Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Οι εργαζόμενοι του λεκανοπεδίου: η Μεγαλόπολη τελειώνει.. Δημοτική Αρχή και Περιφέρεια στην τακτική της κωλοτούμπας!!!


ΥΠΟΜΝΗΜΑ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

1η Μαΐου 2018

Σε μια περίοδο ανακατατάξεων για την πόλη και θέσπισης νέων όρων από τους κυβερνητικούς- ευρωπαϊκούς μηχανισμούς, η αντιπολίτευση του Δήμου φαίνεται να κατέρριψε τις πολιτικές διαφορές ανάμεσα στις παρατάξεις της και κήρυξε ομόφωνα την παραίτηση από τη διοίκηση του Δήμου.

Αυτό κατέστη όχι μόνο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπονόμευση που επίκειται να υποστεί η Μεγαλόπολη και η ΔΕΗ, αλλά πολύ περισσότερο είχε κίνητρο τις εξαγγελίες της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής –της 15ης Νοεμβρίου 2017- για παράδοση της διοίκησης στον αρμόδιο Υπουργό, σε περίπτωση ψήφισης του Σχεδίου Νόμου για πώληση των Μονάδων 3 και 4 και των ορυχείων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι βλέπουν το μέλλον τους να υποσκάπτεται και το μέλλον της πόλης να είναι βραχύβιο, βρίσκονται να είναι δέκτες της όλης κατάστασης και να λαμβάνουν την προδοσία και την απιστία της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής. 
Ακόμα περισσότερο, βλέπουν έκπληκτοι τον καυτηριασμό των αποφάσεων της αντιπολίτευσης από την ίδια την Δημοτική Αρχή!

Φαίνεται πως η διοίκηση του Δήμου έπαθε το σύνδρομο της ελληνικής κυβέρνησης…
Ξέχασε αυτά που υποσχέθηκε για συσπειρωμένο αγώνα από όλους. Είναι δύσκολο, βέβαια, να φτάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Είναι δύσκολο να παραδόσεις τα κλειδιά της εξουσίας, ακόμη και αν αποτελούσε αδιαπραγμάτευτο χαρτί προηγουμένως.

Δεν μπορούμε φυσικά να προσπεράσουμε και την ανυπαρξία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία όσο απούσα γίνεται, τόσο απρόθυμη κάνει την παρουσία της στους εργαζόμενους και το λαό της Μεγαλόπολης. 
Προφανώς έχουν τεθεί ήδη επενδυτικές(;) συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, εν αγνοία της πόλης.

Οι εργαζόμενοι ομόφωνα αποδοκιμάζουμε την τακτική της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ και του λαϊκισμού, που δίνει φρούδες ελπίδες στην τοπική κοινότητα. 
 Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κατά παντός υπευθύνου, ανεξαρτήτως της θέσης που κατέχει, μέχρι να επιδιώξουμε την ανατροπή.

Ο κίνδυνος δεν είναι εξωτερικός. 
Είναι εντός συνόρων και είναι αυτός που καπηλεύεται την ανοχή του λαού, για να διοικήσει δήθεν πατριωτικά, συνεργαζόμενος με διάφορους παράγοντες λησμονώντας τα ιδανικά, την πατρίδα και την αξιοπρέπεια του!


Σωματείο Χειριστών Και Βοηθών ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Οι εργαζόμενοι του λεκανοπεδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου