Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Κώστας Βλάσης:Στο "αέρα" από 1/6/2018 1.500 εργαζόμενοι στις Λιγνιτικές Μονάδες Φλώρινας και Μεγαλόπολης

Πρόσφατα, η κυβερνητική πλειοψηφία  των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  παρά τις σφοδρές αντιδράσεις,  ψήφισε την πώληση σε ιδιώτες  των Λιγνιτικών...

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΔΕΗ + Δήμοι Δ. Μακεδονίας γιόρτασαν ΜΑΖΙ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

5 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Η ΔΕΗ και οι τοπικοί θεσμοί στην
Δ. Μακεδονία  γιόρτασαν ΜΑΖΙ !
Έτσι όπως πρέπει να συμβαίνει 
σε περιοχές, όπου η ΔΕΗ έχει συνδεθεί αδιάρρηκτα με την ζωή των κατοίκων...
Μπράβο  τους  !!!!!
----------------------------------------------

Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ) της ΔΕΗ Α.Ε., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (Κυριακή 5 Ιουνίου) ένωσε τη φωνή του με τις τοπικές κοινότητες όπου δραστηριοποιείται και συνδιοργάνωσε μία σειρά εκδηλώσεων, τις οποίες αγκάλιασε η τοπική κοινωνία.

Αναλυτικότερα, εκθέσεις φωτογραφίας με θέμα «60 χρόνια ΔΕΗ Α.Ε.: Ιστορική Αναδρομή» πραγματοποιήθηκαν στο πολύκεντρο Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου και το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Φλώρινας και στη Φλώρινα σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ ΑΕ Φλώρινας.

Επίσης, σε συνεργασία με το τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας υλοποιήθηκε στον οπωρώνα του ΛΚΔΜ υπαίθριο μάθημα και ακολούθησαν παρουσιάσεις επιστημονικών μελετών αναφορικά με τη βελτίωση των εδαφών στις αποθέσεις του ΛΚΔΜ, τα συμπεράσματα από τις καλλιέργειες υδροπονίας του και την ενεργειακή κατανάλωση και την αξιοποίηση σε κόμποστ των φυτικών υπολειμμάτων.

Ενεργή ήταν και η συμμετοχή του ΛΚΜΔ στις εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης στον Δημοτικό Κήπο μαζί με άλλους τοπικούς φορείς και οργανώσεις. Στο ίδιο πλαίσιο και σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας, την ΔΥΑΔΥΜΑ και τα δημοτικά σχολεία της Πτολεμαΐδας διοργανώθηκαν περιβαλλοντικές δράσεις στο παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα που αφορούν την προστασία του Περιβάλλοντος, ακολουθεί με συνέπεια εδώ και χρόνια συγκεκριμένες πολιτικές, οι οποίες αποβλέπουν στη μέγιστη δυνατή προστασία του Περιβάλλοντος με την ελαχιστοποίηση του Περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ποικίλων δραστηριοτήτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου