Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πέτρος Τατούλης: "παράσταση περιοδεύοντα θιάσου η επίσκεψη Σκουρλέτη "Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Ήρθε στο χωριό… (Κώστας Βίρβος)»

«Με έκπληξη παρακολουθήσαμε την παράσταση περιοδεύοντα θιάσου με επικεφαλής γνωστό «πολιτικάντη», οι πανωλεθρίες του οποίου συνοδεύουν τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.

Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν έρχεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να εκπληρώσει το κομματικό του καθήκον απέναντι σε μια ομάδα παρατρεχάμενων που δεν ξεπερνούν τους 20.

Η Κυβέρνησή του έχει την απόλυτη ευθύνη για τα «μπαξίσια» που έταζε δεξιά και αριστερά , ενώ ο ίδιος είναι απόλυτα υπεύθυνος για την κατάσταση με τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο.

Τα «καλαμπούρια» περί νέου σχεδιασμού να τα περιορίσει στα κομματικά του γραφεία και όχι από τη θέση του Υπουργού Περιβάλλοντος, γιατί επί των ημερών του το περιβάλλον θρηνεί.

Είναι βέβαιο ότι η ανάκληση άδειας ολοκληρωμένης επένδυσης θα αποτελέσει νέα πανωλεθρία για τον ίδιο, παρόμοια με αυτή στις Σκουριές. Καλύτερα λοιπόν να παραμείνει κλεισμένος στο γραφείο του γιατί μόνο τότε η χώρα περιορίζει τις απώλειές της».

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ Κ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ 12ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εγινε ρε μαστορα εσυ στα παππουτσια την κοιταζες.ηταν ποιο ψηλη απο σενα με το δωδεκαποντο.ας φοραγες και εσυ

      Διαγραφή