Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ενοικίαση από τον Δήμο Γορτυνίας στον Άρη Σπηλιωτόπουλο του ξενοδοχείου " ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ"

Στην απόφαση να εγκρίνει την προσφορά του πρώην Υπουργού, Άρη Σπηλιωτόπουλου, για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενοδοχείου Δημητσάνας, κατέληξε την περασμένη Παρασκευή, το Δημοτικό Συμβούλιο της Γορτυνίας, το οποίο συνεδρίασε μία μέρα μετά την αξιολόγηση των προσφορών – προτάσεων από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία», ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε προσφορά που προβλέπει ενοίκιο 1.900 ευρώ το μήνα και η επένδυση που θα γίνει στο Δημοτικό Ξενοδοχείο Δημητσάνας, θα φτάσει το 1.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε ο αχαιός πολιτικός σε προηγούμενη συνεδρίαση ως στόχος της πρότασης παρουσιάστηκε η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με υψηλό κόστος επένδυσης, που δεν θα επηρεάσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τη real news τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος είχε προκηρύξει δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Δημητσάνα» που διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, οι οποίοι όμως είχαν κηρυχθεί άγονοι.
 Έπειτα από αυτό, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, αποφασίστηκε η εκμίσθωση να γίνει με απευθείας ανάθεση, με όρους που θα καθόριζε το δημοτικό συμβούλιο και με έγγραφες προσφορές, τις οποίες θα εξέταζε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας.
 Ο Δήμος πέτυχε μίσθωμα 1.900 ευρώ. Το ξενοδοχείο παρέμενε κλειστό επί τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του τελευταίου ενοικιαστή.

7 σχόλια:

  1. Χαχα 1900€ μονο για ολοκληρο ξενοδοχειο;
    Ζητω η ΝΔ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που τα βρήκε ρε παιδιά τα λεφτά ο Αρης?Δούλεψε ποτέ του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι πολλα τα λεφτα αρηηηηη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρωμάει αυτή η υπόθεση, όσον αφορά τον κ. Σπηλιωτόπουλο, όχι τον Δήμο. ας κρατάνε οι Δημητσανίτες "πισινή" σχετικά με την επένδυση που λέει ότι θα κάνει, γιατί και ως Υπουργός της Ν.Δ. και στο Δήμο Αθηναίων ως αντιπολίτευση, ήταν ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. Αλλά από κάπου έχει κάνει γερές κονόμες και παίζει κι αυτός... μπάλα. Κρατάτε "πισινή" στη Δημητσάνα πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τρια ατομα σχολιασαν σχεδον ταυτοχρονα τα ξημερωματα;;; μας δουλευεται κ.διαχειριστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο μόνος που σχολίασες ξημερώματα είσαι εσύ μ.μ = μεσημέρι!!!!! π.μ = ξημερώματα
    έξυπνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή