Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Ξεκίνησε η λειτουργία στην Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης

Η  Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης ολοκλήρωσε  τις δοκιμαστικές λειτουργίες για την νέα χειμερινή περίοδο και από  το Σάββατο 20 Οκτωβρίου  είναι...

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Ακύρωση εκδηλώσεων λόγω πένθους στις Αραχαμίτες Αρκαδίας - Συλλυπητήριο μήνυμα Β. Γιαννακούρα

Ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος", μετά τον απροσδόκητο και αιφνίδιο χαμό του συμπατριώτη τους και μουσικού Κώστα Σωτ. Κόκκορη, ενημερώνει το κοινό ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το τριήμερο 5,6,7 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν.
Αντίθετα, οι Ακολουθίες του Εσπερινού στις 5 Αυγούστου και της Θείας Λειτουργίας για τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ο Σύλλογος και σύσσωμη η τοπική κοινωνία των Αραχαμιτών Αρκαδίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
----------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΒΑΓΓΕΛΗ   ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΥΡΑ

Γιαννακούρας: Καλό ταξίδι, φίλε μου Κώστα!

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Κόκκορη.


Μία μεγάλη απώλεια, ένα δυσαναπλήρωτο κενό υπάρχει από σήμερα, Τετάρτη 3 Αυγούστου, για όλους εμάς τους Δημοβαλτετσιώτες, αλλά και για όλους τους Αρκάδες και όλους τους Έλληνες.

Όσο και αν θέλει το μυαλό να το πιστέψει , η καρδιά αρνείται πεισματικά την δυσάρεστη αλήθεια.

Πώς να πιστέψεις ότι ένας νέος άνθρωπος, μόλις 51 ετών, συμπατριώτης, φίλος πάνω από όλα, αλλά και ένας γνήσιος εκφραστής της δημοτικής μας παράδοσης δεν είναι πια κοντά μας… Πώς να πιστέψεις ότι έφυγε ξαφνικά…

Πώς μπορεί να ξεχάσει η καρδιά τη χαρά που πρόσφερε ο Κώστας Κόκκορης με το κλαρίνο του, σε όλους τους Αρκάδες , αλλά κυρίως σε όλους εμάς, τους φίλους του, στα ιδιωτικά γλέντια που διοργανώναμε με κάθε ευκαιρία, στα χωριά μας.

Το κενό που αφήνεις, φίλε Κώστα, δεν καλύπτεται… Θα μας λείψεις! Αλλά θα σε θυμόμαστε πάντα!

Θέλω να εκφράσω τα Θερμά μου Συλλυπητήρια στη γυναίκα σου Γιώτα και στα παιδιά σου και στενοχωριέμαι που λόγω απουσίας μου από την Αρκαδία δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην Εξόδιο Ακολουθία στο χωριό σου, τις Αραχαμίτες και να σου πω το «ύστατο αντίο».

Φίλε μου Κώστα, ας είναι ελαφρύ το αρκαδικό χώμα που θα σε σκεπάσει…

Αιωνία η Μνήμη σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου