Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Οι αρμόδιες αρχές , Εισαγγελία και ΕΛ.ΑΣ αδυνατούν(;) να επιβάλλουν την νομιμότητα στο Δήμο Μεγαλόπολης!


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ακατάσχετη υποσχεσιολογία και ψεύδη στα όρια του αμοραλισμού από τον Δήμο Μεγαλόπολης

Η μοναδική εθελόντρια στης οποίας τους ώμους έχει "πέσει" όλο το βάρος και η φροντίδα των ζώων που βρίσκονται στο χώρο των παλαιών σφαγείων έχει περιέλθει σε πλήρη απογοήτευση . 

Ο Δήμος απών.
Αρνείται να αναλάβει τις υποχρεώσεις στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων- υποχρεώσεις που εκπορεύονται από το νόμο.
Δεν βρίσκει λύση στο θέμα των στειρώσεων.
Δεν βοηθά στην επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων που χρονίζει και έχει ως αποτέλεσμα τον πόνο και το θάνατο δεκάδων ζώων.
Δεν λαμβάνει μέτρα ώστε τα σκυλιά που βρίσκονται ουσιαστικά έγκλειστα σε ακατάλληλο χώρο και σε απάνθρωπες συνθήκες- το καλοκαίρι πέθαιναν αβοήθητα κάτω από την καυτή λαμαρίνα υπό συνθήκες ασφυξίας - να απελευθερωθούν ως επίσης ορίζει ο νόμος.

Οι αρμόδιες αρχές , Εισαγγελία και ΕΛ.ΑΣ παρά τις εκάστοτε καταγγελίες αλλά και η Κτηνιατρική Υπηρεσία μολονότι καταβάλλει προσπάθειες αδυνατούν(;) να επιβάλλουν την νομιμότητα στο Δήμο , που μήνες τώρα επιδίδεται με βαθμό άριστα σε ανέξοδες υποσχεσιολογίες και ψεύδη , που ξεχνιούνται την επόμενη ημέρα .

Το μοναδικό σωματείο της πόλης με ελάχιστες δυνατότητες σε ανθρώπινο δυναμικό και μηδενική οικονομική ενίσχυση αλλά με πραγματική αυταπάρνηση και η Ομοσπονδία μας επί σειρά μηνών, έχοντας κάθε διάθεση να συνεργαστούν και να βοηθήσουν τόσο τα ζώα όσο και όλους όσους δρουν ή θα έπρεπε να δρουν, προσπάθησαν να έλθουν σε συνεννόηση με τις Δημοτικές και τις άλλες εμπλεκόμενες αρχές χωρίς αποτέλεσμα. 
Κάθε προσπάθειά τους κατέληξε στο κενό.

Μια απίστευτη κοροϊδία στα όρια του αμοραλισμού.
Ως πότε ;


Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία) και
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

1 σχόλιο:

  1. Δεν σας χάλασε! Έτσι, θέλω να σας βλέπω να σκούζετε ομαδικώς. Εγώ πάντως το πήρα απόφαση από εδώ και πέρα Τσιριγωτιστάν και Τατουλιστάν θα ψηφίζω να επανεκλέγονται αιωνίως, μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή