Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ : Πολιτική εκδήλωση στη Μεγαλόπολη (Τετάρτη 22 Μαρτίου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίπολη 20/3/2017

Στην Πολιτική εκδήλωση οργανώνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου στη Μεγαλόπολη, στο χώρο της Παλαιάς Αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, οδός Λεωνίδα Ζέρβα και ώρα 7:00 το απόγευμα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με θέμα τις διαμορφούμενες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τη συστράτευση και ενιαία δράση των πολιτικών δυνάμεων του Κέντρου και του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, εκ μέρους του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ομιλητής θα είναι ο Πολιτικός Επιστήμονας Θόδωρος Τσίκας.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση επίσης ομιλητές θα είναι, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου και Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης 
και ο Ντέλκος Θανάσης της ΔΗΜ.ΑΡ.

6 σχόλια:

  1. Εκείνα τα νοίκια που χρωστάτε στο Θανάση θα τα δώσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ (τέλοσπάντων ό,τι έχει απομείνει) συμπεριφέρονται σαν το Χατζηχρήστο, στην ταινία "Ο Ηλίας του 16ου", που μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, κάνοντας τον ...πόλισμαν, λέει στο συνεργό του Θανάση Βέγγο την αθάνατη ατάκα "Δε σε ξέρω δε με ξέρεις, υποφέρω κ' υποφέρεις"!!!
    Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν τους ξέρει ότι ήταν πρώην συνεταιράκια και τώρα κάνουν ότι δε γνωρίζονται...Αυτοί κι αν είναι ξεφτίλες! (μαζί με τους συριζαίους, μην ξεχνιόμαστε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς είσαι συριζαίος! Δεν εξηγείται αλλιώς η δυσφορία σου. Μην ανησυχείς, όπως έλεγε κι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σε λιγότερο από δέκα χρόνια, θα το' χωμε ξεχάσει και αυτό το κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 213 και παλι οτι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν θες, γίνε λίγο πιο σαφής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή