Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στη Μεγαλόπολη !


Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 , η Aγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου
Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Μεγαλόπολης,  με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ,
διοργανώνει τον 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πίστα Motocross Mεγαλόπολης, στην Τ.Κ. Πλάκας.

ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ
-Το Αθλητικό Σωματείο Aγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης (Α.Λ.Μ.Α.) μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 6ο. αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20/21-5/2017, στην πίστα Motocross Mεγαλόπολης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης, και:
-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του
-τον γενικό κανονισμό αγώνων Motocross
-την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017
-τον παρόντα ειδικό κανονισμό
-τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν θα εκδοθούν.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΤΑΛΗΣ
Μέλη: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πρόεδρος Αγωνοδικών: ΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αγωνοδίκες: ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ - Θ.Α
Αλυτάρχης: ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Τεχνικός Έφορος: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Γραμματεία :ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ
Έκδοση Αποτελεσμάτων: SPORTSTIMING
Ιατρός Αγώνα: ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ - ΔΕΗ ΔΛΚΜ – Ε.Ο.Δ.
Πληροφορίες: www.amotoe.gr, almamegalopolis@hotmail.gr
I. ΖΩΤΑΛΗΣ τηλ.6977010248 (μόνο για έκτακτη ανάγκη)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη εγγραφών: Παρασκευή 12/5/2017
Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 18/5/2017 (εκπρόθεσμες έως Παρασκευή 19/5/2017, 24.00’’)
Έλεγχος εξακρίβωσης: Σάββατο 20/5/2017 από 08:00 έως 11:00
Tεχνικός έλεγχος: Σάββατο 20/5/2017 από 08:00 έως 11:00
Ενημέρωση αγωνιζομένων: Σάββατο 20/5/2017 ώρα 10:30 στον χώρο της πίστας
Έναρξη ελεύθερων δοκιμών: Σάββατο 11:00 & Κυριακή 09:00
Έναρξη κατατακτήριων δοκιμών: Σάββατο 20/5/2017 ώρα 12:20
Έναρξη αγώνων Κυριακής 21/5/2017 ώρα 11:30
Δημοσίευση αποτελεσμάτων: Κυριακή 21/5/2017 ώρα 16:00
Απονομή επάθλων: Κυριακή 21/5/2017 ώρα 16:30

ΑΡΘΡΟ 2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ
- Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι κάτοχοι ισχύοντος αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, για το έτος 2017
- Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 75 ευρώ για τις κατηγορίες ΜΧ1-ΜΧ2-OPEN-QUAD-QUAD B και στα 5 € για την κατηγορία ΜΧ2Τ. 
Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές, επιβαρύνονται με 20 ευρώ.
 Η δήλωση συμμετοχής (ακόμη και η εκπρόθεσμη) γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της Ομοσπονδίας κατά την οποία για τις κατηγορίες ΜΧ1-ΜΧ2-OPEN-QUAD-QUAD B καταβάλλεται το ποσό των 40 ευρώ και τα υπόλοιπα 35 ευρώ καταβάλλονται στον έλεγχο εξακρίβωσης. Δεν γίνεται δεκτή η συμμετοχή αθλητή μη δηλωμένου στο ηλεκτρονικό σύστημα. Το παράβολο επιστρέφεται μόνο αν ο αγώνας αναβληθεί ή ματαιωθεί. 
Επιστροφές συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 19/5/2017 ΜΟΝΟ εάν συντρέχει σοβαρό και αιτιολογημένο πρόβλημα. 
Εάν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης, διαπιστωθεί από την οργάνωση ότι η μοτοσικλέτα ή ο αθλητής δεν ανταποκρίνεται στην δηλωθείσα κατηγορία, μετά από απόφαση των αγωνοδικών, η συμμετοχή θα μεταφέρεται υποχρεωτικά στην κατηγορία που πραγματικά ανταποκρίνεται

ΑΡΘΡΟ 3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:
ΜΧ1/250 μοτοσυκλέτες 175-250κ.ε. 2Τ και 290-450κ.ε. 4Τ, αθλητές 16 ετών και άνω – λευκά φόντα/μαύροι αριθμοί

ΜΧ2/125 μοτοσυκλέτες έως 144κ.ε. 2Τ, 175-250κ.ε 4Τ, αθλητές 15 ετών και άνω – μαύρα φόντα/λευκοί αριθμοί.

ΜΧ2Τ Μοτοσυκλέτες έως 144κ.ε. 2Τ, αθλητές 13-18 ετών – μαύρα φόντα, λευκοί αριθμοί, η κατηγορία θα διεξάγεται ταυτόχρονα με την ΜΧ2 κατηγορία, με ξεχωριστή βαθμολογία και ξεχωριστές απονομές ανά αγώνα. Επίσης θα συμμετέχει βαθμολογικά και στην ΜΧ2 .

ΟΡΕΝ Mοτοσυκλέτες έως 500κ.ε. 2Τ και έως 650κ.ε. 4Τ, αθλητές γεννημένοι από το 1981 και πριν – κίτρινα φόντα/μαύροι αριθμοί.

QUAD Μοτοσυκλέτες, με συμπλέκτη και κιβώτιο ταχυτήτων, 300 – 550κ.εκ 2Τ&4Τ, αθλητές άνω των 16 ετών – κόκκινα φόντα/λευκοί αριθμοί .

QUAD B Μοτοσυκλέτες, με συμπλέκτη και κιβώτιο ταχυτήτων, 300 – 550κ.εκ 2Τ&4Τ, πρωτοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία QUAD αθλητές άνω των 16 ετών – κόκκινα φόντα/λευκοί αριθμοί. Η κατηγορία θα διεξάγεται ταυτόχρονα με την κατηγορία QUAD, με ξεχωριστή βαθμολογία και ξεχωριστές απονομές ανά αγώνα. Επίσης θα συμμετέχει βαθμολογικά και στην QUAD


ΑΡΘΡΟ 4. ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Ο αγώνας θα γίνει στην Πίστα Motocross ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ η οποία έχει μήκος 1810μ, ελάχιστο πλάτος 7μ, είναι αριστερόστροφη, έδαφος σχετικά μαλακό, χωρίς πέτρες και αρκετές εναλλαγές κλίσεων.

ΑΡΘΡΟ 5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
- Οι αναβάτες (ή οι συνοδοί τους), που θα συμμετάσχουν στον αγώνα πρέπει να παρουσιαστούν με τις μοτοσυκλέτες τους και το κράνος τους στον έλεγχο εξακρίβωσης σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΑΡΘΡΟ 6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ
Η ενημέρωση των αγωνιζομένων, θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Η παρουσία των αγωνιζομένων αθλητών, κρίνεται απαραίτητη.

ΑΡΘΡΟ 7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ-ΕΠΑΘΛΑ
-Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνεται στον χώρο της πίστας (στην Γραμματεία του αγώνα) 10’ μετά το σήμα τερματισμού των δοκιμών ή των αγώνων.
Οι απονομές στους διακριθέντες θα γίνουν, όλες μαζί στο τέλος των αγώνων της Κυριακής και θα αφορούν τον αγώνα συνολικά (μια απονομή σε κάθε κατηγορία με βάση την συνολική βαθμολογία του κάθε αθλητή στα 2 σκέλη του αγώνα (σύμφωνα και με την προκήρυξη). Τα έπαθλα που θα δοθούν είναι:
Στον 1ο-2ο-3ο κάθε κατηγορίας κύπελλο, στον 4ο, 5ο,6ο μετάλλιο.

ΑΡΘΡΟ 8. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
-Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα. Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το παράβολο συμμετοχής, ενώ το κόστος της έφεσης είναι το διπλάσιο του παράβολου συμμετοχής. 
Οι ενστάσεις υποβάλλονται:
-για αντικανονική συμμετοχή αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης.
-κατά των αποτελεσμάτων εντός 30 λεπτών μετά την δημοσίευση αυτών.
-για τεχνικούς λόγους εντός 30 λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα.
Κάθε αναβάτης είναι υπεύθυνος για την συμπεριφορά κάθε προσώπου που τον συνοδεύει ή έχει σχέση μαζί του άμεση ή έμμεση καθώς και τα μέλη της αγωνιστικής του ομάδας, κατά την διάρκεια των δοκιμών και του αγώνα. Προσοχή η όποια απαράδεκτη συμπεριφορά αυτών μπορεί να θέσει τον αναβάτη σε κίνδυνο να δεχθεί ποινή αποκλεισμού.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Από την κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης προς Ανδρίτσαινα, υπάρχουν πινακίδες (η πίστα είναι δίπλα στην κοινότητα Πλάκα)

Συντεταγμένες GPS 37°25'48.31" Β 22°06'20.24" Ε

3 σχόλια:

 1. Ρε παιδια μολις πηρε το αυτι μου πως η αλμα μεγαλοπολης ψαχνει μια ημερα πριν τον αγωνα ατομα για κριτες του αγωνα.Πατε με τα καλα σας?Τελευταία μερα για κριτες?Οι κριτες πρεπει να ειναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι γιατι παίζουν ρολο για την ασφάλεια της ζωης των αγωνιζομένων. Αλλα τι σας τα λεω τωρα προφανώς δεν τα γνωριζετε λογο ασχετοσύνης...Κλείστε το και πατε σπιτι σας θα κανετε ρομπα την Μεγαλοπολη πάλι πανελληνίως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εάν αυτο που γραφεις είναι αλήθεια τότε κλάφτα χαράλαμπε
   Εάν είναι λάθος ή ψέμα τότε κακώς το γράφεις χωρίς να είσαι σίγουρος
   μόνο με ότι πήρε το αυτί σου
   Εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε γνώση γιαυτό ούτε άποψη
   όμως εάν κάποιος φίλος επιπλέον ξέρει κάτι ας το αναφέρει διότι σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν επιτρέπονται προχειρότητες
   Αν δεν είχαν βρει κριτές έγκαιρα όπως έπρεπε τουλάχιστον ας το κάνουν με προσοχή διότι άμα γίνει καμιά στραβή δεν μας σώζει τίποτα

   Διαγραφή
 2. Δύο τρείς άνθρωποι παλεύουν με νύχια και με δόντια με πολλές ώρες προσωπική εργασία, πολλά έξοδα , για να δείξουν ότι διαθέτουμε μια όμορφη πίστα για αγώνες μοτοκρός .Μια πίστα που θα έπρεπε να την περιποιείται και να την αναδεικνύει ο δήμος κάνοντας ταυτόχρονα διαφήμιση της πόλης σε όλο το κόσμο .Αλλά βλέπεις ο δήμαρχος μαζί με τα άλλα θηρία της τοπικής πολιτικής σκηνής συμμετέχουν μόνο σε δραστηριότητες άλλου είδους . Που ήταν άραγε ο κόσμος της Μεγαλόπολης? Όλοι στο πανηγύρι η μάλλον για τα πανηγύρια?? Πόσα ξόδεψε ο δήμος για την εκδήλωση ?? Ποια διαφήμιση έκανε ?? Μήπως θυμάται κανείς πόσα έδωσε στο ¨τρέχουμε θέατρο¨ ,πόσα πρωτοπαλίκαρα του είχαν βγει για το συγκεκριμένο event .Μήπως ξεχάσατε την φωτώ που αποθανατίζει δημοτικό σύμβουλο να κρεμάει διαφημιστικό πανό τοπικού εργολάβου. Μήπως ήταν ακριβό το εισιτήριο?
  Αφού δεν γουστάρετε να βοηθήσετε σε μια δραστηριότητα που ζωντανεύει ένα κομμάτι της περιοχής μας ,καθίστε, πιείτε το καφεδάκι σας ,απολαυστε τους θαυμαστούς προύχοντες του χωριού και μην βγάζεται την χολή σας σε εκείνους που ακόμη πιστεύουν και παλεύουν σε κάτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή