Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Μεγαλόπολη: ληστεία με απειλή όπλου τα χαράματα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες 
των αστυνομικών Αρχών, 
για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
η οποία έγινε σήμερα (29.8.2018) 
και πρώτες πρωινές ώρες, 
σε τοπική κοινότητα 
του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, 
όταν άγνωστοι δράστες, 
μπήκαν σε οικία ημεδαπού και 
με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν 
και αφαίρεσαν χρήματα και κυνηγετικό όπλο

ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. 
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης

4 σχόλια:

  1. Έχει παραγίνει η κατάσταση στην περιοχή μας, δεν πάει άλλο! Να αρχίσουν οι αστυνομικοί περιπολίες στα χωριά, ελέγχους σε τσιγγάνους και ξένους (αν είναι νόμιμα εδώ), να αυστηροποιηθούν οι ποινές και να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας στον κόσμο. Όπου βλέπετε υπόπτους, γράφετε τον αριθμό των πινακίδων τους, καλέστε την Αστυνομία να τους ελέγξει. Παράγινε το κακό! Κύριε Διοικητά της Αστυνομίας Μεγαλόπολης, κάνε κάτι, δική σου ευθύνη είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΕΙ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ...

      Διαγραφή
  2. Στις 12 Απριλίου 2005 ο τότε Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με την αρίθ. 7001/2/610-ιε απόφασή του ανέστειλε τη λειτουργία των Αστυνομικών Σταθμών Δυρραχίου, Καρίταινας, Παραδεισίων και Σκορτσινού... Ο λόγος; Η ακαταλληλότητα των οικημάτων στέγασής τους και η αδυναμία εξεύρεσης κατάλληλων στην έδρας τους...Εφόσον θα βρίσκονταν τέτοια κατάλληλα οικήματα, θα αίρετο η αναστολή της λειτουργίας τους. Η αστυνόμευση της περιφερειακής ενότητας των εν λόγω αστυνομικών σταθμών ανατέθηκε στο Α.Τ. Μεγαλόπολης. Η απόφαση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 514/Β΄/19.04.2005.
    Πέντε χρόνια μετά, στις 12 Φεβρουαρίου 2010, ο τότε Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με την αρίθ. 7001/2/1435−ια΄ απόφασή του, κατήργησε, μεταξύ άλλων, τους παραπάνω Αστυνομικούς Σταθμούς...Προφανώς, δε βρέθηκαν τα κατάλληλα οικήματα... Η απόφαση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 144/Β΄/16.02.2010.
    Έτσι, πατριώτη γίνονται τα πράγματα...Μπορεί από το 2005 (δεν το γνωρίζω) να είχαν ήδη παύσει να λειτουργούν ουσιαστικά οι παραπάνω αστυνομικοί σταθμοί, ωστόσο, έπρεπε να τα κλείσουν με τη βούλα του νομοθέτη...
    Κι ερχόμαστε τώρα, στο δια ταύτα, να ψαχνόμαστε γιατί δεν κοτάει να μείνει άνθρωπος πέρα από την πόλη της Μεγαλόπολης!
    Όχι, πατριώτη, δε φταίν' οι τσιγγάνοι και οι αλλοδαποί, που πάμε να γίνουμε Τέξας! Φταίν' αυτοί που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι (Βουλευτές και Υπουργοί) κι όλοι εμείς που τους βγάζουμε κάθε τετραετία! Νομίζουμε πως ό,τι ψηφίζεται τώρα, δε θα μας "πιάσει" ο δόκανος αύριο... Σαν το νόμο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ! Λεν΄οι πονηροί: δεν πρόκειται να τις πουλήσουν, αλλά κι αν γίνει κάτι τέτοιο... τι θα πάθουμε; καλύτερα, να ζοριστούνε οι τεμπέληδες οι δεητζήδες"... Δεν κοιτάμε ότι δε θα έχουμε να πληρώνουμε το ρεύμα!
    Περαστικά μας πατριώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την προηγούμενη εβδομάδα μας λήστεψαν. Όλα τα χρυσαφικά χρήματα ακόμα και το ποδηλατάκι του παιδιού. Κατέβηκα για διακοπές στο χωριό των γονιών μου (τιμώντας την καταγωγή μου) σε ένα χωριό με ελάχιστους κατοίκους. Όλη την εβδομάδα έπαιρνα στον Δήμο Μεγαλόπολης να μας αλλάξουν την λάμπα. Τελευταίο σπίτι στο χωριό σκοτάδι δεν βλέπεις τη μύτη σου. Μάταια περίμενα. Άδεια χωριά ξεχασμένα από όλους. Σπίτια που σύντομα θα γεμίσουν από "άλλα στοιχεία" και τότε ή καθημερινότητα των βολεμένων θα γίνει πιο δύσκολη. Προφανώς δεν ενδιαφέρεται κανείς για το αν ερημώνουν τα χωριά μας. Αν νιώθουμε ανασφαλείς να βγουν τα παιδιά μας στην πλατεία του χωριού. Αν οι κούνιες είναι σπασμένες σκουριασμενες ρημαγμενες. Η απόλυτη εγκατάλειψη. Άκουσα ότι εισβάλουν συνέχεια σε σπίτια στην Μεγαλόπολη και στα γύρω χωριά. Τι περιμένουν για να κινητοποιηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή