Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

"Δύο χορωδίες για τον Μάνο" Μεγαλόπολη 23 Ιουνίου 2018 !

Χωροδιακή  Συνάντηση στη Μεγαλόπολη Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 Ώρα 8.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο "Δύο χορωδίες για τον Μάνο"...

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ: οι εγγραφές άρχισαν


Η Α.Ε.Μ. « Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ» ανακοινώνει ότι και φέτος θα λειτουργήσει τμήματα ακαδημιών καλαθοσφαίρισης με σκοπό να μυηθούν τα παιδιά στα μυστικά του μπάσκετ .

Η Α.Ε.Μ. « Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ» θα παρέχει και φέτος ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις προς όλα τα τμήματα ακαδημιών θέλοντας από τη μεριά της να βοηθήσει τις οικογένειες της πόλης μας στα πλαίσια της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας . Επίσης θα συνεχιστούν και φέτος οι δωρεάν παροχές , όπως ρουχισμός , παγουρίνο , φρούτα και χυμοί στους μικρούς μας αθλητές.

Οι εγγραφές αρχίζουν από την Δευτέρα 5/9 και κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο Μεγαλόπολης και ώρα 6-7 το απόγευμα .

Προπονητές της ομάδας είναι οι :

Δούμουρας Γεώργιος

Νικητόπουλος Αργύρης

Τρυφωνόπουλος Ανδρέας

Τηλέφωνα επικοινωνίας :6931514845,6984474547

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΑΝΑΝΕΣ-ΠΑΓΟΥΡΙΝΙΑ -ΧΥΜΟΙ Κ.Τ.Λ.Κ.Τ.Λ.!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΙ -ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ-ΕΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!! ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ !! ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ -ΤΑΞΙΔΙΑ -ΕΞΟΔΑ- ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ??? ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ??? ΘΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή