Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Βαγγέλης Γούργαρης(λιγνιτόσημο -Μεγαλόπολη): 28,5 εκ δρόμοι- 3,5 εκ μελέτες - 1 εκ γραφεία κλπ......

Ομιλία Βαγγέλη Γούργαρη στη Μεγαλόπολη  5-12-2018 για τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟΥ Ο ειδικός αναπτυξιακός πόρος (Ε.Α.Π.), το λιγνι...

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

O Γιάννης Κώτσιρας στον Αστέρα μέχρι το 2022

Κάτοικος… Τρίπολης, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022, 
θα παραμείνει ο Γιάννης Κώτσιρας για λογαριασμό του Αστέρα.
Ο Έλληνας άσος είχε συνάντηση με τη διοίκηση των Αρκάδων και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους για δύο ακόμα χρόνια. Μάλιστα, την Παρασκευή (11/5) ανακοινώθηκε και επίσημα το deal.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ο μεσοεπιθετικός από την Αρκαδία τη σεζόν 2017-2018 φόρεσε σε 20 αγώνες τη φανέλα του Αστέρα και σκόραρε ένα πολύ καθοριστικό γκολ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Κώτσιρας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 1992 και μετά από τη θητεία του σε ομάδες της Αρκαδίας έφτασε να μετρά δύο σερί σεζόν με τη φανέλα του Αστέρα στη Super League.

Το νέο συμβόλαιο του Γιάννη Κώτσιρα αποτέλεσε μία επιβράβευση της διοίκησης του Αστέρα προς το νεαρό ποδοσφαιριστή και την προσπάθεια που καταβάλει από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Έλληνας άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την παραμονή του. Αναλυτικά: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα την συνεργασία μου με τον Αστέρα! 
Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τον κ. Καϋμενάκη και τον κ. Μπάκο, αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα. 
Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθώ πάντοτε να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να πετυχαίνει ο Αστέρας τους στόχους του. 
Ελπίζω και εύχομαι να είμαι μέλος μιας ομάδας που χρόνο με το χρόνο θα πετυχαίνει όλο και καλύτερα πράγματα!».

Πηγή : onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου