Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Μεγαλόπολης διοργανώνει η "ΚΑΛΛΙΣΤΩ"

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ», με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ-13:00 μμ στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για τα παιδιά όπου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια , να χορέψουν υπό την καθοδήγηση της κας Ηλιάνας Μάτα και της κας Γιώτας Σταθούρου.

Μαζί μας, η Χορωδία της Ι.Μ. Γόρτυνοςκαι Μεγαλοπόλεως, θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια και η κα Ελένη Κουσκουρέλου με «το Τρένο της Χαράς»σε συνεργασία με το «Κοινόν Καρυτινών», θα παρουσιάσουν θεατρικό δρώμενο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή όλων θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού. 
Προσκαλούμε τους Συλλόγους του Δήμου μας να συμμετάσχουν στην διοργάνωση μας μέσα σε ένα πλαίσιο κοινωνικής ευαισθησίας και συνεργασίας.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                              Η Γραμματέας
Μαρία Λαγούδη Καλομάλου                                    Εύη Σωτηροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου