Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

"Δύο χορωδίες για τον Μάνο" Μεγαλόπολη 23 Ιουνίου 2018 !

Χωροδιακή  Συνάντηση στη Μεγαλόπολη Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 Ώρα 8.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο "Δύο χορωδίες για τον Μάνο"...

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Ημερίδα στη Μεγαλόπολη για τον ενεργειακό προγραμματισμό

Ημερίδα με θέμα "Ενεργειακός προγραμματισμός της ΔΕΗ - επιπτώσεις στους εργαζόμενους και τις κοινωνίες", πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί.


Την οργανώνουν ο Δήμος Μεγαλόπολης και το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί, με επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων εργαζομένων στο Ενεργειακό Κέντρο ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Μετά τους χαιρετισμούς των δημάρχων Μεγαλόπολης και Εορδαίας, των βουλευτών και των εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου, το πρόγραμμα προβλέπει τις ακόλουθες εισηγήσεις:

---  "Οι επιπτώσεις της μείωσης της λιγνιτικής παραγωγής στους ενεργειακούς δήμους", από την Ολγα Κουρίδου, γενική διευθύντρια Ορυχείων.
---  "Λιγνιτική ηλεκτροπαραγωγή στο νέο ενεργειακό περιβάλλον", από το Δημήτρη Μετικάνη, διευθυντή Σχεδιασμού και Απόδοσης Παραγωγής.
---  "Οι συνέπειες της ενεργειακής πολιτικής στους εργαζόμενους", από το Γιώργο Αδαμίδη, πρόεδρο ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ.
---  "Επιδράσεις στην εθνική οικονομία, της μεταφοράς της ΔΕΗ στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων", από τον Αγγελή Αγγελόπουλο, μέλος Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις - τοποθετήσεις και σύνοψη συμπερασμάτων.

Συντονιστής θα είναι ο δήμαρχος Εορδαίας (Πτολεμαΐδας) Σάββας Ζαμανίδης, πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου