Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Μεγαλόπολη: 2 ταινίες γιαυτό το Π/Σ/Κ στο Δημοτικό Κινηματογράφο


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3, 
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/3, 
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ 


ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 5:00μ.μ.

Υπόθεση: 
Ο Φερδινάνδος είναι ένας γιγάντιος ταύρος με εξίσου μεγάλη καρδιά, όμως θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος και θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Trailer: Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο youtube στη διεύθυνση:
http://www.youtube.com/watch?v=HBXVM7oUPVk
----------------------------------------------------------------------------

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: 
ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ  ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 8:00μ.μ.


Βασισμένη στη συγκινητική αυτοβιογραφία του Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ, το «Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» εξιστορεί την παθιασμένη σχέση ανάμεσα στον Τέρνερ και την εκκεντρική ντίβα του Χόλιγουντ, της δεκαετίας του ’50, Γκλόρια Γκράχαμ («Η Ωραία και το Κτήνος»)

Υπόθεση: 
Το δυνατό ειδύλλιο ανάμεσα στη θρυλική femme fatale και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σύντομα σε μια βαθιά σχέση, με τον Τέρνερ να γίνεται το μοναδικό άτομο στο οποίο εκείνη βρίσκει παρηγοριά και δύναμη κατά τις τραγικές τελευταίες στιγμές της. Σαγηνευτική όσο ποτέ, η Γκράχαμ αφήνεται στον Τέρνερ, δίνοντας την τελευταία της συγκλονιστική παράσταση.

TrailerΜπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο youtube στη διεύθυνση:
http://www.youtube.com/watch?v=43_KLNaEc6M 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου