Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Μεγαλόπολη 6 Μαΐου 2018 «Run the Theatre 2018»

«Run the Theatre 2018»

«Στις 6 Μαΐου ελάτε να τρέξουμε στον τόπο 
που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»

Κέντρο εγγραφών: παραλαβή υλικού συμμετεχόντων & νέες εγγραφές- 
Παρουσίαση Υγειονομικής Κάλυψης Διοργάνωσης


Η Ο.Ε. του αγώνα δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης
 Run the Theatre 2018 ανακοίνωσε την συνέχιση των εγγραφών, βάσει διαθεσιμότητας, στο Κέντρο Εγγραφών του Αγώνα, 
το οποίο θα λειτουργήσει στον χώρο του Δημαρχείου Μεγαλόπολης, Παρασκευή & Σάββατο, 4 & 5 Μαΐου, 
10:00-20:00,καθώς και στην γραμματεία αγώνα 
η οποία την Κυριακή 6 Μαΐου θα βρίσκεται επί της κεντρικής πλατείας Μεγαλόπολης.

5 σχόλια:

  1. Πόσο θα κοστίσει φέτος οεο?
    12.000€ + 994€ κτλ
    https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9E1%CE%A7%CE%A9%CE%9B8-%CE%92%CE%A1%CE%9D?inline=true

    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%958%CE%91%CE%A9%CE%9B8-%CE%A9%CE%A4%CE%9E?inline=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. + 500 + 348 +
    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9B%CE%9E%CE%A7%CE%A9%CE%9B8-%CE%9A%CE%9F%CE%A1?inline=true

    https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A9%CE%9E%CE%9E%CE%A9%CE%9B8-2%CE%9C%CE%A7?inline=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά και ωραία αυτά. Ο Δήμαρχος και η παρεα του δεν βλέπουν τα χάλια στην όψη της πόλης? Σκουπίδια παντού, λακούβες, τα πάρκα οι πλατείες αισχος , το πράσινο γεματο χορτάρια και αγκαθια , νερα τρεχουν κα. Μια ανύπαρκτη και ανικανη Δημοτικη αρχη σε μία αδιαφορη κοιμισμενη πολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στη ψευτομαγκια πρωτοι ολοι ,εμεις και κανενας αλλος , κραξιμο που θελουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Δήμαρχε,
    Με αφορμή την απάντηση που δώσατε σε άρθρο «Επιτυχημένος ο αγώνας, η πόλη όμως δεν είχε φορέσει τα καλά της και το Θέατρο έμεινε κλειστό» θα ήθελα να κάνω κι εγώ, σαν πολίτης αυτής της πόλης και δυστυχώς και ψηφοφόρος σας στις προηγούμενες εκλογές, κάποιες «επισημάνσεις».
    Μιλάτε για μεγάλη επιτυχία του Run the Theater. Σαν δάσκαλος για ορίστε μας τα κριτήρια τα οποία των κατέταξαν ως επιτυχημένο? Τις συμμετοχές που αν εξαιρέσετε τα παιδιά των σχολείων με τους συνοδούς τους αμφιβάλω αν ήταν άνω των 20??? Την καθαριότητα γύρω από τους δρόμους και που όταν τελείωσε ο αγώνας παρατήσατε και τις κορδέλες να ανεμίζουν?? Ή τα χρήματα που ξοδεύτηκαν??
    «Καθιερώθηκε στη συνείδηση όλων.» Ποιοι ακριβώς είναι οι όλοι?? Γιατι αν υπονοείτε ανθρώπους εκτός Μεγαλόπολης το Run the Theater δεν διαφέρει σε τίποτα από τον Μαραθώνιο Ναυπλίου, από τον Μαραθώνιο Μεσσήνης, από το Tripolis Night Run αλλά και από όλους αυτούς τους μαραθώνιους που είναι πλέον μόδα να διοργανώνονται σε κάθε πόλη, όπου τον θυμούνται μόνο όταν γίνονται…
    Αναφέρετε ότι αποτελεί έναν θεσμό πλέον για την Μεγαλόπολη, ο οποίος βοηθά επικοινωνιακά στο ζήτημα του Αρχαίου Θεάτρου. Άραγε να υπάρχει ένας χριστιανός που να έτρεξε και να αναρωτήθηκε, "γιατί δεν έχει αναστηλωθεί αυτό το μνημείο ή πως μπορώ να βοηθήσω "; Όπως ανέφερε και κάποιος άλλος ανώνυμος σχολιαστής?
    Το Αρχαίο Θέατρο κ. Δήμαρχε, δεν χρειάζεται επικοινωνιακή διαχείριση προκειμένου να αναστηλωθεί. Να υπάρχει ενδιαφέρον από την εκάστοτε δημοτική αρχή αλλά και να διατεθούν τα χρήματα σωστά πρέπει…
    Μην ξεχνάμε ότι για το Αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης, υπάρχουν χρήματα από την UNESCO, αφού έχει ενταχθεί σε χρηματοδοτούμενο ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, από το ΕΑΠ και από τη ΔΕΗ. Τι γίνονται αυτά τα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια και τι κάνατε???? Τ Ι Π Ο Τ Α Λέτε βέβαια ότι δεν πρόκειται για έργο κατασκευαστικό ή τεχνικό, οι χρόνοι είναι πολύ διαφορετικοί, θα σας παρότρυνα λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στον Αρχαιολογικό Χώρο της Μεσσήνης να δείτε τι έχει γίνει από το 2015 έως σήμερα.
    Όσον αφορά την προβολή της πόλης μας εσείς προσωπικά αλλά και όλοι η δημοτική αρχή είστε υπεύθυνοι, οι οποίοι πέραν του συγκεκριμένου γεγονότος αποφεύγετε να μιλάτε σε ΜΜΕ και να βγάζετε δελτία τύπου γιατι όπως λέτε όποιος θέλει να ενημερώνετε πρέπει να έρχεται στα δημοτικά συμβούλια!!!!! Το ξεχάσατε και αυτό?
    Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω και την αναφορά σας ότι τα μέσα είναι πενιχρά για να είναι η πόλη μας καθαρή. Θα σας συμβούλευα λοιπόν, να κάνατε ορθότερη διαχείριση των χρημάτων μας και να μην σπαταλούσατε 15.000€ για τον αγώνα που διήρκησε λίγες ώρες, αλλά να τον διοργανώνατε με ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ!!!!! και αμέσως θα εξοικονομούσατε πόρους!!!
    Βέβαια θα ήταν και μεγάλη παράλειψη να μην συμφωνήσω ότι η πόλη μας είναι φιλική. Ναι έχετε απόλυτο δίκιο, έχουμε μια πόλη φιλική μόνο για τους αδέσποτους σκύλους!!!
    Μην παίζετε με την νοημοσύνη μας κ. Δήμαρχε. Το Αρχαίο Θέατρο δυστυχώς και εσείς το χρησιμοποιείτε για να το πουλάτε στους προεκλογικούς σας λόγους, γιατί μπορεί επί θητείας σας να ανοίγει κάποιες μέρες το χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άνοιξε και είναι προσβάσιμο στο κοινό. Εντέλει για πείτε μας από πέρυσι μέχρι φέτος, στο διάστημα τους ενός αυτού χρόνου τι επιτευχθεί για το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης το οποίο οφείλετο στο Run the Theater???
    Ένας αγανακτισμένος πλέον πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή