Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Κώτσιρας: «Μας φτιάχνουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες»

Οι αγώνες με τις «μεγάλες» ομάδες δίνουν επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, 
όπως δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας μετά το παιχνίδι 
του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό στην Αρκαδία.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος χαφ στην κάμερα της Nova
«Με τις μεγάλες ομάδες όλοι οι παίκτες έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Εμείς με την έλευση του κ. Παντελίδη έχουμε αλλάξει την αγωνιστική μας εικόνα. Με τις μεγάλες ομάδες μας φτιάχνουν περισσότερο τα παιχνίδια, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, είχαμε αρκετά καλή απόδοση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, τουλάχιστον κρατήσαμε το ένα γκολ και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις, η ομάδα έχει ταλέντο και ποιότητα, μας έχει δώσει άλλο αέρα οι πέντε συνεχόμενες νίκες και γενικά έχουμε καλή εικόνα. 

Η έλευση ενός νέου τεχνικού δίνει κίνητρο και ψυχολογία. Μπορεί να δώσει ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να δείξουν πράγματα, έχει κερδίσει όλους τους παίκτες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Έχω κάνει αρκετά παιχνίδια και σαν μπακ αλλά όπου με χρειάζεται η ομάδα μου για να μπορέσω να βοηθάω. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά και στη φυσική κατάσταση, σε τέτοια ματς παίζει ρόλο και το "θέλω" και ο εγωισμός του παίκτη και έχουμε έρθει όλοι πιο κοντά, δύσκολα κάποιος θα μας κερδίσει και για να γίνει αυτό ο αντίπαλος θα πρέπει να υπερβάλει αυτό. Την ΑΕΚ δεν την είχαμε πετύχει σε καλή κατάσταση, στην Τούμπα δεν ήμασταν καλοί, ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του προβλήματα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και όπου πάει.

Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα, όλοι έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και στο 1-1 οι λεπτομέρειες κρίνουν το ματς. Εμείς είχαμε το πλάνο μας, είχαμε τους ρόλους μας και γι’ αυτό πήραμε και σήμερα αποτέλεσμα.

Έτυχε να παίξουμε πιο πολύ από τα αριστερά, θέλαμε να σταματήσουμε τα ατού του Ολυμπιακού και αν εξαιρέσουμε λίγο το τέλος δεν νομίζω ότι κινδυνέψαμε πολύ».

Πηγή: Sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου