ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.....

Δήμος Μεγαλόπολης και ΣΔΙΤ σκουπιδιών: πως από το ΟΧΙ του 2014 πήγε στο ΝΑΙ του 2017 (έγγραφα)

Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στην (τοπική) ιστορία, για να θυμούνται οι τωρινοί και να μαθαίνουν οι επόμενοι... Η υπόθεση με τη ΣΔΙΤ...

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Υπό βροχή το ποδηλατικό χρονόμετρο του «Bioracer Cup» στη Μεγαλόπολη (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του ποδηλατικού αγώνα «Bioracer Cup» στη Μεγαλόπολη.

Παρά τον άστατο καιρό και τη βροχόπτωση το Σάββατο 22 Απριλίου, 30 περίπου αθλητές έλαβαν εκκίνηση στον διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας «BIORACER CUP», ο οποίος διοργανώθηκε από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. σε συνεργασία με την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαλόπολης και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε τον αγώνα χρονομέτρησης.
Η εκκίνηση δόθηκε κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης στις 15:30 με τους ποδηλάτες να φτάνουν στα Παραδείσια, όπου και έκαναν αναστροφή και τερμάτισαν ξανά στην πλατεία της Μεγαλόπολης.

Την Κυριακή έγινε η εκκίνηση του αγώνα αντοχής από την πλατεία Μεγαλόπολης στις 10:00 και η διαδρομή πέρασε από πολλά σημεία της ευρύτερης περιοχής: Μεγαλόπολη-Ελληνικό-Σύρνα-Μεγαλόπολη-Λεοντάρι και τερματισμό στην Μεγαλόπολη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί εκκινήσεις αθλητών και μέρος από τη διαδρομή από όχημα το οποίο συνοδεύει τον ποδηλάτη Χάρη Καστραντά.


Ευχαριστούμε την συνάδελφο Έφη Καστραντά για την αποστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου