Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Παραιτήθηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφ. Δ. Μακεδονίας λόγω πώλησης ΔΕΗ!!!

Την παραίτηση του υπέβαλε  ο Εκτελεστικός Γραμματέας  της Περιφέρειας  Δ. Μακεδονίας  κ. Παντελής Αργυριάδης,  αντιδρώντας κατ’ α...

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Σε αξιοθέατα της Αρκαδίας ξεναγήθηκε Γερμανική αντιπροσωπεία


Τις καλύτερες των εντυπώσεων για την ιστορία, τον πολιτισμό και το φυσικό τοπίο, καθώς και για τα ξεχωριστά αγροτικά προϊόντα της Αρκαδίας, αποκόμισε η Γερμανική Αντιπροσωπεία, υπό τον Έπαρχο του Σβέμπις Χαλ Γκέρχαντ Μπάουερ, κατά την ξενάγησή της, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, σε αρχαιολογικούς και όχι μόνο χώρους.

Η αντιπροσωπεία του Σβέμπις Χαλ, επισκέφτηκε το Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού, το Οινοποιείο Σπυρόπουλου, το Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας, όπου ξεναγήθηκαν από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας κ. Άννα Καραπαναγιώτου και η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα Σπήλαια Κάψια και γνωριμία με την Πελοποννησιακή κουζίνα.
Το βράδυ οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Σβέμπις Χαλ, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Ναύπλιο και το Τολό, στην Π.Ε Αργολίδας, γνωρίζοντας από κοντά την ιστορία της πρώτης πρωτεύουσας του νεώτερου Ελληνικού κράτους, αλλά και να θαυμάσουν την μοναδικότητα ενός από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου