Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη και Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης: Η διαβούλευση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ όπως ακριβώς αναγγέλθηκε!!! με όλους τους αναφερόμενους και τον υπουργό!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Αναρτήθηκε πολύ ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη στο blog μας στο άρθρο μας (δείε ΕΔΩ) Μεγαλόπολη: επεισοδιακ...

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Σύλλογος Μαλλωτών: "τα ευτράπελα της Συνδετήριας Οδού Μεγαλόπολης" (φωτο)

Εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο ΜΟΡΕΑΣ με την πολυπόθητη παράδοση της Συνδετήριας Οδού της Μεγαλόπολης με τη Ν.Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας.


Παραμερίζοντας της ταλαιπωρία που υφίστανται οι Περιβολιώτες και Μαλλωταίοι, κάτοικοι και ιδιοκτήτες κτημάτων εκατέρωθεν της συνδετήριας, με το κλείσιμο κάποιων αγροτικών δρόμων και την πορεία τους σε άλλα σημεία, εμείς θα σταθούμε στο αστείο της υπόθεσης.

Κατά μήκος της συνδετήριας καταργήθηκαν κάποιοι αγροτικού δρόμοι που συνδέουν τα Μαλλωτά με τα Περιβόλια ενώ κάποιοι άλλοι παρέμειναν. Στο ύψος των Περιβολίων έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ένας κυκλικός κόμβος στον οποίο καταλήγουν οι κοντινοί αγροτικοί δρόμοι και τοποθετήθηκαν οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης.

Το ευτράπελο εντοπίζεται στο γεγονός ότι γα να πας ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ όπως μας ενημερώνουν οι πινακίδες πρέπει να βγεις στον κυκλικό κόμβο και να καταλήξεις στους χωματόδρομους που οδηγούν στο Κάτω Μακρύσι-Μαραθούσα και στα Μαλλωτά και από εκεί στην Π.Ε.Ο. Μεγαλόπολης-Τρίπολης, αρκεί να γνωρίζεις τη διαδρομή.

Λέτε να είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας αποτρέψει ο ΜΟΡΕΑΣ να πηγαίνουμε ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ και να πηγαίνουμε ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ;


Κατεύθυνση προς Μεγαλόπολη:


Κατεύθυνση προς Καλαμάτα και Τρίπολη ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ:


Κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο από τα Περιβόλια:Κατεύθυνση προς ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ:


Οι 4 διαδρομές από χωματόδρομους που μπορείτε να επιλέξετε για να πάτε ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου