Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Φθηνότερο ρεύμα ζητά και η Καλαμάτα (βίντεο)

Έκπτωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος για τους οικιακούς καταναλωτές 
του Δήμου Καλαμάτας και των όμορων δήμων του Δήμου Μεγαλόπολης, 
κατά το ανάλογο των Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, 
πρόκειται να ζητήσει ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. 
Το σχετικό αίτημα αναμένεται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του .


Σε συνέντευξη Τύπου, η αρμόδια αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα παρατήρησε ότι δεν επιβαρύνεται μόνο ο Δήμος Μεγαλόπολης, που επιβαρύνεται αναμφίβολα κατά πρώτο λόγο, από το λιγνιτικό κέντρο. Ανέφερε πως υπάρχει έμμεση επιβάρυνση και σε περιοχές που γειτνιάζουν.

Επεσήμανε ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ζητηθεί με ανάλογο τρόπο, όπως αντιμετωπίστηκε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, να αντιμετωπιστεί και η περιοχή του λιγνιτικού κέντρου Μεγαλόπολης και να περιληφθεί και ο Δήμος Καλαμάτας σε αυτούς που οι δημότες του καταναλωτές θα λάβουν την επιχορήγηση που θα μειώνει την τιμή του ρεύματος. Εκανε λόγο για δίκαιη αντιμετώπιση και παρατήρησε ότι υφίσταται επιβάρυνση η περιοχή μας και επιβαρύνεται εδώ και χρόνια από τη λειτουργία της μονάδας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. 
Είπε ότι “η Καλαμάτα απέχει το ίδιο από το λιγνιτικό κέντρο της Μεγαλόπολης απ’ όσο απέχει η Τρίπολη και μάλιστα περιοχές του δήμου μας απέχουν λιγότερο”.


Δείτε και βίντεο στο eleftheriaonline.gr

2 σχόλια:

  1. Ακούγεται ότι θα ζητήσουν και τα Χανιά μειωμένο ρεύμα! Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη ξεφτίλα! Μειωμένο ρεύμα δικαιούται μόνο η Μεγαλόπολη και τα χωριά του Δήμου, που εισπνέουν τους καπνούς από τα φουγάρα της ΔΕΗ. Άντε από δω όλοι σας, που ζητάτε φτηνό ρεύμα ενώ δεν έχετε λόγο γι' αυτό. Λίγη ντροπή, γιατί παράγινε η κατάσταση. Και οι ξεφτιλισμένοι βουλευτές και άλλοι Δήμαρχοι της Αρκαδίας, ΜΟΚΟ! Μην μιλάτε γιατί γελοιοποιείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή