της σύγχρονης Ελλάδας, και αυτό δεν είναι δική μου διαπίστωση, το αποδεικνύουν τα ιστορικά έγγραφα, οφείλονται στον συμμοριτοπόλεμο και στο ΚΚΕ. Κάποτε όλοι εκείνοι που πισωγύρισαν την πατρίδα μας, θα έπρεπε να λογοδοτήσουν αλλά τώρα είναι πια αργά, σταδιακά λόγω ηλικίας, φεύγουν από τη ζωή. Ας ξυπνήσει ο κόσμος να μην πιαστεί ξανά κορόιδο. Ποτέ πια Αριστερά στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας της έδωσε τη χαριστική βολή, θα πρέπει να του το χρωστάμε! Άντε και καλά γλέντια, σύντροφοι! Χριστούγεννα έρχονται να μη γλεντήσετε κι εσείς, που σας έχει φάει η φτώχεια; Για υποκρισία να μην μιλάμε, σας περισσεύει!

      Διαγραφή
    2. Η ελληνική Δεξιά, ως διαχρονικός παράγοντας οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής καθυστέρησης.
      Το ποιόν και η φύση του έλληνα Δεξιού:
      Ο δήμιος-δοσίλογος με την κουκούλα του '42. Ο ναζί-ταγματασφαλίτης του '43. Ο αγράμματος, χωριάτης δεσμοφύλακας "αναμορφωτής" διανοούμενων και ποιητών της Μακρονήσου του '47 και '57. Ο γερμανοτσολιάς και χίτης και κατόπιν χωροφύλακας της γειτονιάς με το γκλομπ, του '50. Ο κυπατζής-χαφιές με την καμπαρντίνα, πίσω από τη γωνία του '60. Ο ρουφιάνος περιπτεράς του '50 και '60. Ο βασανιστής του '67, με την καυτή βελόνα στην ουρήθρα του αγωνιστή. Το σκυλί της Ασφάλειας και της ΕΣΑ που χτυπά αδυσώπητα ανθρώπινες φτέρνες. Ο δολοφόνος του Βελουχιώτη, του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, ο παρακρατικός Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης. Το καθυστερημένο και πρωτόγονο εκείνο παράσιτο, κύριος υπεύθυνος για την υστέρηση της χώρας, που δεν επέτρεψε ποτέ στην Ελλάδα να δημιουργηθεί Κράτος, για να μην πληρώνει φόρους, να μπορεί να το αλιεύει και να το αλώνει, παρά μόνο διωκτικοί μηχανισμοί. Είναι το απολίτιστο εκείνο ανθρώπινο σκουπιδαριό, που προσποιείται τον "ευρωπαϊστή", για να βάζει χέρι στα ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά που η πρωτόγονη φύση του τον οδηγεί στα σκυλάδικα να χορεύει τσιφτετέλια και να ανοίγει επιδεικτικά σαμπάνιες, από τα λάφυρα του κράτους και τα θαλασσοδάνεια, που του χάρισαν οι λαδωμένοι, πολιτικοί λακέδες του. Οι έννοιες "διανόηση" και "πολιτισμός", είναι άγνωστες για την ελληνική Δεξιά. Έναν Μάνο Χατζηδάκη είχαν, αλλά κι αυτόν τον άκουγαν μόνο αριστεροί, γιατί οι δεξιοί δεν είχαν το επίπεδο να εκτιμήσουν το έργο του. Αυτά ήταν, είναι και θα είναι τα δεξιά ζώα! Πέρα από προδότες της πατρίδας, απάνθρωπα και απολίτιστα κτήνη, παράσιτα και χαραμοφάηδες που σταυροκοπιούνται ολημερίς φωνάζοντας υποκριτικά "Πατρίς (Ποιοί; Οι προδότες της), Θρησκεία, Οικογένεια", ζώντας παρασιτικά μπηγμένοι στο σώμα του Κράτους, ληστεύοντας το και πίνοντας το αίμα του λαού.

      Διαγραφή
    3. Αυτά που γράφεις, δεν αφορούν τους νέους ανθρώπους. Γίνατε κουραστικοί με το παρελθόν τι έκαναν οι Δεξιοί. Δείτε και τι κάνανε οι Αριστεροί, αλλά να πείτε την αλήθεια στον κόσμο, μην τον κοροϊδεύετε τόσο φανερά. Έγιναν φοβερά εγκλήματα από όλους, αλλά πρέπει να δούμε μπροστά. Και ο κόσμος τους μέλλοντος δεν έχει καμία θέση για τον κομμουνισμό του ΚΚΕ. Δεν είναι απλά ξεπερασμένη θεωρία, είναι επικίνδυνη στην πράξη. Τα βλέπει ο κόσμος με την τωρινή Αριστερή (καραδεξιά και φασισιστικής νοοτροπίας) κυβέρνηση. Άντε, να σας φάει το σκοτάδι, να γλιτώσει η χώρα και ο κοσμάκης.

      Διαγραφή
    4. "Όταν η Δεξιά πεθαίνει η Αριστερά την ανασταίνει"...Κατά πολλούς, αυτή τη φράση την είχε πεί ο Άρης Βελουχιώτης. Κι έτσι να μην είναι, που είναι πολύ πιθανό βέβαια, αυτή η φράση επαληθεύεται με τον καλύτερο τρόπο στα χρόνια που ζούμε!

      Διαγραφή
  2. 'Ελεος πια! Το ΚΚΕ θα μας ενημερώσει για το που πήγαν τα χρήματα του Λιγνιτόσημου και μετά θα πάμε να γλεντήσουμε για τα 100 χρόνια του κόμματος! Γελάει ο κόσμος με αυτά τα καραγκιοζιλίκια σας, σύντροφοι, για μαζευτείτε λίγο. Αφού ο Τσίπρας ξεφτίλισε την Αριστερά σαν ιδέα, εσείς με τις συμπεριφορές σας δεν αφήνετε τίποτα όρθιο! Τι κάνατε τόσα χρόνια που οι υπεύθυνοι κατασπαταλούσαν τα λεφτά του Λιγνιτόσημου σε μικρά κι ασήμαντα έργα; Είχατε πιεί το αμίλητο νερό; Αϊ σιχτίρ όλοι σας από δω. Σας βαρέθηκε ο κόσμος και έχει αηδιάσει μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκαιο πατριώτη.Στό παρελθόν το λιγνιτόσημο κατασπαταλήθηκε σε μικρά και ασήμαντα έργα στό λεκανοπέδιο της μεγαλόπολης. Τά τελευταία όμως χρόνια διατίθεται σέ σημαντικά ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ έργα που ανακοινώνονται πομποδώς από τόν κ.Γιαννακούρα ΟΠΩΣ΄,ασφαλτοστρώσεις σε εξωκκλήσια στά βουνά καί στά λαγκάδια, στά μαντριά καί στίς ποτίστρες, στά χωράφια καί στά πεζούλια, στίς αναπλάσεις αλωνιών γιά τά πανηγύρια, στά νεκροταφεία, στίς πλατείες καί σέ πολλά άλλα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ρουσφετάκια απαιτητικών....ΠΕΛΑΤΩΝ.
    Στίς πληττόμενες από τη ΔΕΗ περιοχές τής πολιανής τής ρεκίτσας τής μονής σινά ,τής τραμπάλας,τού κραμποβού τής δημητσάνας τής στεμνίτσας,τού όρους λυκαιο και τετράζι στό ίσιωμα καί μαυριά στού μάρκου καί στή ριζοσπηλιά,στό δρόμο πρός ανδρίτσαινα πουείναιΕΘΝΙΚΟΣ, κλπ, κλπ, κλπ.....σπουδαία έργα πού θά ζαλιστούμε από τήν ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΕΠΙΛΟΓΟΣ¨.
    Τό λιγνιτόσημο θεσπίστηκε με τό Ν.2446 Τού1996 ως αντισταθμιστικό τέλος ανάπτυξης τών βιομηχανικών περιοχών παραγωγής ηλεκ. ρεύματος,γιά τή χρηματοδότηση έργων ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στίς ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ περιοχές καί όχι γιά νά γίνει εργαλείο ρουσφετολογίας καί λιγνίσματος από παλαιούς καί νέους Μαυρογιαλούρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, αγαπητέ μου! Γι' αυτό στις εκλογές που έρχονται, ο Γιαννακούρας ως Αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας αλλά και ο Τατούλης ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πρέπει να πάνε σπίτια τους. Δύο θητείες είναι αρκετές, τους βαρεθήκαμε και κάνανε μεγάλη ζημιά στην περιοχή μας. Διώξτε τους!

      Διαγραφή
  4. δεν ειμαι ΚΚΕς αλλα οταν ολοι εδω μεσα συγκρίνετε τον κομμουνισμό με την Αριστερα του Τσιπρα, γελαω μονος μου. Ειστε τελείως θύματα.
    Ο Τσιπρας ειναι ενας νεοφιλελευθερος υπάλληλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι καλά που βρέθηκε το ΚΚΕ και θα μάθουμε που σκορπιστηκαν τα εκατομμύρια του λιγνιτοσημου... βέβαια τώρα το πουλί πέταξε και τα λεφτά βγάλανε φτερά. . Τουλάχιστον όμως θα ξέρουμε που πήγαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στό Συμβούλιο που προγραμματίζει τα έργα από το λιγνητόσημο συμμετέχει καί ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ με δικούς του Συμβούλους.
    Αυτοί τι κάνανε? Αντιδράσανε? Καταψηφίσανε? Τι προτείνανε γιά να ξεέρουμε. ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,γιά να έχουνε καλές προσωπικές σχέσεις με το ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ, ΚΑΊ ΝΑ ΠΟΥΛΆΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ και
    Ρουσφετολογία στό ΠΟΠΟΛΟ γιατί αυτό κυρίως τούς ενδιαφέρει εδώ καί πολλά χρόνια. Όσο γιά τη Μεγαλόπολη καί τα χωριά της η εικόνα τους μιλάει από μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή