Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Κυριακή 24 Ιουνίου μια ακόμα δράση του Συλλόγου γυναικών Μεγαλόπολης


9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ, ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΟΛΟ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ, ΓΙΟΡΤΟΥΛΕς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ; ΟΧΙ! ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ π.χ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΑΖΕΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ; ΟΧΙ! ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧΑΪΑ, ΗΛΕΙΑ, παντού πάνε αυτά τα κορίτσια της "Καλλιστώ", μόνο στην Αρκαδία δεν μένουμε, ν' αφήσουν κάνα φράγκο και στην περιοχής μας που στενάζει και έρχεται μεγάλη λαίλαπα. Βλέπουν οι κυρίες αυτές τα μαγαζιά στην Μεγαλόπολη που κλείνουν το ένα μετά το άλλο και όσα έκλεισαν μένουν ανοίκιαστα; Βλέπουν τι γίνεται στα χωριά του Δήμου που οδηγούνται στην ερημοποίησή τους; Τι κάνουν αυτές οι λαμπρές κόρες της Καλλιστούς για να δώσουν στον τόπο μας πνοή και προοπτική; Η απάντηση είναι εύκολη και αβίαστη: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Γι' αυτό και ο βίος τους θα είναι βραχύς. Υπάρχουν όσο εξυπηρετούν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα, μετά "αντίο σας". Νεράιδες μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, κάθε φορά που βλέπουμε μία ανακοίνωση αυτού του Συλλόγου, δεν μπορούμε να κρατηθούμε από τα γέλια. Μωρέ μπράβο! Γυρνάνε παντού τα μέλη της Καλλιστώς αλλά για την Μεγαλόπολη δεν έχουν χρόνο και διάθεση. Μην χαλάσουν το μανικιούρ τους ή σκίσουν κανένα καλσόν οι Κυρίες. Θα τις παραδεχόμουν αν έκαναν κάτι χρήσιμο για την πόλη μας. Και για να μην λέμε λόγια του αέρα, προτείνω στο Δ.Σ. του Συλλόγου να αναλάβουν δράση και να κάνουν - αυτό το καλοκαίρι - τη Μεγαλόπολη λαμπίκο. Από τις εισόδους της και κάθε δρόμο, κορίτσια, εμπρός να μη μείνει σκουπίδι, χορτάρι και βρομιά. Όλα να λάμπουν. Κάδοι καθαροί σε συνεργασία με τον Δήμο, δέντρα φροντισμένα στα πεζοδρόμια, πάστρα παντού. Εκεί θα σας παραδεχτούμε όλοι οι Μεγαλοπολίτες. Για την ώρα, σε αυτά τα 2 χρόνια που υπάρχετε, έχετε αναλωθεί σε ανούσιες εκδηλώσεις, κατευθυνόμενες και όχι χρήσιμες για τους πολλούς. Μόνον για τον εαυτούλη σας και την παρεϊτσα σας. Αμ, έτσι δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα. Σταματήστε τις εκδρομούλες, γιατί έχετε καταντήσει περιοδεύων θίασος, κλόουν μάλιστα! Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα περί παρατηρήσεων ΣΩΣΤΑ
      Τα περί καλσόν κλπ ΑΙΣΧΟΣ
      τα περί προτάσεων για δράσεις ΚΑΛΑ
      μπορούμε και άλλες ιδέες να δώσουμε αλλά να βοηθήσουμε και εμείς που τις δίνουμε για υλοποίηση
      Διαφορετικά όσα γράφεις γίνονται απλά ΚΑΚΙΕΣ.....

      Διαγραφή
  4. Τα περί παρατηρήσεων ΣΩΣΤΑ
    Τα περί καλσόν κλπ ΑΙΣΧΟΣ
    τα περί προτάσεων για δράσεις ΚΑΛΑ
    μπορούμε και άλλες ιδέες να δώσουμε αλλά να βοηθήσουμε και εμείς που τις δίνουμε για υλοποίηση
    Διαφορετικά όσα γράφεις γίνονται απλά ΚΑΚΙΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι ρε σεις να κλεισουν και τισ λακουβες ,να καθαρισουν τα παντα,αφου ειναι αχρηστοι ολοι τους εκει μεσα στο δημαρχειο ,μονο που δε τους ειπατε να αναλαβουν και χρεη συμβουλων η εκει δε συμφερει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην θίγεσαι 4:26 με το "να σκίσουν κανα καλσόν", τρόπος του λέγειν χρησιμοποιήθηκε μάλλον από τον φίλο μας που το έγραψε και όχι από κακία. Πάντως από όσα διάβασα, έχουν δίκιο οι φίλοι/φίλες με όσα έγραψαν. Τίποτα το ουσιαστικό δεν έχει κάνει ο εν λόγω Σύλλογος για την Μεγαλόπολή μας. Και παιδιά, θα ζήσουμε μεγάλα ζόρια με το ξεπούλημα της ΔΕΗ, να το θυμηθείτε! Ήδη φεύγουν 20 εργαζόμενοι με μετάθεση εκτός πόλης μας, δηλ. περίπου 20 οικογένειες απομακρύνονται από την Μεγαλόπολη. Και θα ακολουθήσουν πολλοί άλλοι μόλις περάσει η εξαετία. Θα κλάψουνε μανούλες στην περιοχή μας. Μην στεκόμαστε λοιπόν στις λέξεις (καλσόν κλπ) αλλά να καθίσουμε να δούμε τι μας περιμένει. Η Καλλιστώ καλά κάνει και υπάρχει αλλά δεν έχει καταφέρει να δώσει όραμα ούτε στις γυναίκες της πόλης ούτε στην πόλη μας. Μην κοροϊδευόμαστε. Μία παρεούλα καλών Κυριών είναι αλλά ως εκεί και κρίμα, γιατί θα μπορούσε να πετάει η ομάδα αλλά δεν την αφήνουν ορισμένα "βαρίδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι σύλλογοι στην περιοχή για τα πανηγύρια είναι μόνο. Είναι απορίας άξιο λοιπόν γιατί ορισμένοι εξαντλούν την αυστηρότητα τους μόνο στον σύλλογο γυναικών.
    Γκρινιάζουν κάποιοι για τα καταστήματα και ζητάνε τα ρέστα από τον σύλλογο γυναικών! Γιατί δεν ζητάνε τα ρέστα από τον εμποροβιομηχανικό (χαχαχα βιομηχανικό) σύλλογο Μεγαλόπολης; Εκεί κάνει τζιζ ε; κοκοκοκο.
    Να καθαρίσει, να ξεχορταριάσει και να κάνει λαμπίκο την πόλη ο σύλλογος γυναικών! Τί άλλο θα διαβάσουμε. Γιατί δεν ζητάτε τα ρέστα από την Δημοτική Αρχή η οποία παρέα με το προσωπικό του Δήμου ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ γι’ αυτό αφού είναι δουλειά και υποχρέωσή της; Κοκοκο κι εδώ. Με λίγα λόγια προκειμένου να διακινδυνεύσουν ορισμένοι το ρουσφετάκι τους ρίχνουν το ανάθεμα και επιρρίπτουν ευθύνες όπου τους βολεύει εκτός από εκεί που πραγματικά πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή