Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Μεγαλόπολης: Ανακοίνωση σχετικά με την αποκομιδή κομμένων κλαδιών και χόρτων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας με ανακοίνωση στην αρχή του καλοκαιριού είχε επισημάνει την ανάγκη να μην συσσωρεύονται κλαδιά και χόρτα δίπλα στους κάδους σε άτακτα χρονικά διαστήματα.

Η περισυλλογή κλαδιών και χόρτων δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων 
θα πραγματοποιείται τα διήμερα
 14 και 15 και 29 και 30 κάθε μήνα.

Δυστυχώς ορισμένοι κάτοικοι δεν τηρούν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες με συνέπεια για πολλές ημέρες να συσσωρεύεται μεγάλος όγκος τέτοιων υλικών. 
Δεν είναι εφικτό η Υπηρεσία καθαριότητας να συγκεντρώνει τέτοιου είδους απορρίμματα καθημερινά. Χρειάζεται μεγαλύτερη επιμέλεια και προσοχή από τον κάθε ιδιώτη ξεχωριστά.

Η καθαριότητα των δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων δεν είναι μόνο υπόθεση των Υπηρεσιών και των υπαλλήλων, αλλά είναι υπόθεση όλων μας.

Τηλ. επικοινωνίας για τα κλαδιά: 2791024521

Ο Αντιδήμαρχος Θεμάτων Καθαριότητας
Ανδρέας Δούκουρης

5 σχόλια:

  1. Και ποιος ήξερε πότε είναι αυτές οι ημερομηνίες; Πως ενημερωθηκαν οι πολίτες για αυτό; Εγώ πρώτη φορά το έμαθα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ορισμένα πεζοδρόμια έχει αφήσει η ΔΕΗ κλαδιά που έκοψε, δεν τα μαζεύει κανένας έχουν περάσει δυο μήνες,ποιος θα. Τα μαζέψει; πιθανόν θα τα αποσυνθεση ο χρόνος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δούκουρη άσε τις δικαιολογίες και κάνε καμμία βόλτα απο τα χωριά και ειδικότερα απο την Λυκόσουρα, που έχω χάσει την τελευταία ημερομηνία που πέρασε απορριμματοφόρο, γιατί έχω στα χέρια μου φωτογραφίες ποιά είναι η εικόνα του επαρχιακού δρόμου Μεγαλόπολης - Λυκόσουρας - Λυκαίου - Επικουρείου Απόλλωνα.
    Κύριε Αντιδήμαρχε ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις δημόσια και με στοιχεία αν είσαι ευχαριστημένος απο την εικόνα της καθαριότητας και όχι μόνο του Δήμου. Κύριε αντιδήμαρχε στο σχολείο που πήγαινα με μάθαινε ο δάσκαλος ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ :::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΟΡΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΛΑΔΙΑ, ΜΠΑΖΑ, ΧΩΜΑΤΑ, ΣΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΕΣ ,ΚΟΥΒΑΔΕΣ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΛΑΣΤΙΧΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ.Η ΠΟΛΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν ανά τακτά διαστήματα κάδοι που οι πολίτες να πετούν εκεί ότι δεν μπαίνει στους κάδους σκουπιδιών και όχι ανεξέλεγκτα να όπου θέλει ο καθένας.
    Αυτό που ισχύει σήμερα δημιουργεί κακη εικόνα και απαιτεί χρονοβόρα και ασύμφορη διαδικασία για την απομάκρυνση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή