Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Η ΔΕΗ πωλείται.... ας χάσουμε την μάχη λοιπόν, όχι και τον πόλεμο!!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Ζούμε ιστορικές στιγμές, όχι τόσο ευχάριστες βεβαίως, με όσα συμβαίνουν με την επικείμενη πώληση των λιγν...

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

2 ανήλικοι έκλεψαν με απειλή μαχαιριού ηλικιωμένη στην Τρίπολη

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία στην Αρκαδία
Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα, 
για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, σήμερα (30.11.2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Σταδίου και το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι, χθες (29.11.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, αφού μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν κόσμημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, οι ανήλικοι εντοπίστηκαν σήμερα (30.11.2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο (2) 41χρονοι ημεδαποί, ένας άντρας και μία γυναίκα, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Σταδίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου