Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Μεγαλόπολη:Συνελήφθη 20χρονος για απόπειρα ληστείας σε 2 σπίτια

Συνελήφθη, χθες (16.4.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.

 Όπως προέκυψε, ο 20χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

3 σχόλια:

  1. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο νεαρός και να συλληφθούν και οι συνεργοί του. Όχι ποινές - χάδι. Και μετά ΑΠΕΛΑΣΗ. Δεν πρέπει να μένουν στη χώρα μας οι κλέφτες. μακριά από την περιοχή μας επίσης. Να αρχίσει η πλήρης καταγραφή των νόμιμων μεταναστών (που έχουν δουλειά, πληρώνουν εισφορές και φόρους στο Κράτος όπως όλοι μας). Οι άλλοι να πάνε στις χώρες τους. Η Ελλάδα δεν μπορεί να τους ανεχτεί άλλο να μας κλέβουν και να μας χτυπούν. Αντιδράστε τώρα όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα, φίλε μου, ν' αγιάσει το στόμα σου. Η Ελλάδα ανέχτηκε πολλούς από αυτούς, βγάλανε του κόσμου τα λεφτά και τα στέλνανε ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ έξω στις πατρίδες τους, δεν πληρώσανε ούτε ένα ευρώ φόρο, δεν είναι ασφαλισμένοι αλλά πάνε στα νοσοκομεία μας για νοσηλεία, τους λυπόντουσαν οι Έλληνες και τώρα που η χώρα μας είναι στα δύσκολα αυτοί τι κάνουν; Έχουν σηκώσει παντιέρα: κλέβουν, ζητάνε μεγάλα μεροκάματα για να κάνουν μερεμέτια και βγάζουν και γλώσσα από πάνω, οι αχάριστοι. Μόνη λύση η απέλαση όλων των παρανόμων. Και για τους νόμιμους: φορολογία, εισφορές και ο,τι ισχύει και για τους άλλους Έλληνες. Μην συντηρείτε τις παρανομίες τους και μην τους παίρνετε για δουλειά αν είναι παράνομοι και δεν είναι ασφαλισμένοι. Ζητάνε να σας δείξουν τα χαρτιά τους. Δεν είμαστε εθνικιστές, ούτε Χρυσή Αυγή. θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο αν συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δράστης, όπως φαίνεται από την είδηση, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα, ίσως και στην περιοχή μας. Δεν πρόκειται λοιπόν για κάποιον μετανάστη που γεννήθηκε και έζησε στην πατρίδα του, και έπειτα ήρθε στη χώρα μας, όπως συνέβη με πολλούς Αλβανούς στις αρχές της δεκαετίας του '90, πολλοί από τους οποίους πράγματι είχαν έντονα παραβατική συμπεριφορά.
    Το γεγονός ότι ο συλληφθείς είναι αλβανικής καταγωγής δε σημαίνει κάτι λοιπόν, αφού εδώ γεννήθηκε, εδώ μεγάλωσε, εδώ πήγε σχολείο. Όση ευθύνη έχουν οι γονείς του, για την κακή παραβατική συμπεριφορά του, άλλη τόση ή και περισσότερη έχουν οι δάσκαλοί του, οι οποίοι ΔΕΝ ήταν Αλβανοί, αλλά Έλληνες...
    Κατά συνέπεια, η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου δράστη ΔΕ μπορεί να είναι με διαφορετικά κριτήρια σε σχέση με Έλληνες δράστες.
    Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να μη γίνεται γενίκευση σε μια ομάδα αλλοεθνών...Οι περισσότεροι Αλβανοί στην περιοχή μας έγιναν νοικοκυραίοι, έκαναν οικογένεια, τα παιδιά τους μιλούν την ελληνική περισσότερο από την αλβανική και έχουν ενταχθεί αρκετά στο κοινωνικό περιβάλλον της περιοχής. Αυτό το γεγονός είναι αποτέλεσμα της γενικότερης καλής συμπεριφοράς μας, ως ντόπιοι, απέναντί τους, την οποία οι περισσότεροι Αλβανοί μετανάστες αναγνωρίζουν.
    Όσο για το "εθνικιστές" και "Χρυσή Αυγή", είναι καλό να αποκρυσταλλώσεις αυτές τις έννοιες, γιατί φαίνεται ότι τις συγχέεις...Εθνικιστής είναι αυτός που αγαπά την Πατρίδα του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, χωρίς να επιδιώκει το κακό των αλλοεθνών σε καιρό ειρήνης. Χρυσαυγίτης είναι αυτός που δεν αγαπά την Πατρίδα του ούτε τους αλλοεθνείς, αλλά μόνον το Χίτλερ! Έχει μεγάλη διαφορά.
    Εθνικιστής είναι αυτός που ανέχεται τους Αλβανούς μετανάστες στη χώρα του, αλλά έχει πάντοτε μισάνοιχτο το ένα μάτι του, ακόμα κι αν κοιμάται (πιστεύω να καταλαβαίνεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή