Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Ούτε 1 ούτε 2... 20 εκπομπές στο ΝΕΟ πρόγραμμα του ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm 103,1 !!!!

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε το ΝΕΟ  και πραγματικά πλούσιο πρόγραμμα στο ραδιόφωνο του  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm 103,1 20  εκπομπές !!!!!...

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ: οι εγγραφές άρχισαν


Η Α.Ε.Μ. « Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ» ανακοινώνει ότι και φέτος θα λειτουργήσει τμήματα ακαδημιών καλαθοσφαίρισης με σκοπό να μυηθούν τα παιδιά στα μυστικά του μπάσκετ .

Η Α.Ε.Μ. « Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ» θα παρέχει και φέτος ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις προς όλα τα τμήματα ακαδημιών θέλοντας από τη μεριά της να βοηθήσει τις οικογένειες της πόλης μας στα πλαίσια της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας . Επίσης θα συνεχιστούν και φέτος οι δωρεάν παροχές , όπως ρουχισμός , παγουρίνο , φρούτα και χυμοί στους μικρούς μας αθλητές.

Οι εγγραφές αρχίζουν από την Δευτέρα 5/9 και κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο Μεγαλόπολης και ώρα 6-7 το απόγευμα .

Προπονητές της ομάδας είναι οι :

Δούμουρας Γεώργιος

Νικητόπουλος Αργύρης

Τρυφωνόπουλος Ανδρέας

Τηλέφωνα επικοινωνίας :6931514845,6984474547

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΑΝΑΝΕΣ-ΠΑΓΟΥΡΙΝΙΑ -ΧΥΜΟΙ Κ.Τ.Λ.Κ.Τ.Λ.!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΙ -ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ-ΕΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!! ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ !! ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ -ΤΑΞΙΔΙΑ -ΕΞΟΔΑ- ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ??? ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ??? ΘΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή