Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΚΚΕ: Σχετικά με ακύρωση εκδήλωσης Καρύταινας


Με μεσαιωνικές και σκοταδιστικές λογικές του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς υποτίθεται Επιχείρησης του Δήμου Μεγαλόπολης μπλοκαρίστηκε εκδήλωση στην Καρύταινα για την παρουσίαση παιδικών παραμυθιών.

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία και εκδήλωση που προωθεί τον πολιτισμό, τη φιλία και την συνεργασία των λαών. Φαίνεται όμως για κάποιους ότι πολιτισμός είναι μόνο η γουρνοπούλα, ο εθνικισμός και η πατριδοκαπηλία.

Γι’ αυτό τα έβαλαν με τα παραμύθια του Χότζα που θα παρουσίαζε στην εκδήλωση στην τούρκικη γλώσσα Τουρκάλα καλλιτέχνιδα.

Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια συμπίπτει χρονικά και με την παρουσία πρωτοκλασάτων στελεχών της Δημοτικής Αρχής στην κηδεία αρχιβασανιστή της χούντας, που καμάρωνε μέχρι το θάνατο του για τα κατορθώματα του στη Μακρόνησο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των συνεργασιών χωρίς αρχές για την καρέκλα. Των δήθεν ανεξάρτητων και άχρωμων ψηφοδελτίων που χωράνε όλοι Συριζαίοι – Λαφαζαναίοι – Πασόκοι – Νεοδημοκράτες ακόμα και Χρυσαυγίτες ή χρυσαυγίζοντες.

Είναι υπόλογη η Δημοτική Αρχή που διόρισε μία τέτοια Διοίκηση στη Δημοτική Επιχείρηση.

Ζητάμε το θέμα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν γίνεται ένα διορισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης να καταργεί ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αλλά κυρίως γιατί ο λαός της Μεγαλόπολης έχει πληρώσει ακριβά και με αίμα ναζιστικές και φασιστικές λογικές και επιλογές.

Γιατί εχθρός της νεολαίας, των παιδιών του λαού μας δεν είναι οι γείτονες λαοί αλλά το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η ΕΕ που ενθαρρύνουν την Τουρκική επιθετικότητα, που νίπτουν τας χείρας τους στις συνεχείς παραβιάσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, είναι το ΝΑΤΟ που δεν αναγνωρίζει σύνορα στο Αιγαίο. Εχθρός του λαού είναι το κεφάλαιο και οι ιμπεριαλιστικές του ενώσεις.

Είναι ανάγκη το Δημοτικό Συμβούλιο όχι μόνο να πάρει μέτρα για ένα τέτοιο Διοικητικό Συμβούλιο που έχει διορίσει, αλλά και να τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι από τον εθνικισμό και το σκοταδισμό που σπέρνουν η Χρυσή Αυγή και άλλοι πατριδοκάπηλοι.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος
της Λαϊκής Συσπείρωσης
Λαμπρόπουλος Παναγιώτης

14 σχόλια:

  1. Γι'αυτό δεν παραιτήθηκες ρε σύντροφε Λαμπρόπουλε, μετά το νόμο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ; Για να κάνει "αγώνες" τέτοιου βεληνεκούς; Δήθεν για την υπεράσπιση της ειρήνης και φιλίας μεταξύ των λαών; Για τα υπόλοιπα, που είναι ζόρικα, σφυράς αδιάφορα; Κρύψου ρε επαναστάτη του γλυκού νερού, γιατί δεν πείθεις... Είσαι "λίγος"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ?

      Διαγραφή
    2. Ας το πάρουμε από την αρχή, αγαπητέ/ή: θα ήμουν ο τελευταίος που θα εξέφραζε θετικά σχόλια για τη δημοτική αρχή και τα μέλη της. Ωστόσο, σε αυτή την απόφαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, και τους συγχαίρω.
      Ο λόγος είναι προφανής: οι Τούρκοι, ως λαός, ήταν, είναι και θα είναι εχθρικός προς τη χώρα μας, και το παρήγορο, προς όλους τους λαούς με τους οποίους συνορεύουν, άμε τε και με όσους δε συνορεύουν άμεσα...
      Είναι ένας λαός-εγκληματίας, που έχει ελάχιστα να επιδείξει στον ανθρώπινο πολιτισμό. Οι εξαιρέσεις, πιθανότατα να οφείλονται σε αλλοεθνείς, που απλά δε γνωρίζουν την πραγματική καταγωγή τους (άλλωστε, τόσα εκατομμύρια χριστιανούς τους αλλαξοπίστησαν).
      Συνεπώς, δε μπορώ να δεχτώ ούτε τα παραμύθια τους, ούτε τον όποιο "πολιτισμό" τους, που είναι αδύνατον να μη σχετίζεται με αίμα...
      Το γεγονός ότι έχουμε φτάσει σε μια εποχή, που και μόνο να εκφράζεσαι με τέτοια λόγια απέναντι στους Τούρκους, σε κάνει αμέσως "φασίστα", δε μπορεί παρά να ερμηνευτεί με όρους ψυχιατρικής, και απαντάται σε περιπτώσεις που το θύμα "τη βρίσκει" με το θύτη του...
      Δεν αλλάζουν πατριώτη-ισσα οι Τούρκοι, όσοι αιώνες κι αν περάσουν: δε μπορούν, ιδιαίτερα εμάς τους Έλληνες, να μη μας βλέπουν ως τους πρώην ραγιάδες τους και να μην ονειρεύονται κάποτε ότι θα ξαναγίνουμε τα γιουσουφάκια τους...

      Διαγραφή
    3. Για εσας τους δηθεν αριστερούς καθε αλλη θεση απο την δικη σας ειναι φασισμος. Οσο για την πατριδα παντα την ξεπουλατε για το κομμα σας. Ευτυχως που οι περισσοτεροι Ελληνες σας ξερουν και σας εχουν για δεκαετιες στο 5% και σας αγνοουν.

      Διαγραφή
    4. Καλά σου λέει 6:29 μ.μ. για την ταμπακιέρα κουβέντα δεν λες.Για τις ναζιστικές και χουντικές προκαταλήψεις έχεις κάτι να μας πεις?

      Διαγραφή
  2. Φασιστικές αποφάσεις απο τον δημο μας?Δεν μπορεί κάποιο λάθος έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε καμια βολτα μεχρι τη Βενεζουελα να τα πεις με το Μαδουρο μπας και βγεις απο το ληθαργο.. και δεις τι συμβαινει γυρω σου. Εισαι στο μικροκοσμο αλλου πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς πού βγαίνουν κάτι τέτοιες ανακοινώσεις για να γελάμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φασιστακο 7:57 μ.μ. οι Λαοί δεν ειναι εχθρικοί,οι κυβερνήσεις τους ειναι. Άσε την παραμυθα των αφεντικών σου των ναζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άκρα φασισμος - κομουνισμος ειναι αδελφάκια ανεγκέφαλε..

      Διαγραφή
    2. Μη μπερδεύεις πατριώτη τα πράγματα...Εντάξει, είπαμε, το ΚΚΕ είναι ένα αρτηριοσκληρωτικό κόμμα, αλλά αυτό που πρεσβεύει, χωρίς να το εφαρμόζει, δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό. Ο Κομμουνισμός έχει ως βασική ιδέα του την ανατροπή της εκμετάλλευσης του φτωχού από τον πλούσιο, μέσα από την κατάργηση του ιδιωτικού και την επικράτηση του δημοσίου συμφέροντος. Πρόκειται για μια ουτοπική ιδέα, που, εφόσον πράγματι εφαρμοζόταν, δε θα έκανε κακό στην ανθρωπότητα, τουλάχιστον στους φτωχούς...
      Το γεγονός ότι, στο όνομα του Κομμουνισμού, η Σοβιετική Ένωση (κυρίως) έκανε εγκλήματα σε βάρος των πολιτών της, δε σημαίνει ότι εφαρμόσθηκε πραγματικά ο κομμουνισμός, σε αυτές τις χώρες. Κατ' αντιστοιχία, το γεγονός ότι στο όνομα του Χριστιανισμού έγιναν αντίστοιχα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, δε σημαίνει ότι ο Χριστιανισμός είναι μια κακή θρησκεία.
      Ωστόσο, ο Ναζισμός τόσο ως θεωρία όσο και ως πράξη ήταν, είναι και θα είναι επικίνδυνος για την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η διαφορά.
      Για να μην ξεφεύγουμε όμως από την αιτία αυτής τη συζήτησης, που ήταν η Τουρκία και ο "πολιτισμός" της, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Τουρκία, ως χώρα, έθνος και ιδεολογία (από τους Νεότουρκους έως το νεο-Οθωμανισμό) είναι εν συνόλω μια ακόμα επικίνδυνη ιδεολογία, που θέτει σε κίνδυνο τους γειτονικούς λαούς της, είτε είναι δεξιοί είτε κεντρώοι είτε αριστεροί... Προς τούτο, δε χωρεί συζήτηση περί του "φιλειρηνικού" λαού της Τουρκίας, καθώς αυτές οι δύο ιδιότητες (Τουρκος και φιλειρηνικός) δε μπορούν να ταιριάξουν...Οι Τούρκοι είναι το ειδεχθέστερο έθνος στον πλανήτη. Τελεία και παύλα.

      Διαγραφή
  6. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ..ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε Τουρκική φυλακή ένας φυλακισμένος φοιτητής ζήτησε από τον δεσμοφύλακα ένα βιβλίο ενός αριστερού συγγραφέα. Ο δεσμοφύλακας έψαξε στη βιβλιοθήκη της φυλακής δεν το βρήκε και επιστρέφοντας είπε στον φοιτητή.. «Το βιβλίο δεν το έχουμε, αλλά αν ενδιαφέρεσαι έχουμε στην απέναντι πτέρυγα των φυλακών τον ίδιο τον συγγραφέα..»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλτε μυαλό εκεί στην Καρίταινα κάτι κυρίες και λοιποί, κοιτάξτε τα χάλια της πόλης από πλευράς καθαριότητας, τι βρομιά είναι αυτή που βλέπει ο επισκέπτης, τι ακρίβεια στα μαγαζιά, τι χάλια σε όλα και αφήστε τις εκδηλώσεις - προβολή της τουρκικής κουλτούρας. Άντε, γιατί το έχετε παρακάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή