Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Βαγγέλης Γούργαρης(λιγνιτόσημο -Μεγαλόπολη): 28,5 εκ δρόμοι- 3,5 εκ μελέτες - 1 εκ γραφεία κλπ......

Ομιλία Βαγγέλη Γούργαρη στη Μεγαλόπολη  5-12-2018 για τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟΥ Ο ειδικός αναπτυξιακός πόρος (Ε.Α.Π.), το λιγνι...

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

25 Μαΐου η υπογραφή της σύμβασης για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου

Σε  10 μέρες μπαίνει τέλος στο σίριαλ της υπογραφής της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και ΤΕΡΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου
H διευθέτηση μόνο των τυπικών ζητημάτων απομένει.

Τα τυπικά έχουν απομείνει, πλέον, για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ περιφέρειας και ΤΕΡΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο ανάδοχος του έργου και οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται στην τελική φάση της ανταλλαγής εγγράφων, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι, ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί η σύμβαση και αμέσως μετά να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου, το οποίο θα απαλλάξει την Πελοπόννησο από τις παράνομες χωματερές. 

Μιλώντας στο messiniapress ο διευθυντής της ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Αγραφιώτης, επιβεβαίωσε ότι η ημερομηνία που έχει οριστεί για την υπογραφή της σύμβασης είναι η 25η Μαΐου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τις επόμενες δέκα ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες τυπικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου