Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

2018: 23 χρόνια Καρναβάλι Μεγαλόπολης (φωτό και βίντεο)

Φεβρουάριος 2018
23 χρόνια Καρναβάλι Μεγαλόπολης
και του χρόνου....

Ακολουθεί 
Δελτίο Τύπου του Δήμου
Φωτό και
βίντεο  της παρέλασης


----------------------------------------------------
Συγχαρητήρια από τον Δήμο Μεγαλόπολης 
 στους συμμετέχοντες στις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Για άλλη μια χρονιά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μεγαλόπολης, με κορύφωση τις καρναβαλικές εκδηλώσεις την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2018, έγιναν με μεγάλη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή των δημοτών κάθε ηλικίας. Συγχαίρουμε για την συμμετοχή τους όλους τους Συλλόγους, τους μαθητές των σχολείων, τις ομάδες πολιτών και τα μεμονωμένα άτομα που προετοίμασαν και στήριξαν με το κέφι και την ζωντάνιά τους, για άλλη μια χρονιά, έναν θεσμό που έχει πλέον καθιερωθεί στην σκέψη και την συνείδηση των Μεγαλοπολιτών αλλά και ευρύτερα.

Συγχρόνως ευχαριστούμε, ως εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, όλους τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών του Δήμου που εργάστηκαν ακάματα πολλές ημέρες για αυτή την επιτυχία, καθώς και όλους τους χορηγούς που ευγενικά στήριξαν το Καρναβάλι και έδωσαν ξεχωριστή χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Εκ του Δήμου

Δείτε  δεκάδες φωτογραφίες ΕΔΩ


9 σχόλια:

  1. Εντάξει, το παλέψανε να είναι ένα καλό Καρναβάλι αλλά δεν ήταν τόσο καλή η οργάνωση. Αυτή είναι η αλήθεια! Φαινόταν ότι όλα είχαν γίνει "στο πόδι"! Ένας αχταρμάς από καρναβαλιστές, που παρέλαζε ασύνταχτα και χαβαλετζίδικα! Κάτι έκανε και ο Δήμος. Λυπήθηκα πολύ τους "επισήμους" στην εξέδρα, που ξεροσταλιάζανε και μάλλον ψιλοβαριόντουσαν αλλά ας όψεται η "καρέκλα" που έχει και τέτοιες υποχρεώσεις. Και του χρόνου καλύτερα! Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή!
    Και τώρα που τελειώσανε οι Αποκριές, ας κοιτάξει ο Δήμος λίγο τα χωριά του, που τα απορριμματοφόρα κάνουν εβδομάδες να φανούν, οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει από τα νερά των βροχών γιατί δεν υπάρχουν αγωγοί ομβρίων και οι καμένες λάμπες κάνουν μήνα και βάλε να αλλαχτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καναβαλια στην εξεδρα τοσα χρονια τα ιδια.Αυτοι ειναι τα πραγματικα καρναβαλια παλια και νεα που θελουν και να ανεβουν στην εξεδρα παναθεμα τους αλλα ειναι τοσο ηλιθιος ο κοσμος που δεν τους κατεβαζει αγριως.
    2018 και καποιοι ανεβαινουν εκει πανω λες και ειναι κατι σπουδαιο.Αυτοι που σημερα αποτελουν το πιο ντροπιαστικο κομματι της κοινωνιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάπα ήτανε το καρναβάλι, μη γράφετε για επιτυχίες γιατί γελάνε και τα τσιμέντα στη Μεγαλόπολη. Παρεπιπτόντως, έχετε δει τα χάλια των δρόμων της πόλης μας; Η βασιλεία της λακκούβας! Άσε τη βρομιά που επικρατεί με τα χυμένα σκουπίδια δίπλα στους ξέχειλους κάδους! Τι κάνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας; Κάθεται στο γραφείο του και ξύνεται; Κυκλοφορεί μέσα στην πόλη μας να δει τι συμβαίνει; Ο Δήμαρχος; Στον κόσμο του κι αυτός; Μπράβο σε όλους και ΝΤΡΟΠΗ σας, ε; Ανίκανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόλυτη ξεφτίλα δυο ώρες για να περάσουν 5 άρματα.Βρείτε αμονταριστο το βίντεο και δείτε καθε πόση ωρα περνούσε το ενα μετα το αλλο.Για πόσο χαζο περναν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού ειστε τόσο καλοί καρναβαλιστές και σατιρίζετε τα πάντα όπως την πώληση της ΔΕΗ γιατί δεν βάλατε και κάνα άρμα για τα έργα που πληρώθηκαν αλλα δεν παραδόθηκαν ποτέ και τρέχετε στα δικαστήρια?Αλλα ξέχασα τα παντελόνια τα φοράτε χωρίς να τα υποστηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καρναβάλι είναι το τελευταίο στα, αίσχη που συμβαίνουν. Δεν θα έρθουν εκλογές;.. Θα βάλει λίγο μυαλό ο μέσος Μεγαλόπολης;.. Ιδού το ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΧΑΛΆΣΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει σπάσει στο κέντρο ρε φίλε, αλλά είναι καλός στις άκρες... Κοίτα το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο!

      Διαγραφή
  8. Παιδιά, ο Δήμος έχει βαρέσει διάλυση με τους ανίκανους εκεί μέσα (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Σύμβουλοι - σχεδόν όλοι είναι της κακιάς ώρας). Όταν θα γίνουν εκλογές, φούμο σε όλους για να μάθουν να μην μας κοροϊδεύουν τόσο απροκάλυπτα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κάνουν ούτε για θυρωροί πολυκατοικίας. Και πέρα από την ανικανότητά τους - πασιφανής αυτή - κάποιοι είναι μπλεγμένοι και σε κάτι ανήθικες ενέργειες (π.χ. απευθείας αναθέσεις, που ναι μεν έχουν την κάλυψη / νομιμότητα της Διαύγειας αλλά στην ουσία τους είναι ανήθικες, αφού ο κ. Δήμαρχος αναθέτει συχνά στα ίδια προσώπατα κάποιες δουλίτσες. Για ψάξτε το λίγο παραπάνω και θα αναδυθεί πολύ μπόχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή