Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Λαγκάδια Γορτυνίας: αντιδράσεις για την κατάργηση του Α.Τ

Εξωραιστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίων
" Η ΠΡΟΟΔΟΣ " ( 1976)
10-10- 2016
Λαγκάδια Αρκαδίας 




Προς Υπουργείο Προστασίας  του Πολίτη

Υπόψη κ. Υπουργού
Θέμα: ''Διαμαρτυρία κατοίκων Λαγκαδίων Αρκαδίας''


Με την έγγραφη διαμαρτυρία μας, θέλουμε να σας ευαισθητοποιήσουμε και να σας εκφράσουμε την έντονη αγωνία,ανησυχία και μεγάλη ανασφάλεια μας,ενόψει της σχεδιαζόμενης,από την ηγεσία σας, κατάργηση του Α.Τ Λαγκαδίων Αρκαδίας.

Θα θέλαμε να αναπροσαρμόσετε τις απόψεις σας, για την αναγκαιότητα ύπαρξης του Α.Τ Λαγκαδίων, σαν θέση επί της Ε.Ο Τριπόλεως – Αρχαίας Ολυμπίας, σαν ιδανική θέση παρεμβάσεων των ανδρών του σε οποιοδήποτε συμβάν στο κέντρο του δήμου Γορτυνίας, σαν ιδανική σχέση των αστυνομικών οργάνων και της κοινωνίας (κόστος ζωής και φιλοξενίας) της άγονης και εγκαταλελειμμένης περιοχής των Λαγκαδιων, της ορεινής Γορτυνίας.

Επιπλέον σας τονίζουμε το ασήμαντο λειτουργικό κόστος του Α.Τ Λαγκαδίων (ΔΕΗ – ΟΤΕ) και μόνο, αφού στεγάζεται σε παραχωρημένο δημοτικό χώρο, όπου η οδική πρόσβαση είναι άνετη για τους πολίτες της κεντρικής Γορτυνίας και τους διερχόμενους ταξιδιώτες της Ε.Ο. Τριπολης- Πύργου

Θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας τις παραπάνω ενστάσεις μας, για μια νέα διαμόρφωση του σχεδιασμού σας περί κατάργησης του Α.Τ Λαγκαδίων λόγω περιστολής δαπανών, αφού είναι ασήμαντο το λειτουργικό κόστος του, ενώ η χρησιμότητα του είναι ανυπολόγιστα απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε την ανταπόκριση σας.

Δ/ση αλληλο/φιας: ΠΑΝ.Β.ΧΟΥΝΤΗΣ Λαγκάδια Αρκαδιας (22003)
– Πρόεδρος εξωρ. & Εκπ. Συλλόγου '' Η Πρόοδος Λαγκαδίων (1976) ''
– Συντονιστής Επιτροπής κατοίκων Λαγκαδίων
τηλ. 6973350018 – 6977210364
email : panoshoudis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου