Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Επιμελητήριο Αρκαδίας: γραφείο υποστήριξης δανειοληπτών στην Τρίπολη !

ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Προσαρμοσμένη στις ανάγκες - ερωτήματα των συμμετεχόντων ήταν η ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, με αντικείμενο τη ρύθμιση επιχειρηματικών «κόκκινων» δανείων.

Ο Ειδικός Γραμματέας κ. Φώτης Κουρμούσης και ο συνεργάτης του από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), αναφέρθηκαν επιγραμματικά στο νέο νόμο που αφορά στην προστασία και διαμεσολάβηση για την ελάφρυνση και ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων και ότι μέσα στους επόμενους μήνες, σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης θα δημιουργηθεί Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες της ημερίδας στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ
Τροποποίηση άρθρων έγιναν στα πλαίσια διευκόλυνσης των μικρών οινοπαραγωγών οι οποίοι παράγουν τα προϊόντα τους εκτός καθεστώτος αναστολής.

Με αφορμή ερωτήματα τόσο των αρμοδίων τελωνειακών αρχών όσο και των οινοποιητικών μονάδων αναφορικά με την ποσότητα του οίνου (1000 λίτρα) που προορίζεται για ατομική κατανάλωση, προβλέπεται απαλλαγή από τον Ε.Φ.Κ. των απλών κρασιών τα οποία παράγονται από ιδιώτες και τα οποία καταναλώνονται από τον ίδιο τον παραγωγό, τα μέλη της οικογενείας του ή τους προσκεκλημένους του, με την προϋπόθεση ότι δεν μεσολαβεί πώληση, διευκρινίζεται ότι η εν λόγω ποσότητα δεν αφαιρείται από την συνολικά δηλωθείσα από τον παραγωγό ποσότητα προϊόντος στην περίπτωση που ο εν λόγω προβαίνει σε εμπορία.

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr



ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
Ο Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μετά από ενημέρωση και από το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών-Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, θα ήθελαν να ενημερώσουν τα μέλη τους για τους νέους αυστηρούς ελέγχους και τα πρόστιμα για τους παραβάτες καταστηματάρχες και πελάτες καπνιστές με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

«Μετά από τεράστιο διάστημα αδράνειας εφαρμογής του αντικαπνιστικού Νόμου, επανέρχεται η εντατικοποίηση ελέγχων για την εφαρμογή του (3868/2010) και (4419/2016) περί απαγόρευσης του καπνίσματος.

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες της ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2017.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, www.arcadianet.gr, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκθέσεις και το ύψος επιδότησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου