Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Βρεφονηπιακός Σταθμός Μεγαλόπολης: διπλασιάστηκε ο αριθμός φιλοξενούμενων βρεφών

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης , 
εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και θα επιχορηγηθεί με το ποσό των 20.451,18 € για τη δημιουργία νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας στο Βρεφονηπιακό Σταθμό, αυξάνοντας τον αριθμό των βρεφών που θα μπορούν να φιλοξενηθούν από 15 σε 30.

Με την ίδρυση του νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας θα εξυπηρετηθούν περισσότερες εργαζόμενες μητέρες , καθώς ο Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι ο μοναδικός στην πόλη που δύναται να φιλοξενήσει βρέφη έως 2,5 ετών.

Επίσης από το νέο σχολικό έτος η μηνιαία συνδρομή για κάθε παιδί που θα φιλοξενείται στο Βρεφονηπιακό Σταθμό ανέρχεται σε 100,00€

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΑΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

4 σχόλια:

  1. Κύριε Μπάζιο συγχαρητήρια για αυτήν την ενέργειάς σας, έστω και καθυστερημένα !!!! Γιατί αυτήν σας την ιδέα δεν την είχατε υλοποιήσει τόσα χρόνια που είσασταν δημοτικός σύμβουλος,:::: και αποφασίσατε να το κάνετε πράξη λίγους μήνες πριν απο τις δημοτικές εκλογές ???? Κύριε Μπάζιο, σε λίγες ημέρες η χώρα βγαίνει απο τα μνημόνια και έρχεται η οικονομική ανάπτυξη, ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δούμε κι άλλα τέτοια, πατριώτες, μπαίνουμε από Σεπτέμβριο σε μια μεγάλη προεκλογική περίοδο και για τα Δημοτικά. Θα δουν τα χωριά να στρώνονται δρόμοι, ν' αλλάζουν λάμπες, ν' αδειάζουν κάδοι με σκουπίδια... μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί οι ανίκανοι στις επόμενες εκλογές. Γι' αυτό, ας υπάρξει μια δυνατή και ΗΘΙΚΗ υποψηφιότητα για τον Δήμο, ένας νέος άνθρωπος, σωστός, προσηνής, όχι ανέντιμος και της παρεούλας.

      Διαγραφή
  2. Kύριε Μπάζιο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι και γενικώς όσοι ασχολούνται με τα κοινά πρέπει πρωτίστως να είναι χρήσιμοι και όχι πάντα ευχάριστοι. Με την απόφαση σας αυτή, τη μείωση δηλαδή των τροφείων κατα 50% είστε μεν ευχάριστος στούς γονείς, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είστε χρήσιμος για τη σωστή λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού.Με τη μείωση των εσόδων αναγκαστικά μειώνεται και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.Απο τα λίγα που γνωρίζω,το κόστος διατήρησης του σταθμού σε ένα καλό επίπεδο είναι πολύ μεγάλο και ουδέποτε υπήρχαν πλεονάσματα που να δικαιολογούν την απόφαση σας αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως δε γνωρίζεις αυτή τη λεπτομέρεια αγαπητέ/ή: Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μεγαλόπολης επιχορηγείται από το Δήμο (για φέτος) με 430.000€, για την κάλυψη των δαπανών της, μέσα από μια μη σύννομη διαδικασία...Ρίξε μια ματιά στην απόφαση 106/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε τον περασμένο Μάρτιο και θα καταλάβεις (ΑΔΑ:ΩΦΨΜΩΛ8-Τ2Ω).
      Με το πρόσχημα της χρηματοδότησης των "δραστηριοτήτων" της Δημοτικής Επιχείρησης, ο Δήμος κάνει γενναίες χρηματοδοτήσεις, προκειμένου η Επιχείρηση να πληρώνει κερατιάτικα πρόστιμα λόγω παλαιών αμαρτιών...Ωστόσο, φτάνουν αυτά τα φράγκα για να κάνουν και "κοινωνική πολιτική"!
      Ουσιαστικά, κόβουν από αλλού (βλέπε μη συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων) και τα δίνουν στη Δημοτική Επιχείρηση...Στον καιρό της φτώχειας προσπαθούν με τέτοια "μπαλώματα" να κρύψουν την κατάντια του Δήμου!

      Διαγραφή