Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη Τετάρτη 23 Μαΐου : ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 ώρα 7 - 9 το απόγευμα στο Πνευματικό...

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Μεγαλόπολη: Έργα βελτίωσης υγείας εντάσσονται στο Λιγνητόσημο

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ζήτησε την ένταξη στο 4ου ΕΑΠ έργων για τη βελτίωση των παροχών Υγείας.
Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας, στο λιγνιτόσημο θα ενταχθεί το έργο «Αναβάθμιση στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης»
Αυτό θα γίνει με την αντικατάσταση του ακτινολογικού μηχανήματος από προηγμένο μηχάνημα. 
Επίσης, προανήγγειλε την αντικατάσταση της γεννήτριας του Κέντρου Υγείας, καθώς έως τώρα η γεννήτρια είναι χειροκίνητη. 
Παράλληλα, θα αντικατασταθεί και η οδοντιατρική καρέκλα.
Συνολικά, ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 70.000 ευρώ.
Ακόμη, θα προχωρήσει η επισκευή στεγών (επικεράμωση για υγρομόνωση) των Γυμνασίων και του Γενικού Λυκείου της Μεγαλόπολης, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.
Ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο δεν έχει λάβει χώρα εδώ και εννέα χρόνια, είναι η μελέτη του αναπνευστικού των εργαζομένων και των πολιτών της Μεγαλόπολης.
Αυτή η μελέτη θα συγκριθεί με την προηγούμενη που έλαβε χώρα πριν από περίπου δέκα χρόνια, προκειμένου να διαπιστωθεί η ρύπανση που υφίσταται η περιοχή.

Πηγή : Arcadia Portal

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟ. ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΝΤΡΟΥΛΕΣ, ΒΡΥΣΕΣ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΡΕΕΕΕ. Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η 3Η ΜΟΝΑΔΑ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεος, αυτά είναι τα έργα ανάπτυξης?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή